Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 20 фев 2012 19:01

Имаш предвид това ли:
Фурнаджиев и Попов заявиха, че при разглеждане на случая „Анисе“ решенията ще се базират на действащите наредби, тоест влизат в сила днешните промени утвърдени от Изпълкома.

Не мисля, че е възможно със стара дата да си поправят пропуските. Ами те тогава могат да се върнат и до 1965г. примерно и да си променят нещата, както им е изгодно ;)
[center]Изображение[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 20 фев 2012 19:08

Владко , ето за този Попов ставаше дума тогава ....
Стана много интересно с Анеси - случея ... Да видим какво ще кажат наперените адвокатчета на чорбетата , май няма да са само парите за ксерокскопия на договорите .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 фев 2012 19:10

petkan написа:Имаш предвид това ли:
Фурнаджиев и Попов заявиха, че при разглеждане на случая „Анисе“ решенията ще се базират на действащите наредби, тоест влизат в сила днешните промени утвърдени от Изпълкома.

Не мисля, че е възможно със стара дата да си поправят пропуските. Ами те тогава могат да се върнат и до 1965г. примерно и да си променят нещата, както им е изгодно ;)

Някой удобно е изтървал думичката "след". Или :
", тоест влизат в сила след днешните промени утвърдени от Изпълкома".
Всяка друга интерпретация е болна, абсурдна, неадекватна и лишена от логика според мен. Еле, пък това изречение в Гонг-а...
Данчо, в интерес на истината и аз се смутих след първоначалния прочит на новината в Гонг...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 фев 2012 19:15

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 фев 2012 19:25

NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://chernomorskifar.com/3899/%e2%80%9e%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%86%e2%80%9c-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d1%84%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%82

Дизел. Това са глупости. "Санитарния минимум" го имаме само с продажбите на Хайри и Жужу. Парите скоро ще влязат в касата.
Ти мисли за Нафтата, че и те се разминават със свежи пари откъм островния Кипър... И за наше съжаление. Така, че всичко е кир, а ако обръщаме внимание на евтините статии - вече да сме се хвърлили през парапетите.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 20 фев 2012 19:32

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:http://chernomorskifar.com/3899/%e2%80%9e%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%86%e2%80%9c-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d1%84%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%82

Дизел. Това са глупости. "Санитарния минимум" го имаме само с продажбите на Хайри и Жужу. Парите скоро ще влязат в касата.
Ти мисли за Нафтата, че и те се разминават със свежи пари откъм островния Кипър... И за наше съжаление. Така, че всичко е кир, а ако обръщаме внимание на евтините статии - вече да сме се хвърлили през парапетите.

Акаунта ще каже дали е вярно.Той е навътре в нещата :) От Хайри ще влязат 400 000 лева. За Нефтохимик това е супер цифра,ама за ПСФК-то ми се струва нищожна.Ми те ващи хубостници вземат от 5-6 бона заплати,че и нагоре.Ми персонала.?! Ми за ко тогава обявиха автобуса на търг? Нефтохимик е бетон!!! От Кипър пари не чакаме.Това с оня Панделис е само слух.Имахме среща с ръководството,Пари най-вероятно ще има,и то от мощни фирми,но....има едно НО...трябва да влезем в А група.Иначе лошо!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 20 фев 2012 19:42

ntodorov написа:
petkan написа:Имаш предвид това ли:

Някой удобно е изтървал думичката "след". Или :
", тоест влизат в сила след днешните промени утвърдени от Изпълкома".
Всяка друга интерпретация е болна, абсурдна, неадекватна и лишена от логика според мен. Еле, пък това изречение в Гонг-а...
Данчо, в интерес на истината и аз се смутих след първоначалния прочит на новината в Гонг...

