Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 02 апр 2014 13:22

GMUC_48 написа:Зарежете контузии, трансфери и глупости. Нищо такова няма значение докато собственик и взимащ глупавите решения е Батков и кликата му. Елате днес в 18:30 на протеста на Алабин 48:
https://goo.gl/maps/VgHkz

И кой ще е в кантората в 18:30ч. ?

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 02 апр 2014 14:16

Levskar_90 написа:От 90-те насам единствения истински левскар е Гонзо ;)

И като такъв Гонзо може да се пробва като шеф на фен клуба.За ръководна длъжност в Левски доказа,че е умствено ограничен некадърник.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 апр 2014 15:28

Eminem написа:
GMUC_48 написа:Зарежете контузии, трансфери и глупости. Нищо такова няма значение докато собственик и взимащ глупавите решения е Батков и кликата му. Елате днес в 18:30 на протеста на Алабин 48:

то е ясно че мустакатия , няма да е там , но все пак е добре да се покаже позиция.

ПС: Тоя на стадиона не идва , камоли днес да чака да стане 18.30 за да чуе "баткоффф ку*во" и "баткофффф вън ".
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 апр 2014 19:00

Eminem написа:
milen.hristov написа:Странно, Гугутката застана зад Батков
Няма да подкрепим акцията срещу него, обяви лидерът на Националния фенклуб на "Левски"

http://www.nkp.bg/?lang=1&pid=2&id=48

Kaк могат да ти сложат думи?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 апр 2014 19:02

W84me написа:
milen.hristov написа:Другите отбори организират контроли в кръга в който почиват, нашите са си навили на масрафа и не им е нужно. Толкова ли трудно беше да се разберат за един мач с почиващият във втората седмица.

Имаме нужда да възстановим контузените.

И другите отбори имат контузени, всичко си е по старо му, в Левски продължава да се работи страшно аматьорски на всички нива

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 апр 2014 19:03

Eminem написа:

Е няма как да бъде в работно време, все пак хората и работят

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 апр 2014 19:07

dimitar59 написа:
Levskar_90 написа:От 90-те насам единствения истински левскар е Гонзо ;)

И като такъв Гонзо може да се пробва като шеф на фен клуба.За ръководна длъжност в Левски доказа,че е умствено ограничен некадърник.

Не съм съгласен при положение, че аз съм критикувал най-много Гонзо, действителност пост спортен директор или треньор не е за него, няма и никога няма да има този капацитет, но със сигурност може да бъде полезен на друг пост.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 апр 2014 19:33

Eminem написа:
milen.hristov написа:Странно, Гугутката застана зад Батков
Няма да подкрепим акцията срещу него, обяви лидерът на Националния фенклуб на "Левски"

http://www.nkp.bg/?lang=1&pid=2&id=48

Протестиращите фенове на Левски до голяма степен приличаха на хората , които с месеци наред изразяват своето негодувание срещу правителството. В интерес на истината липсваха ултраси от по-крайните фракции.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 апр 2014 19:52

A пред Найт Флайт кога? Този с шутове трябва да бъде затикан да достроява сектора, който бутна!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 апр 2014 20:30

milen.hristov написа:Не съм съгласен при положение, че аз съм критикувал най-много Гонзо, действителност пост спортен директор или треньор не е за него, няма и никога няма да има този капацитет, но със сигурност може да бъде полезен на друг пост.

Според мен Гонзо би бил много добър треньор в младежките формации. Ако не друго, то поне ще запали така необходимата, неугасващата синя искра в душите на подрастващите таланти. С хъс, приказки и жар в очите, то на малките толква им трябва. Другото му съществено качество е, че може да тренира редом с играчите на отбора който води, което в модерния спорт е много, ама много важен фактор за укрепване психиката на футболистите и сплотяването на колектива. Отдавна отмина времето на соцтреньорите, вечно кряскащи и надуващи металната свирка "Спорт" край тъчлинията. Проблемът тук е, че Гонзо вдигна високо летвата и едва ли ще приеме една такава кариерна стъпка надолу.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”