Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 28 апр 2017 18:00

vaskonti написа:
baraba написа:Тцъ , пак не позна , пак се опитваш да правиш предположения на база свои си мисли и заключения ;)
На какъв език да ти го напиша , отново , че лично аз не съм привърженик на вулгарния език :idea:
Заключението , че "Клубът" (как точно един Клуб може да ръси простотии си знаеш само ти) не прави нищо друго освен да ръси простотия след простотия , за мен е абсолютно несъстоятелно !
Отново те питам за каква култура и европеизъм говориш и търсиш в медийните изяви на ръководители на спортни клубове у нас ??? Кой е еталон на твоето виждане за такъв ръководител у нас ??? Домусчиев ли ? Венци Стефанов ли ..... ???? Кой ???
А , че ЦСКА си е ЦСКА спор няма , ти можеш само да се радваш , че не си част от червената общност ;)

ЦСКА си е ЦСКА, но ЦСКА-София е съвсем друго нещо. Доказателства и документи по въпроса колкото щеш. Все тая колко пъти ще повтаряш нещо друго, от това то няма да стане истина.

Аз ти говоря за твоето самоотлъчване от червената общност , ти ми философстваш ;) Червената общност си остана единна и неделима с отбора , една нищожна част се отказа , дали по собствено усмотрение или под чуждо давление е без значение ! Та тази нищожна част реши , че ЦСКА е някакво си Търговско д-во създадено 1999 г. което после в Съда спечелва дело и доказва , че няма нищо общо с "оригиналния" ЦСКА някъде 2005 г. (мисля беше) и после променено през 2007 г. !!! Аз с това ваше си решение съм ОК , но не съм ОК с това ти и други с тези разбирания да ми обясняват какво е за нас (мен и останалите от червената общност) - ЦСКА ;) Защото ЦСКА няма как да умре или изчезне , докато ни има нас , червената общност ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 апр 2017 18:05

baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:Тцъ , пак не позна , пак се опитваш да правиш предположения на база свои си мисли и заключения ;)
На какъв език да ти го напиша , отново , че лично аз не съм привърженик на вулгарния език :idea:
Заключението , че "Клубът" (как точно един Клуб може да ръси простотии си знаеш само ти) не прави нищо друго освен да ръси простотия след простотия , за мен е абсолютно несъстоятелно !
Отново те питам за каква култура и европеизъм говориш и търсиш в медийните изяви на ръководители на спортни клубове у нас ??? Кой е еталон на твоето виждане за такъв ръководител у нас ??? Домусчиев ли ? Венци Стефанов ли ..... ???? Кой ???
А , че ЦСКА си е ЦСКА спор няма , ти можеш само да се радваш , че не си част от червената общност ;)

ЦСКА си е ЦСКА, но ЦСКА-София е съвсем друго нещо. Доказателства и документи по въпроса колкото щеш. Все тая колко пъти ще повтаряш нещо друго, от това то няма да стане истина.

Аз ти говоря за твоето самоотлъчване от червената общност , ти ми философстваш ;) Червената общност си остана единна и неделима с отбора , една нищожна част се отказа , дали по собствено усмотрение или под чуждо давление е без значение ! Та тази нищожна част реши , че ЦСКА е някакво си Търговско д-во създадено 1999 г. което после в Съда спечелва дело и доказва , че няма нищо общо с "оригиналния" ЦСКА някъде 2005 г. (мисля беше) и после променено през 2007 г. !!! Аз с това ваше си решение съм ОК , но не съм ОК с това ти и други с тези разбирания да ми обясняват какво е за нас (мен и останалите от червената общност) - ЦСКА ;) Защото ЦСКА няма как да умре или изчезне , докато ни има нас , червената общност ;)

Точно червената общност закопа отбора си още преди да е обявен официално за фалирал. Точно вие, които се биете в гърдите, че сте ЦСКА позволихте на ГГ да преименува Литекс и да ви манипулира с дребните си и елементарни пропаганди. Точно тази червена общност, която никога нямаше да допусне тумора, ГМО-то, преименуването на Литекс, Локо Сф или който и да е друг отбор, сега се кълнете, че докато ви има вас, ще го има и ЦСКА?!?! Истинска пародия на фенове сте и не се сърдете, че цяла България ви се подиграва, а вие като зомбирани повтаряте едни и същи щуротии спуснати от ГГ и НД !!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 апр 2017 18:46

OOP написа:
baraba написа:
vaskonti написа:

Точно червената общност закопа отбора си още преди да е обявен официално за фалирал. Точно вие, които се биете в гърдите, че сте ЦСКА позволихте на ГГ да преименува Литекс и да ви манипулира с дребните си и елементарни пропаганди. Точно тази червена общност, която никога нямаше да допусне тумора, ГМО-то, преименуването на Литекс, Локо Сф или който и да е друг отбор, сега се кълнете, че докато ви има вас, ще го има и ЦСКА?!?! Истинска пародия на фенове сте и не се сърдете, че цяла България ви се подиграва, а вие като зомбирани повтаряте едни и същи щуротии спуснати от ГГ и НД !!!

