Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Тема за политика - България

Мнениеот гражданин от село » 21 мар 2016 23:18

GOLEADOR написа:Тука не става въпрос за личен избор,а за държавни пари които вместо да помогнат на българския бизнес изтичат в джобовете на германеца.

В западната част на Европа корупцията е наказуема само в собствените страни и то при определени обстоятелства.Иначе в чужбина дори се стимулира с цел облагодетелстване на собствените фирми и държава. ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 мар 2016 23:47

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Трябва да се стимулира производството в България и до колкото не става дума за специализирани автомобили,то всяка държавна служебна кола трябва да е произведена в България.

България е много малък пазар, което предполага добър износ на автомобили. Ти как ги виждаш нещата в това отношение?

Колко автомобила има общината ти?Ако всички служебни автомобили в страната са нашенски не мислиш ли,че това ще е добре за българската икономика?Държавата трябва да подкрепя местния бизнес.Имаше даже кампания под мотото "Изберете българското" , ми да го направят!

Не е ли по добре просто общината да спре да харчи пари за коли? Да намали данъците и да не се мъчи да "преразпределя" средства. Държавата просто трябва да спре да пречи и да смуче, това е достатъчно. От нея се иска да осигури едни сигурни и качествени пътища, полиция и пожарна. Да спре да се пречка с излишна бюрокрация и раздут щат на държавни служители. Нищо повече.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2016 00:00

GOLEADOR написа:@Кашчей
В Ловеч се произвеждат български автомобили.Знам,че сега ще почнеш да ми обясняваш,че те са китайски,но това е българският автопроизводител.Нека служебните автомобили в страната са от този завод.Така се помага на българския бизнес.

Мнеееее.... в Ловеч, по-скоро около Ловеч, само се сглобяват китайски автомобили. И не, ти в случая си по-заинтересован, като фен на ЦСКА и на Ганчев, отколкото като съвестен български гражданин. То дори и не се знае дали все още се сглобяват там, докато нещата с "Дачия", която явно имаш предвид, стоят по съвсем друг начин.
Ако не се лъжа, "Дачия" е по-евтина от "Великата стена", но не е "Мерцедес" или БМВ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 мар 2016 02:55

Да питам аз, колко условни присъди, трябва да получи човек за да се превърне в ефективна и да влезе в затвора !? Волката за 1 седмица получи 3-4 условни присъди, е по всяка логика, не трябва ли след 1-вото условно наказание, второто наказание да е ефективна присъда !?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2016 06:25

dunavfc написа:Да питам аз, колко условни присъди, трябва да получи човек за да се превърне в ефективна и да влезе в затвора !? Волката за 1 седмица получи 3-4 условни присъди, е по всяка логика, не трябва ли след 1-вото условно наказание, второто наказание да е ефективна присъда !?

Пробацията не е ли ефективна присъда :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 мар 2016 10:15

Кашчей написа:
dunavfc написа:Да питам аз, колко условни присъди, трябва да получи човек за да се превърне в ефективна и да влезе в затвора !? Волката за 1 седмица получи 3-4 условни присъди, е по всяка логика, не трябва ли след 1-вото условно наказание, второто наказание да е ефективна присъда !?

Пробацията не е ли ефективна присъда :roll:

Той Волката се оказа най-големият престъпник в държавата.
пп.Девет месеца ще полага общественополезен труд.Избрал е да чисти занемарени паметници.
Същевременно остава в политиката и ще продължи да води предаването си по Алфа.
пп2: Лично аз очаквах подобен развой-солидна глоба и труд.Да видим Цв.Цв . и останалите кога...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 мар 2016 11:09

Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 мар 2016 11:22

Nuke написа:

Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.

Волката още преди да бъде назначен за патриот и ръководител на Атака има съвместни бизнеси с един от съоснователите на Бромак.
Това само показва, че е марионетка. Което разбира се не значи, че няма пари и съответно власт.
Явно и на него му е дошло време да се "оттегли" от политиката и да излезе извън публичното пространство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2016 12:35

Nuke написа:Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.

Надявам се, че това не го мислиш сериозно ? :roll:

Едвали щеше да си му фен, ако той не четкаше Русия за щяло и нещяло.
Инак, да, приказва някои верни работи, дето се случват в световен план, но какво от това ?
А за проблемите в България, само ги назовава, без да дава примери за решаване на същите.
То всеки уличен зевзек го прави това ...

Харесваше ли Сидеров, когато обиждаше руснаците по-всякакъв възможен начин през 90-те и искаше Щатите да им светят маслото ? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 мар 2016 13:50

THE G.A.M.E написа:
Nuke написа:Ще плачете за Волката, но ще бъде късно.

Надявам се, че това не го мислиш сериозно ? :roll:

Едвали щеше да си му фен, ако той не четкаше Русия за щяло и нещяло.
Инак, да, приказва някои верни работи, дето се случват в световен план, но какво от това ?
А за проблемите в България, само ги назовава, без да дава примери за решаване на същите.
То всеки уличен зевзек го прави това ...

Харесваше ли Сидеров, когато обиждаше руснаците по-всякакъв възможен начин през 90-те и искаше Щатите да им светят маслото ? :?

Гласувах за Атака през 2009. После се разочаровах именно от Сидеров. На последните избори не гласувах. В началото на 90-те аз също бях прозападно настроен, така че явно сме извървели един и същи път с другаря Волен.

Защо казвам, че ще плачете за него? Защото само той би приел крути мерки за справяне бежанския проблем. А този проблем е огромен. Може някои да не го усещат още, но е такъв, повярвай.

Върни се в “Свободна зона”