Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LevskiUltrass
Контакти:

Re: Левски при Ратко Достанич

Мнениеот LevskiUltrass » 10 авг 2009 17:49

brossy написа:
RedeviL написа:
brossy написа:Според мен Дебрецен са с класа по слаби от Баку,така че мисля че нямаме право на грешка.

Хаха и от къде пак тези изводи.Да биеш Славия Прага не е никак лесно.

Кой пък са Славия Прага?

debrecen biha Levadia a ne Slaviq praga te bqha eliminirani ot Sherif

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: Евробоецът Vs евробоеца на дядо...

Мнениеот Martines » 10 авг 2009 17:50

Перфектна статия! :lol:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 авг 2009 17:52

LevskiUltrass написа:
brossy написа:Според мен Дебрецен са с класа по слаби от Баку,така че мисля че нямаме право на грешка.

i po kakvo pozna 4e sa s klas pod Baki ? spored mene sa soliden otbor 6ampion na Ungariq 4 pati v poslednite 5 sezona dominirat kato nas v stranata si,no imame sili da gi otstranim v sofia ni trqbva 4ista pobeda

Унгарците останаха само с един отбор,докато Азербайджан продължават с два.Мен ме е страх от младите унгарци.Последните години младежите на Унгария са неизбежно на големите форуми и се представят отлично.Но в Унгария не се инвестира както в Азербайджан,така че поне аз съм на мнение,че Баку са по силни от тях

LevskiUltrass
Контакти:

Мнениеот LevskiUltrass » 10 авг 2009 17:57

brossy написа:
LevskiUltrass написа:

i po kakvo pozna 4e sa s klas pod Baki ? spored mene sa soliden otbor 6ampion na Ungariq 4 pati v poslednite 5 sezona dominirat kato nas v stranata si,no imame sili da gi otstranim v sofia ni trqbva 4ista pobeda

Унгарците останаха само с един отбор,докато Азербайджан продължават с два.Мен ме е страх от младите унгарци.Последните години младежите на Унгария са неизбежно на големите форуми и се представят отлично.Но в Унгария не се инвестира както в Азербайджан,така че поне аз съм на мнение,че Баку са по силни от тях

za mladite ungarci si prav za radost nqma da igraem s tqh.No ne mislq 4e Debrecen e po slab ot Baki.Vapros na li4no mnenie no mislq 4e i s madjarite trqbva da se spravim

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 авг 2009 18:04

Сигурен съм!3:0 в София и 2:0 там.С Баку имах притеснения(както и играчите)от ново отпадане.Предполагам че сега няма да има чак такова напрежение и Левски ще ги згази

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ

Мнениеот mormona » 10 авг 2009 18:11

shammi написа:Ей много се дразня когато някой се изказва неподготвен...
Знаете ли колко е бюджета на Левски за година ???? А знаете ли колко се печели от посещаемостта на мачовете???
Такааааааа бюджета е 5 милиона, като 1 дава МТЕЛ като спонсор. Печалбата средно от високо посещаем мач е 10 000лв. и при това е максимална печалба, защото има поддръжка на терена, осветление и т.н.т.
Заплати??? Премии??? Режийни??? - това са все разходи.
Единствения съществен приход е телевизионни права, а това зависи от медиите и ранга на отбора.

Е айде сега ми дайте човек, който ще понесе това като разход и всичко ще е на ред.???

П.П. А парите от ШЛ си бяха получени от футболистите по договорка, останалите в касата на клуба бяха разходени за терена, общежитието и рейса......

От къде имаш инфо ? и аз искам да вида.Затова питах през цялото време! Какъв ни е бюджета и така нататъка.Колко е Бюджета на Фенерите ? 20 000 000??? Ами ако ние влезем в шампионската 3 години поред какво ще стане ? Общо може да го дигнем по тая логика наа 10 000 000.Според мене поне.Мое мнение.Въпреки разходи и сичко, бюджета пак може да ни е към 8-9-10 Милиона.НЕ е ли така ? Роженборг има бюджет , и сичко е от участие в Европа предолагам.Тее нямат НЕфтен магнат за спонсор или компания... предолагам , че това е пътя.Участие в Европа.Следователно колкотоо повече мачовее, и колкото по - напред и с по - силни отбори , по- големи ТВ права.И пари от ТВ... не е ли така >
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 10 авг 2009 18:18