Наистина ли си въобразяваш , че изобщо ни пука , каво си мислите в подуене за червената общност :roll: Пропагандирай си колкото си искаш , но факта , че именно ти си тук при нас , а не обратното е достатъчно доказателство за интереса ти към ЦСКА , именно към ЦСКА и никой друг ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 28 апр 2017 18:49

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Да сте чули Томов да обижда някой от другите собственици на отбори като ги нарича Киро гела,Тодор Ганьов или Джуджето от Микре?Но никой не защити Томов когато се сипеха обиди към него.Домусчиев публично му викаше Лупи и това бе най-мекото обръщение към човека.Сега да очакваш,че ГГ ще се държи мило и интелигентно - ми няма да стане.От обкръжението му само Пламен Марков може да говори интелигентно,другите са на нивото на ГГ.Това е положението и няма скоро да се оправи.

Че той само Марков е от Армията, другите са всичките от селата край Ловеч. Както и Тоди( или Тоци беше) за треньор.

То и той се осмуква на неудобни въпроси ама поне има елементарно възпитание.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 апр 2017 19:01

Понеже Петър Жеков ви е любимец и го цитирате доста напоследък да ви подсетя за неговите думи преди две години :
Най-големият голмайстор в историята на ЦСКА и родния футбол Петър Жеков отново категорично обяви позицията на легендите и ветераните на клуба, че никой няма право да го мести или да кани друг отбор на неговото място.
„Долу ръцете от ЦСКА! Няма да позволим да ни залъгват с някакви чужди лицензи и други подобни идеи. Събираме се на среща другия четвъртък (бел. ред. - 26 ноември) и ще ги издухаме. Тогава ще гласуваме, като няма как да мине идеята ЦСКА да се подвизава с лиценза на друг отбор и да ни се подиграват за това", заяви Жеката пред „Меридиан Мач".
Той обясни и опасенията си. „Ако допуснем друг отбор, пък било то и Литекс, да дойде тук и да заиграе в центъра на София с нашето име и емблема, феновете ще ни подгонят да бият нас. Трябва да запазим клуб в името на ЦСКА. Лесно е да се говори, но е време и да действаме”, добави Жеков.
Известно е, че във вторник ветерани на ЦСКА отидоха на крака при Гриша Ганчев, за да научат намеренията му, а той е започнал да ги агитира за идеята клубът да бъде спасен с лиценза на Литекс.

Естествено неудобните мнения на легендите на ЦСКА си ги пропускате. Толкова за мантрите, че легендите били зад вас, и че ЦСКА сте вие феновете. И някои легенди и някои фенове станахте фенове на преименувания Литекс като се извъртехте като пу.ки, а сега се обяснявате като шизофреници как вие сте истинското ЦСКА !
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 апр 2017 19:07

OOP написа:От днес започва събиране на средства за екскурзия до Кърджали на 30.05.2017 г. Възможно е по това време и децата на ЦСКА - София да са там, но за да проведат тренировка на чист въздух.......

Пак си се объркал:) В един друг клуб се събират пари за всичко , за хореография...за самолетни билети ...такса за това ...такса за онова.... Тук парите се дават не се събират:)

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 апр 2017 19:09

И още малко от легендите :
Живата история на ЦСКА - директорът на музея Алек­сандър Манов, засвидетелства пълна подкрепа към плановете на Гриша Ганчев.Той бе на сре­ща с бизнесмена по-рано през седмицата, когато в Литекс Тауър отидоха ветерани на ар­мейците.
"Напълно съм убеден, че г-н Ганчев беше много открит пред ветераните. Даде много светли перспективи. Каза, че ще се сродим с Литекс. Това за мен е най-удобното нещо. Как­во лошо има, ако отборът се казва ЦСКА-Литекс например? Литекс е една фирма, при това много голяма. Това е и желание­то на г-н Ганчев, който е много убедителен в своите изказва­ния и перспективи. И това не е случайно, защо­то се знае, че г-н Ганчев от мно­го време е фен на ЦСКА. Опти­мист съм за бъдещето на клуба. Цял живот съм бил голям опти­мист и за това вече съм на 87 години", заяви Манов пред Bulgaria on Air.

Емил Костадинов не подкрепя идеята на Гриша Ганчев за преобразуването на Литекс в ЦСКА. Легендата на "червените" е за оздравяване на сегашното дружество.
"Няма нищо официално около ЦСКА. Привържениците говорят, по вестниците се пише, но от хората, които се занимават с клуба, досега не е излязло нищо официално като позиция", заяви Костадинов."Не съм адвокат, но за мен не е нормално да има преименуване на Литекс в ЦСКА.

