Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dakata941
Контакти:

Re: СИНЯ ИНВАЗИЯ В КЮСТЕНДИЛ !

Мнениеот dakata941 » 27 фев 2009 18:58

a be hora ot kade moga da si kupq bilet za ma4a poneje s1m ot kn

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 27 фев 2009 19:00

liverpul2 написа:и от де ще сбереш цял автобус ГОВЕДА?

Може и с камиони да ги извозват :| :roll:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 27 фев 2009 19:47

al_ex1 написа:Тоя LUMPEN е толкова прост и арогантен,че напълно му отговаря ника на тъпанарщината! :lol: :lol: :lol:

Недей така,може да е вродено. :? Не се подигравай на мочето :|
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Цирк,цирк,цирк!

Мнениеот delpi » 27 фев 2009 20:14

blue lagoon написа:Бьлгарския футбол е пародия! Ето защо: Конгреса бил нелигитимен,Пьрвенството щяло да се играе само при температури между 22,04 градуса и 22,07 градуса! Феновете на Цска плащат от джоба си за да гледат Цска в Гьрция от кофите,Титаните от Титан нямат мангизи да платят най-успешните си покупки! Батков ще редуцира! Рабех всичките ги спиртира! Миньор го наказват според това с кой ще играе! Вихрен пьк ще играе на 12 стадиона,а ще тренира В ресторант Кошарите защото така иска Емилия! Голди обрал фенклуба! Май само на Великана Гришата му излизат пасиансите а и конете му са добре и кьщички за пиленца си има! Е той пьк даде Мьри! Я да го наградим с титлата! Бойкот му е maikata! Нека си играят пьрвенството на закрити врати! А ние феновете да си гледаме: Юнайтед,Ливьрпул,Барса,Челси или който и да е! На мен ми писна, а на вас?

Много точно и ясно написано!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Пичове да не се дразним повече!!!

Мнениеот 0007 » 27 фев 2009 23:32

От няколко дни Slavia_forever и феновете на Локо Пловдив си пускат теми за противниковия отбор с провокативен характер.Сега и феновете на Левски и ЦСКА почнаха.Удоволствие ли ви доставя да се псувате не разбирам.Секи си има личен живот,но не е нужно да се излива гнева в/у някой никумо нищо направил човек.Кога в България ще дойде момент като например в Италия-Феновете на Интер благодариха на Паоло Малдини за мачовете с/у тях в които е играл на последното му дерби.ФУТБОЛА Е ПРЕДИ ВСИЧКО ЗАБАВЛЕНИЕ,НЕ МЯСТО ЗА ИЗКАРВАНЕ НА ЗЛОБАТА :!: :!: :!: ПОНЕ ДА СЕ УВАЖАВАМЕ ФЕНОВЕТЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ОТБОРИ!!!БОЛНО МИ Е КАТО ГЛЕДАМ КАК БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ИЗПОТРЕПЕН ПОМЕЖДУ СИ ЗАМО ЗАРАДИ НЯКАКЪВ СПОРТ ЗАБАВЛЕНИЕ :?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Пичове да не се дразним повече!!!

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 23:36

Това е вярно ,но едва ли някой ще те послуша.Колко пъти се пускат подобни теми,а ефекта е нулев.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 фев 2009 23:38

smash_the_reds написа:Това е вярно ,но едва ли някой ще те послуша.Колко пъти се пускат подобни теми,а ефекта е нулев.

Да,защото всеки гледа да се заяде с някой който не вижда.Ама съм сигурен,че на живо всички ще си кротуват!!!Българинът толкова често е под стрес,че в Интернет има прекрасната възможност да си изкара яда без да му се случи нищо.А пък Интернета не е затова!!! ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 23:42

Преди 10 мин.пусна тази тема-да си видял подкрепа от някой :?:
Изображение Изображение

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 27 фев 2009 23:43

0007 ! Никой нормален човек не се дразни! На глупаците просто не обрьщай внимание! Аз просто сьм използувал опцията Враг и не чета нищо от няколко човека!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 23:44

blue lagoon написа:0007 ! Никой нормален човек не се дразни! На глупаците просто не обрьщай внимание! Аз просто сьм използувал опцията Враг и не чета нищо от няколко човека!

Кои са те-да я използвам и аз :?:
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”