Обективно погледнато предвид как се тиражират всички тегляния на УЕФА до сега, очаквам да няма големи мачове между тези 4 отбора Челси/Барса/Реал/Байерн, защото са фаворити, богати селекции, приходи и т.н. От тях само ме съмнява Челси и може да го заменя с Юнайтед, но не знам какво е решил ПлатиМи
Според мен ще са така
Байерн - ПСЖ
Реал - Дортмунд
Челси - Атлетико
Барса - Юнайтед
Но със сигурност няма да видим ел класико на 1/4 финал, защото ще се съберат малко пари. Ако е на финал да речем, ще са много повече.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Аз между другото също съм си пожелал да се срещнем с Моуриньо на 1/4 финала 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
j0rka7aa написа:Аз между другото също съм си пожелал да се срещнем с Моуриньо на 1/4 финала
Абе оптимисти батьови........много отбори са си пожелавали Челси за съперник и след това са плачкали

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:j0rka7aa написа:Аз между другото също съм си пожелал да се срещнем с Моуриньо на 1/4 финала
Абе оптимисти батьови........много отбори са си пожелавали Челси за съперник и след това са плачкалиВнимавайте какво искате
Добре, ще видим. Аз казвам, че желанието ми е Реал - Челси на 1/4 финал

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- *•ELECTROFANATIK•*
fr3ak_boy написа:Обективно погледнато предвид как се тиражират всички тегляния на УЕФА до сега, очаквам да няма големи мачове между тези 4 отбора Челси/Барса/Реал/Байерн, защото са фаворити, богати селекции, приходи и т.н. От тях само ме съмнява Челси и може да го заменя с Юнайтед, но не знам какво е решил ПлатиМи
Според мен ще са така
Байерн - ПСЖ
Реал - Дортмунд
Челси - Атлетико
Барса - Юнайтед
Но със сигурност няма да видим ел класико на 1/4 финал, защото ще се съберат малко пари. Ако е на финал да речем, ще са много повече.
Класико се играе по n-тъпи всяка година, че даже вече се изтърка. Всеки мач, различен от дерби на дадена държава, ще е интересен. Същото като Юнайтед - Челси и Борусия - Байерн...
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.
- JackPackage
- Контакти:
Той Анчелоти бая дербита спечели тази година та....Моуриньо си пожелават
Само Челси и Атлети да се разминат си пожелавам - всички други 6 варианта са приемливи и са добре дошли
ПП Искам Класико, за да гледам няколко спорта в едно

Само Челси и Атлети да се разминат си пожелавам - всички други 6 варианта са приемливи и са добре дошли

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
*•ELECTROFANATIK•* написа:fr3ak_boy написа:Обективно погледнато предвид как се тиражират всички тегляния на УЕФА до сега, очаквам да няма големи мачове между тези 4 отбора Челси/Барса/Реал/Байерн, защото са фаворити, богати селекции, приходи и т.н. От тях само ме съмнява Челси и може да го заменя с Юнайтед, но не знам какво е решил ПлатиМи
Според мен ще са така
Байерн - ПСЖ
Реал - Дортмунд
Челси - Атлетико
Барса - Юнайтед
Класико се играе по n-тъпи всяка година, че даже вече се изтърка. Всеки мач, различен от дерби на дадена държава, ще е интересен. Същото като Юнайтед - Челси и Борусия - Байерн...
Не съм съгласен. Барса и Реал бяха възприемани от лаиците като двата най-добри отбора миналата година. Тирижираха си жребийчето, ама немските отбори им объркаха сметките. Един финал Барса-Реал за ШЛ, щеше да донесе луди пари на ПлатиМи. ТВ права, билетчета, а-у. Все пак Меси срещу Роналдо, 10тата заложена на карта срещу върлия съперник и т.н. Все предпоставки помопозно да се надува медийния балон за мача.

весел е и неговият вид,
JackPackage написа:Той Анчелоти бая дербита спечели тази година та....Моуриньо си пожелават![]()
![]()
![]()
Само Челси и Атлети да се разминат си пожелавам - всички други 6 варианта са приемливи и са добре дошли![]()
От кога актьорското майсторство е спорт?

весел е и неговият вид,
JackPackage написа:Той Анчелоти бая дербита спечели тази година та....Моуриньо си пожелават![]()
![]()
![]()
Само Челси и Атлети да се разминат си пожелавам - всички други 6 варианта са приемливи и са добре дошли![]()
След като Реал Мадрид е на 1-во място в класирането, ще играе финал за Купата на Краля и продължава в ШЛ - значи го е направил.

Джак, между другото одеве се бях сетил да те питам ако се паднат Челси - Атлетико кого ще подкрепяш?

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- *•ELECTROFANATIK•*
![]()
![]()
Аз пък не искам Челси и Атлетико, за да мога да гледам футбол. Моу го знаем с неговите тактики в какви пародии си превръща отборите, а по-добре да ида на театър, отколкото да гледам актрисите на Атлетико...
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.