Тросар преподава до момента. 3 асистенции, а можеше да са и 4, ако Джака не се беше спънал в топката.
Иначе този ЧК на Каземиро беше за мен по-малко ЧК от спестения на Забицер срещу Лестър. Тук бразилецът поне игра с топката и от нея кракът му се плъзна нагоре, докато в онзи случай австриецът директно си нацепи Фаес под коляното.
Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Тва е червен, а вчера тия на Перейра и Амартей не са. Ебем ти и съдии и критерии и све.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Не е за вярване как това на Олд Трафорд завърши без гол. :O
За нашия мач бях много притеснен, въпреки наказанието на Палиня, обаче като видях Иисуса на пейката, Тросар титуляр и Уилиан да липсва за Фулъм, си казах "убиваме ги". 8-) Соломон уж беше в много добра форма, но го занулихме днес.
За нашия мач бях много притеснен, въпреки наказанието на Палиня, обаче като видях Иисуса на пейката, Тросар титуляр и Уилиан да липсва за Фулъм, си казах "убиваме ги". 8-) Соломон уж беше в много добра форма, но го занулихме днес.
Udoji90 написа:kingofpop написа:Udoji90 написа:И да ги вадиш, и да не ги вадиш случаите, не променя факта, че имаше очевидно нарушение в тази ситуация. Или, викаш, щом в други мачове са сбъркали реферите, трябва и сега задължително да отсъдят грешно? :D
Палас са единственият отбор без победа в лигата след НГ. Познай от три пъти срещу кой съперник ще им е първата още следващата седмица. :D
Не знам дали и ти сам си вярваш на писаното, че има шанс да ви бият :D там опазиш ли Заха е невъзможно да получиш гол, буквално
Не знам дали си вярвам, ама виж в колко поредни сезони нямаме домакинска победа срещу тях и познай дали успяваме да опазим Заха в повечето случаи. :D Нас ни бива да реанимираме отбори в катастрофална серия, без преувеличение.
Споко, шампиони сте. Няма кво да стане
Последна промяна от kingofpop на 12 мар 2023 18:34, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Червеният на Каземиро доста обърка плановете, но като цяло и без него тактиката беше странна.
Когато трябваше не направи експерименти, примерно за купите, днес излизаш срещу опашкар, който и традиционно ти създава проблеми с ненужно офанзивен състав.
Скот задължително трябваше да е титуляр, аз го казах още след Бетис.
Тен Хаг напоследък започва да показва някои неща, които изобщо не ми се нравят.
От минимум 4 точки срещу Пуул и Светците взехме едва 1 точка.
Предстои ни тежко гостуване на Нюкасъл, което стратегически е изключително важно за Топ 4.
Дано преди това не стане някой гаф или преиграване срещу Фулъм, че само това ни липсва.
За Бетис е редно да пусне повече резерви, че с тези редки ротации трудно ще се издържи до края.
Тук мачът просто трябва да се изиграе умно, с повече хъс и доза прагматизъм.
Добре, че точно ти го казваш.
Когато трябваше не направи експерименти, примерно за купите, днес излизаш срещу опашкар, който и традиционно ти създава проблеми с ненужно офанзивен състав.
Скот задължително трябваше да е титуляр, аз го казах още след Бетис.
Тен Хаг напоследък започва да показва някои неща, които изобщо не ми се нравят.
От минимум 4 точки срещу Пуул и Светците взехме едва 1 точка.
Предстои ни тежко гостуване на Нюкасъл, което стратегически е изключително важно за Топ 4.
Дано преди това не стане някой гаф или преиграване срещу Фулъм, че само това ни липсва.
За Бетис е редно да пусне повече резерви, че с тези редки ротации трудно ще се издържи до края.
Тук мачът просто трябва да се изиграе умно, с повече хъс и доза прагматизъм.
споко, шампиони сте. Няма кво да стане
Добре, че точно ти го казваш.
- Udoji90
- Контакти:
А, спокоен съм си аз, за шампион изобщо не мисля. Междувременно ни остават 16 точки до ШЛ (независимо от развоя на мача в момента).
- Liquidator
- Контакти:
Udoji90 написа:Междувременно ни остават 16 точки до ШЛ (независимо от развоя на мача в момента).
Дано удържите, че и Потър прави късно включване в битката за топ 4.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
Udoji90, ами хайде де, кога ще изпадате в дупка?
Честно, повече ме е яд на скапания подход на Вила, Лестър, Евертън, Борнемут и Фулъм, отколкото че сте нещо уау.
15 точки и загубата от Сити е само лош спомен.
Единствено Сити и Пуул могат да бъдат в режим уау на фона на офанзивата им стратегия, всички други, дори вие или ние, са бледо копие на тяхната мощ.
Това че Пуул са на приливи и отливи не променя факта, че заедно със Сити са най-опасни в режим атака.
Като тръгнат директно с бековете, 2-3 паса, навлизането навътре и вкарването на 3-ма в наказателното поле - отчасти напомня за стратегията на сър Алекс в периода 2006-2009, и директния подход.
Просто и ефективно!
Едно от малкото неща, които харесвам в Ливърпул.
При Сити Пеп понякога излишно усложнява нещата с педантизма си, но това е друг въпрос.
Честно, повече ме е яд на скапания подход на Вила, Лестър, Евертън, Борнемут и Фулъм, отколкото че сте нещо уау.
15 точки и загубата от Сити е само лош спомен.
Единствено Сити и Пуул могат да бъдат в режим уау на фона на офанзивата им стратегия, всички други, дори вие или ние, са бледо копие на тяхната мощ.
Това че Пуул са на приливи и отливи не променя факта, че заедно със Сити са най-опасни в режим атака.
Като тръгнат директно с бековете, 2-3 паса, навлизането навътре и вкарването на 3-ма в наказателното поле - отчасти напомня за стратегията на сър Алекс в периода 2006-2009, и директния подход.
Просто и ефективно!
Едно от малкото неща, които харесвам в Ливърпул.
При Сити Пеп понякога излишно усложнява нещата с педантизма си, но това е друг въпрос.
-
На Пеп вниманието е раздвоено, не се е концентрирал към 1 фронт. Артета си бара чепа за Лига Европа и там играе по инерция (което пак е достатъчно засега за да не отпада). Спортинг тогава пропусна положение за 3-1 и в ответната атака след рикошет стана 2-2.
Относно топ 4, не знам защо доста хора забравиха че свраките са с 2 мача по-малко, а всички говорят само за Тотнъм и Ливърпул все едно няма други отбори около тях, които се борят за 4то място. Ето сега Нюкясъл си взеха мача срещу вълците и сега са пред Ливърпул с мач по-малко и на 3 точки зад Тотнъм, но от тях са с 2 мача по-малко ! Ако излязат от временната дупка заради контузените играчи, си стават отново основен кандидат за топ 4.
Относно топ 4, не знам защо доста хора забравиха че свраките са с 2 мача по-малко, а всички говорят само за Тотнъм и Ливърпул все едно няма други отбори около тях, които се борят за 4то място. Ето сега Нюкясъл си взеха мача срещу вълците и сега са пред Ливърпул с мач по-малко и на 3 точки зад Тотнъм, но от тях са с 2 мача по-малко ! Ако излязат от временната дупка заради контузените играчи, си стават отново основен кандидат за топ 4.
Барса и Лудогорец, але, алеее...