Славия - Черноморец FT 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Славия - Черноморец FT 1-1

Мнениеот Bourgas » 03 апр 2012 11:33

slavia_forever написа:
Bourgas написа:Добро утро и от мен :) Та и аз да си кажа моите впечатления от мача. Нашите играха само първото полувреме, второто след червения картон имах чувството, че бавихме играта, а не ни се искаше. Съдрахме си гърлата от викане и псуване, най-вече по жълтодрешко. Даже страничния взе да се хили и той... Яд ме е за елементарния гол, който допуснахме, положението на Балджийски и имаше едно положение, в което един от Славия се качи на Преслав отгоре му и го събори в наказателното. Лошо впечатление ми направи и камъка, който усетих да минава отляво на главата ми, между мен и Шопа, метнат от незнаен хулиган. Тоест бяха знайни и двамата, спокойно се изнизаха, докато семкаджиите, които ни пазеха разберат за какво иде реч. Много ми се иска поне да се борим за второ място. За целта трябва да бием Морето задължително и задължително да бием слабия Левски в София. Иначе няма да стане. Литекс са много силни този полусезон...

Изобщо не съм видял някой да хвърля камък, но ако е така, това е абсолютна простотия, нетипична за феновете на "белите". Мен лично ме е срам, ако това е истина и извинявам от името на този индивид. Бургазлии и конкретни хора знаят, че това са изключения и коментари от сорта, че се учим от "батковците" на други формации е меко казано безпредметно. Иначе браво на вашата агитка за това, че въпреки, че не бяхте много се "скъсахте" да пеете цял мач. Голямо браво и на двете агитки, които уважиха Стенли, в борбата му с левкимията. Иначе самия мач не желая да го коментирам.

П.С. Чаках да се обадиш след мача!

Не, той камъка дойде зад сектора за гости, долу до помощните игрища, двама бяха, дано са ги хванали. А не се обадих, защото веднага след това тръгнахме за Бургас. Извинявай ако съм те вързал... :oops: Ще се реванширам! :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 апр 2012 11:41

Bourgas написа:Не, той камъка дойде зад сектора за гости, долу до помощните игрища, двама бяха, дано са ги хванали. А не се обадих, защото веднага след това тръгнахме за Бургас. Извинявай ако съм те вързал... :oops: Ще се реванширам! :)

Значи твърде е вероятно да не са наши, ами просто да са някакви гаменчета, които не се интересуват нито от Славия, нито от мача. Наистина това е нетипична постъпка за нас. Подобно нещо за камъни, идващи от задната част на сектора за гости, за толкова години чувам за пръв път. Не познавам такъв от нашите, който може да е направил такава простотия. Все пак които и да са били дано са ги хванали и да си поемат отговорността.

Не, не си си ме вързал в никакъв случай. Бяхме със сина ми на мача, после ходих на "по бира". ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 апр 2012 12:04

slavia_forever написа:
Bourgas написа:Не, той камъка дойде зад сектора за гости, долу до помощните игрища, двама бяха, дано са ги хванали. А не се обадих, защото веднага след това тръгнахме за Бургас. Извинявай ако съм те вързал... :oops: Ще се реванширам! :)

Значи твърде е вероятно да не са наши, ами просто да са някакви гаменчета, които не се интересуват нито от Славия, нито от мача. Наистина това е нетипична постъпка за нас. Подобно нещо за камъни, идващи от задната част на сектора за гости, за толкова години чувам за пръв път. Не познавам такъв от нашите, който може да е направил такава простотия. Все пак които и да са били дано са ги хванали и да си поемат отговорността.

