Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 01 фев 2016 16:15

ivan56 написа:
pampi написа:
ivan56 написа:На принципни и морални се правите вие, които ви е през хОя Сирия.Обачте сте морални и принципни щото е замесена Самая могачая.
Аре байгън.

Не знам за кои ВИЕ говориш, затова пак те питам, де беше преди 89 година? Стига с тез комунистически номера, да слагаш думи в устата на някого и после да се правиш на великан на негов гръб.Теб като не те интересува нищо друго, освен кефа на личната ти персона, не значи, че няма хора загрижени за света около тях.

Какви думи съм сложил бе, вие пищите като вдовици за хОй кво правил едните мангали на другите, при положение че и ние сме ги правил тия простотии.И всеки ден ми пишете глупости как руснаците били прочистили Сирия от ИДИЛ.Краят, свърши се и тн.А истината е една, трепят опозицията на Асад и тук там тия другите мангали.Бах ги и мангалите, НАТО, Русия 5 години не могат да изравнят с земята 30К мангала.Ай сектир.Каквито са едните такива са и другите всеки си гони интереса.

Добре бе, великан си! Последна инстанция оценител си, всичко друго тук е тотална щета, тъпо и просто... Да ти се чуди човек на акъла, що си губиш времето в тоя форум, ти си за нещо по-голямо, особено с тоя словоред и бистра мисъл... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 фев 2016 16:33

За едно си прав, губя си времето, през работно време.За разлика от много пишещи тук, нито се имам за някакъв капацитет, нито съм последна инстанция.Не слагам в мненията си "точка" , "казах" и тн.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 16:38

ivan56 написа:За едно си прав, губя си времето, през работно време.За разлика от много пишещи тук, нито се имам за някакъв капацитет, нито съм последна инстанция.Не слагам в мненията си "точка" , "казах" и тн.

Когато мнението ти е "Едни мангали трепят други мангали, кво ме засяга, не се правете, че и на вас ви пука" не е нужно да го даваш. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 фев 2016 16:52

Ами така мисля АЗ, никъде не съм видял да осъждате действията на силите на Асад над цивилното население и затова мисля, че Сирия ви е през хОя.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 фев 2016 16:57

ivan56 написа:За едно си прав, губя си времето, през работно време.За разлика от много пишещи тук, нито се имам за някакъв капацитет, нито съм последна инстанция.Не слагам в мненията си "точка" , "казах" и тн.

С една дума губиш времето...на работодателя си. :lol:
А бе великан си, думи нямам да изразя респекта си! Браво! 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 17:03

ivan56 написа:Ами така мисля АЗ, никъде не съм видял да осъждате действията на силите на Асад над цивилното население и затова мисля, че Сирия ви е през хОя.

"Сирия не ни е през хОя", щото не сме осъждали Асад. Като на "теб не ти е през хОя за Сирия" и осъждаш действията на Асад, що не поосъдиш и мааалко действията на кингдъм ъф Сауди Арабия, която обезглавява дисиденти на площада. Или викаш не е модерно да осъждаме Сауди Арабия. Сега е вървежно Асад да е лошия. 8-) Да ви имам логиката...

Асад ще го съди сирийския народ. Не ти, аз още по-малко пък, Обама, Оланд, Камерън или Кери. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 фев 2016 17:06

pampi написа:

С две думи, нямам работодател. 8-)
А кво мисли за мен някой си Пампи ми е през оня работа.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 фев 2016 17:10

il4o_iliew написа:
ivan56 написа:Ами така мисля АЗ, никъде не съм видял да осъждате действията на силите на Асад над цивилното население и затова мисля, че Сирия ви е през хОя.

"Сирия не ни е през хОя", щото не сме осъждали Асад. Като на "теб не ти е през хОя за Сирия" и осъждаш действията на Асад, що не поосъдиш и мааалко действията на кингдъм ъф Сауди Арабия, която обезглавява дисиденти на площада. Или викаш не е модерно да осъждаме Сауди Арабия. Сега е вървежно Асад да е лошия. 8-) Да ви имам логиката...

Асад ще го съди сирийския народ. Не ти, аз още по-малко пък, Обама, Оланд, Камерън или Кери. ;)

Казах ти, тези мангали от Близкият Изток не ме вълнуват.Ни Асад, ни опозиция ни саудитци.Ако има един начин да се затрият всичките, грешка няма да има.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 фев 2016 17:13

ivan56 написа:
pampi написа:

С две думи, нямам работодател. 8-)
А кво мисли за мен някой си Пампи ми е през оня работа.

Само така! И все пак си помисли за нещо повече, тоя форум ти е под нивото, а времето ти е ценно. ;)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 17:19

Казах ти, тези мангали от Близкият Изток не ме вълнуват.Ни Асад, ни опозиция ни саудитци.Ако има един начин да се затрият всичките, грешка няма да има.

Ми като "са ти през хОя" какво ни се караш, че не сме осъждали Асад, който ги избивал. Нали според теб е добре тва. Значи Асад е пичага. Какво се квакнали всички толко против него? И без това ви е "през хОя".

Върни се в “Свободна зона”