slavia_forever написа:Bourgas написа:Добро утро и от менТа и аз да си кажа моите впечатления от мача. Нашите играха само първото полувреме, второто след червения картон имах чувството, че бавихме играта, а не ни се искаше. Съдрахме си гърлата от викане и псуване, най-вече по жълтодрешко. Даже страничния взе да се хили и той... Яд ме е за елементарния гол, който допуснахме, положението на Балджийски и имаше едно положение, в което един от Славия се качи на Преслав отгоре му и го събори в наказателното. Лошо впечатление ми направи и камъка, който усетих да минава отляво на главата ми, между мен и Шопа, метнат от незнаен хулиган. Тоест бяха знайни и двамата, спокойно се изнизаха, докато семкаджиите, които ни пазеха разберат за какво иде реч. Много ми се иска поне да се борим за второ място. За целта трябва да бием Морето задължително и задължително да бием слабия Левски в София. Иначе няма да стане. Литекс са много силни този полусезон...
Изобщо не съм видял някой да хвърля камък, но ако е така, това е абсолютна простотия, нетипична за феновете на "белите". Мен лично ме е срам, ако това е истина и извинявам от името на този индивид. Бургазлии и конкретни хора знаят, че това са изключения и коментари от сорта, че се учим от "батковците" на други формации е меко казано безпредметно. Иначе браво на вашата агитка за това, че въпреки, че не бяхте много се "скъсахте" да пеете цял мач. Голямо браво и на двете агитки, които уважиха Стенли, в борбата му с левкимията. Иначе самия мач не желая да го коментирам.
П.С. Чаках да се обадиш след мача!
Не, той камъка дойде зад сектора за гости, долу до помощните игрища, двама бяха, дано са ги хванали. А не се обадих, защото веднага след това тръгнахме за Бургас. Извинявай ако съм те вързал...