Стойчо Стоилов опропасти опитите на Ганчев да превърне Литекс в ЦСКА Ако случайно не сте разбрали, това са думи на спортния директор на ЦСКА – София Стойчо Стоилов, който беше попитан в ефира на „Диема Спорт“ какви са шансовете на „червените“ да се преборят с хегемонията на Лудогорец в българското първенство. Отговорът му е меко казано скандален, след като в прав текст той назова настоящият отбор на стадион „Българска армия“ Литекс.
До тук с припознаване, неприпознаване, смешки, закачки, убеждаване и какво ли още не. През лятото беше документално доказано, че ЦСКА-София е Литекс,след една простичка промяна на име в търговския регистър. След това почти целия тим от Ловеч акостира в София. Фенове тръбяха с месеци наред, че не искат преименуван Литекс, но, с изключение на „Офанзива“ и още няколко хиляди души, повечето приеха гнусното изпълнение на Гриша Ганчев и назоваха Литекс със свещеното за милиони наименование „ЦСКА“.Броени дни преди тръжната процедура за емблемата на ЦСКА, директорът на тъй наречените „армейци“ – Стойчо Стоилов, от когото зависи всичко на „Армията“, хвърли в пропастта почти едногодишните опити на Гриша Ганчев да превърне Литекс в ЦСКА, и то само за няколко секунди.И в крайна сметка, кои сме ние да спорим Литекс ли е, ЦСКА ли е? След като най-важната фигура на „Българска армия“ в прав текст обяви, че ЛИТЕКС е доказал, че може да спори с Лудогорец. Безобразията на „Армията“ точно започваха да изглеждат като нещо нормално, когато за няколко секунди господин Стоилов счупи тъпомера и документира завинаги, че ЦСКА-София всъщност е Литекс. И отсега нататък, каквото и да правят на „Армията“, този така кратък миг ще отеква дълго във времето. И никой не може да отнеме това на Литекс, ЦСКА-София, Чавдар, Ловеч – София или както искат да се наричат безхаберниците, окупиращите свещената за милиони земя на „Българска армия“…

и още мноооого истини има казани от легендите ви, но не ви е удобно да ги четете пък камо ли да ги споменете тука. Мъжкари !
Последна промяна от OOP на 28 апр 2017 19:28, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 апр 2017 19:10

Shaka написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Да сте чули Томов да обижда някой от другите собственици на отбори като ги нарича Киро гела,Тодор Ганьов или Джуджето от Микре?Но никой не защити Томов когато се сипеха обиди към него.Домусчиев публично му викаше Лупи и това бе най-мекото обръщение към човека.Сега да очакваш,че ГГ ще се държи мило и интелигентно - ми няма да стане.От обкръжението му само Пламен Марков може да говори интелигентно,другите са на нивото на ГГ.Това е положението и няма скоро да се оправи.

Че той само Марков е от Армията, другите са всичките от селата край Ловеч. Както и Тоди( или Тоци беше) за треньор.

То и той се осмуква на неудобни въпроси ама поне има елементарно възпитание.

Аууу най-възпитания клуб станахте .... :)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 апр 2017 19:21

OOP написа:...Стойчо Стоилов опропасти опитите на Ганчев да превърне Литекс в ЦСКА Ако случайно не сте разбрали, това са думи на спортния директор на ЦСКА – София Стойчо Стоилов...

Стойчо Стоилов НИКОГА до този момент не е бил спортен директор на ЦСКА-София ;)
Ето ти този линк за да научиш , кой какъв е в момента в ЦСКА , виждам , че много се вълнуваш от ЦСКА , та ... за това :) Продължавай така и в скоро време ще ти дам да попълниш молбата ;)
http://cska.bg/index.php?main_page=document_general_info&cPath=365&products_id=1341
Изображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 апр 2017 19:23

baraba написа:
OOP написа:...Стойчо Стоилов опропасти опитите на Ганчев да превърне Литекс в ЦСКА Ако случайно не сте разбрали, това са думи на спортния директор на ЦСКА – София Стойчо Стоилов...

Стойчо Стоилов НИКОГА до този момент не е бил спортен директор на ЦСКА-София ;)
Ето ти този линк за да научиш , кой какъв е в момента в ЦСКА , виждам , че много се вълнуваш от ЦСКА , та ... за това :) Продължавай така и в скоро време ще ти дам да попълниш молбата ;)
http://cska.bg/index.php?main_page=document_general_info&cPath=365&products_id=1341

Хахахха от всички истини, че сте си преименуван Литекс, ти се хвана за това какъв бил СС ! Верен на простотията докрай ! С такива фенове ЦСКА-София ще пребъде !
От „Фен клуб Сектор Г”:

Върни се в “ЦСКА”