Аз от сложни изречения и правни термини,признавам си,не разбирам!Тази новина обаче ми звучи така"Ако започнем да разглеждаме случая"Анисе",ще го разглеждаме по новите правила!!"Т.е. оказва се,че Черноморец ще са подписали незаконен договор с Анисе!Значи само нас ще ни бучат!!Моля ви,опровергайте ме!!Не искам да съм прав!!
И по Бтв така прозвуча!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 фев 2012 19:51

Имахме среща с ръководството,Пари най-вероятно ще има,и то от мощни фирми.

Дизел. Тази приказка ми звучи, като: " Младото семейство получава дар от кръстника - рогозка...обаче, ако стане тръстиката." :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 фев 2012 19:59

subzero написа:Аз от сложни изречения и правни термини,признавам си,не разбирам!Тази новина обаче ми звучи така"Ако започнем да разглеждаме случая"Анисе",ще го разглеждаме по новите правила!!"Т.е. оказва се,че Черноморец ще са подписали незаконен договор с Анисе!Значи само нас ще ни бучат!!Моля ви,опровергайте ме!!Не искам да съм прав!!
И по Бтв така прозвуча!!

Тиквите от БФС точно това казаха. Пълен смях и правен абсурд! Само, че не само Черноморец ще са под удара от направените промени, но и Анеси, че си е прекратил договора едностранно.
А ЦСКА пък какви са, че прибират Анеси при себе си, без да подадат документи за картотека? Социален дом? Дом за сираци? :o

Потребителски аватар
miriminka
Контакти:

Мнениеот miriminka » 20 фев 2012 20:01

БФС не клекна пред ЦСКА, отряза червените за Анисе. Скандалният нападател остава в Черноморец
20 февруари 2012 16:32
Фотограф: Десислава Комарова
Централата прие специална поправка, забраняваща на играчите да разтрогват едностранно
Българският футболен съюз нанесе тежък удар по ЦСКА и сложи край на надеждите на червените да използват нападателя Абел Анисе през пролетния дял на "А" група, стана ясно от днешните решения на Изпълкома на БФС.

От централата са направили две важни поправки в правилника по време на днешния Изпълком. Промените са именно във връзка с трансфера на скандалния футболист Абел Анисе в ЦСКА, като промените със сигурност могат да се нарекат "поправката Анисе".

От съюза взеха решение да бъде забранено на даден играч да разтрогва с клуба, който държи правата му едностранно и без причина. В същото време на отборите няма да се позволява да подписват с футболисти, които през първите шест месеца да са на изпитателен срок, какъвто е бил и договорът на мадагаскареца.

Поправката влиза в сила още от днес, а предвид факта, че от "Армията" не са пратили документи за картотекиране на въпросния футболист, то Анисе остава собственост на Черноморец, ако ЦСКА не се реши да плати желаната от бургазлии трансферна сума.

Ето е пълният текст на промените, които приеха членовете на Изпълкома на централата:

Във връзка с възникнали проблеми по прилагането на Правилника за статута и трансферите на футболистите се налага конкретизиране на някои от неговите разпоредби, които да влязат в сила от началото на зимния трансферен прозорец за сезон 2011/2012:

2.1. Необходимо е да се въведе категорична забрана за клубовете да включват в договорите си с футболистите условия или уговорки за изпитване на техните умения или качества. Тази практика категорично е отречена от ФИФА и следва да се прилага и от БФС и клубовете.

С оглед на изложеното се приема в чл. 12 от ПСТФ да се създаде нова алинея 4 със следното съдържание:

"(4) Футболният клуб не може да включва в договора с футболиста-професионалист, условия за проверка на неговата годност или качества да упражнява професията "футболист".

2.2. Необходима е и корекция в чл. 43, който предвижда, че сключен договор не може да се прекрати едностранно по време на сезона. Това е установен принцип в световния футбол и поради това следва изрично да се посочи като принцип, който защитава договорната стабилност във футбола. Новият текст гласи:

"(43) Договорната стабилност означава, че сключен договор или упражняването на състезателни права не могат да се прекратяват едностранно по време на сезона."

Върни се в “Черноморец”