Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 юли 2011 16:00

седемнамалко написа:На клипчето изглежда много стабилно, наистина впечатляващи шпагати, но "хубави шпагати" прави този, който не се е пласирал добре или е закъснял в началото. Да добавя, че клипа е от младите му години. Но при всички положения, и аз съм на мнение, че по-зле от ИИ няма как да е :) Да го пуска довечера за половин час да се види дали не е забравил да тича и да подписва :)

Пристигналият в Левски швед Ларс Фредрик Рисп няма да вземе участие в днешния спаринг с Амкар. 30-годишният защитник не се намира във форма, защото през последните три седмици се е готвил предимно във фитнеса и е тичал по индивидуална програма. Бившият национал на скандинавската страна е без отбор и по тази причина му липсва игрова практика. Той ще тренира с останалите футболисти на Левски и евентуално ще се появи в игра в контролата с чехите от Словачко в събота.

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 юли 2011 17:55

само като чуя от коя държава идва този Рисп и подписвам с двете ръце че качества у него има.
Дилемата пред Гонзо е дали ще го изчака три седмици за да влезе в кондиция е друг въпрос.
Тези хора от такива страни са научени=бил 30-годишен ок,това значи 2 чудесни години му предстоят надявам се със синия екип.
Малко ме е яд обаче за Асен Георгиев.

Абе довечера наистина ли ще мъчим Ицето отдясно,офффффффффффффффф изнервям се от тези нуредици с десния халф.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 юли 2011 18:51

Гонзо много закъсня с този трансфер(сигурен съм,че ще подпише),да влиза по - бързо във форма,за да е готов за евробитките...Трябва да си направи подготовката с отбора,а то се знае че е научен играч-висок,снажен,мощен,бърз,повратлив за защитник е ПЕРФЕКТЕН и идва от Швеция-какъв по - голям плюс от това за отбора.

п.п. Сигурен съм,че играта на Милиев и Иво би се подобрила значително ако играят редом до такъв бранител.Просто дано се случи тоя трансфер ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 13 юли 2011 19:54

Действително звучи добре като цяло.И все пак е леко притеснително, че е останал свободен агент и че през последните 4 години постоянно е сменял отборите, като никъде не личи да е бил твърд титуляр. И дано наистина по-големия процент от шпагатите му да са толкова чисти като на клипа, че в БГ има едни Спасчовци дето падат само от енергийното поле на защитника до тях :)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юли 2011 21:57

Чухте ли го тоя галфон гонзо бе,Стефан Стоянов го попита какво става с новите попълнения.Този въпрос който ни вълнува всички тук,а селския бег гонзо му отговори,че чакал 5-6 човека до няколко часа.Е това ако не е гавра с нас феновете здраве му кажете,направо съм бесен на тоя неграмотен капут :evil:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 13 юли 2011 22:03

NO MERCY написа:Чухте ли го тоя галфон гонзо бе,Стефан Стоянов го попита какво става с новите попълнения.Този въпрос който ни вълнува всички тук,а селския бег гонзо му отговори,че чакал 5-6 човека до няколко часа.Е това ако не е гавра с нас феновете здраве му кажете,направо съм бесен на тоя неграмотен капут :evil:

Не му прави чест...явно е изнервен от това,че селекцията зацикли и си показва селското възпитание!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юли 2011 22:30

NO MERCY написа:Чухте ли го тоя галфон гонзо бе,Стефан Стоянов го попита какво става с новите попълнения.Този въпрос който ни вълнува всички тук,а селския бег гонзо му отговори,че чакал 5-6 човека до няколко часа.Е това ако не е гавра с нас феновете здраве му кажете,направо съм бесен на тоя неграмотен капут :evil:

Такива "галфони" като тебе точно такива отговори заслужават. "Селски бег" ... аман от комплексари :evil:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юли 2011 22:39

Thsmith написа:

Такива "галфони" като тебе точно такива отговори заслужават. "Селски бег" ... аман от комплексари :evil:

Ти да не си новата ГОНЗОВИЦА БЕ ?

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 13 юли 2011 22:50

"Още 5-6 човека ще пристигнат до няколко часа, очаквайте ги на входа на базата" :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юли 2011 23:01

NO MERCY написа:
Thsmith написа:

Ти да не си новата ГОНЗОВИЦА БЕ ?

А ясно... сега те е яд и че Гонзо оправя най-оборотните мацки, а ти караш на ръчна, а?

Злобата е страшно нещо...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”