Не, не си си ме вързал в никакъв случай. Бяхме със сина ми на мача, после ходих на "по бира". ;)

Ние даже се учудихме, защото бяха двама, уж с шалчета и екипи на Славия, а това се случи към 20-тата минута, даже може да сте забелязали :) Но сме забравили този случай, според мен някакви нарочно да предизвикат напрежение бяха дошли. Тъпото беше, че ченгетата седяха и си бъркаха в носа :roll: Мерси за поздравленията за викането, бяхме колоритни две мегамощни агитки :) А после ходихме да вземем колата и тръгнахме за Бургас, хванахме едни задръствания и за това не звъннахме. Нищо, друг път, сега стискаме палци за мача с Морето. Успех и на вас :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 апр 2012 12:11

Ей ни бе! Кви Акули сме, а? :lol: Моя милост липсва, щот в този момент проявява фотографските си умения ;)

Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 апр 2012 12:16

http://www.livenews.bg/Slaviya---CHernomorets-1-1--tsyal-mach_g_4674 Целия мач. Ако успея да го гледам, ще ви кажа за положението на Пресли, което ме ядоса.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 апр 2012 13:18

[offtopic]Хм, интересно, вече и на мен ли ще ми казват какво да пиша и какво не?[/offtopic]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 03 апр 2012 13:52

Момчета, видях в нашата тема, че тук има разискване относно инцидент от вчера. Ние се чудехме, каква е драмата и защо има някакво напрежение, мислехме да не става нещо с някоя от колите ви. Не сте длъжни да вярвате, но гарантирам, че никой от организирано подкрепящите Славия не е отговорен за това събитие. Дали са били някакви комплексирани келеши или пък трениращи в Славия фенчета на някой трети отбор, каквито има немалко, това не мога да кажа, но ние не се занимаваме с подобни кокошкарски простотии. Даже, мога да кажа, че ви се радвахме, че с толкова малка бройка, успявате да създадете толкова добър шум ;) Освен това, заедно подкрепихме Стилян Петров, няма никаква причина да са били наши.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 03 апр 2012 15:45

Честно казано очаквах друг развой на мача.Мислех,че Славия ще нападат,а ние ще контраатакуваме на празни
простанства и така нататък...
Получи се равностоен мач с положения и за двата отбора,така че съм доволен от резултата.Ако бяхме били щях да
съм по-доволен,но какво да се прави пълно щастие няма.
Това което искам да напиша обаче е следното:
1.Черноморец влезе уверен в мача с цел да се надиграва,а не да излъже съперника.
2.Втори мач успяваме да се справим в момент когато губим в резултата,което не се удава на основните ни конкуренти./Вярно само изравняваме,но и това добре /
3.Успяваме да пренастроим играта в хода на мача.Момчетата слушат треньора,стараят се кой колкото може и се получава.А Херо знае как.
На мен това ми е стига за сега.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 апр 2012 19:37

1913 написа:Момчета, видях в нашата тема, че тук има разискване относно инцидент от вчера. Ние се чудехме, каква е драмата и защо има някакво напрежение, мислехме да не става нещо с някоя от колите ви. Не сте длъжни да вярвате, но гарантирам, че никой от организирано подкрепящите Славия не е отговорен за това събитие. Дали са били някакви комплексирани келеши или пък трениращи в Славия фенчета на някой трети отбор, каквито има немалко, това не мога да кажа, но ние не се занимаваме с подобни кокошкарски простотии. Даже, мога да кажа, че ви се радвахме, че с толкова малка бройка, успявате да създадете толкова добър шум ;) Освен това, заедно подкрепихме Стилян Петров, няма никаква причина да са били наши.

Пич, не го взимай навътре. Ясно е, че нормален фен няма да направи подобно нещо. А келеши е имало и ще има. Няма отърване от такива.
Бях на мача и се радвам, че в синхрон с вас успяхме да изпратим послание към Стилян.... колкото и малко да означава това.
Успех и честна игра на Славия в оставащите кръгове!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 апр 2012 21:22

За да бъда честен и аз не вярвам, че това може да е от агитката на "Славия"! Миналата година на мача за купата ( 4-4) бях в агитката на "Славия" ( бях обещал на един приятел), та тогава некъв беловлас "активист" ( даже скоро го видях по телевизията) тръгна да вика към бургаската публика "Селяни, селяни"! Реакцията беше просто мигновенна! "Славия" бяха с 60-70 човека агитка, която моментално го строиха тоя да си трае и да си гледа отбора!

Върни се в “Черноморец”