Здравейте Левскари.Темата е неподходяща за тази фаза да се коментира.
Колкото до Деберцен нека само ви кажа 5-6 неща.
Тези който са гледали Псв-Черно море, Джуджак лявото крило на ПСВ беше най-добрия играч на Деберцен три сезона (шампионски). Голям брой от статичните положения им вкарваше и беше основен плеймейкър.
Моето мнение е,че Деберцен са нещо като Литекс само,че с тази разлика,че си развиват школата.
Ако аз трябва да ги сравня с Български отбор в момента,ще кажа че са от нивото на Литекс и Локо сф.
Колкото до история мисля,че са страшно интересни.Последните 5 години нямат спечелена точка нито веднъж в кръг на Шампионската или Уефа(имам в предвид не квалификационен). Което за мен означава че нямат евро опит.Защото мачовете у дома и тези в турнирите се различават много. Така,че аз мисля че реалните шансове са 65-35 в полза на Левски.
Хубаво още е,че те избегнаха другите поставени от нашата урна като Цюрих,Олимпиакос и т.н. и си мислят,че са ударили джакпота с нас.Уви аз мисля,че удариха на камък защото според мен също като миналата година нас броят вече пачките от Шампионската и в крайна сметка ако ги натиснем в София първите 20 мин. дори и да не вкараме гол ще се насерат. Успех на всички, ГОРЕ ГЛАВИТЕ НИЙ СМЕ СИНИ,МИЛИОНИ И С ЕДНА ИДЕЯ ---> НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ.
И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ НА 19-ТИ НА СТАДИОНА!!!!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

samobotev
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот samobotev » 10 авг 2009 18:28

гледам тука навсякаде само говежди мозък се ръси :) .

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 10 авг 2009 18:36

Новото при Радко-Пиратко е,че имаме заучени положения,не съм го виждал това от години,вярно е,че засега не са сполучливи,но и това ще стане!Незнам дали сте гледали снощи Черноморец,но искам да играем като тях,страхотен мач направиха особенно първото полувреме страхотни атаки с дълги точни пасове и мълниеносно бързи атаки.
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
mareca
Контакти:

Мнениеот mareca » 10 авг 2009 18:43

slavi_1914 написа:Здравейте Левскари.Темата е неподходяща за тази фаза да се коментира.
Колкото до Деберцен нека само ви кажа 5-6 неща.
Тези който са гледали Псв-Черно море, Джуджак лявото крило на ПСВ беше най-добрия играч на Деберцен три сезона (шампионски). Голям брой от статичните положения им вкарваше и беше основен плеймейкър.
Моето мнение е,че Деберцен са нещо като Литекс само,че с тази разлика,че си развиват школата.
Ако аз трябва да ги сравня с Български отбор в момента,ще кажа че са от нивото на Литекс и Локо сф.
Колкото до история мисля,че са страшно интересни.Последните 5 години нямат спечелена точка нито веднъж в кръг на Шампионската или Уефа(имам в предвид не квалификационен). Което за мен означава че нямат евро опит.Защото мачовете у дома и тези в турнирите се различават много. Така,че аз мисля че реалните шансове са 65-35 в полза на Левски.
Хубаво още е,че те избегнаха другите поставени от нашата урна като Цюрих,Олимпиакос и т.н. и си мислят,че са ударили джакпота с нас.Уви аз мисля,че удариха на камък защото според мен също като миналата година нас броят вече пачките от Шампионската и в крайна сметка ако ги натиснем в София първите 20 мин. дори и да не вкараме гол ще се насерат. Успех на всички, ГОРЕ ГЛАВИТЕ НИЙ СМЕ СИНИ,МИЛИОНИ И С ЕДНА ИДЕЯ ---> НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ.
И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ НА 19-ТИ НА СТАДИОНА!!!!
на 19 имам ден ден но ще се постаря да го празнувам след ма4а ест 4е ще съм там
Cesc Fabregas написа:Ако дадат 2 000 000, Батков ще им играе кючеци по масите в Холандия, и ще им продаде цялото си семейство! ;)

Върни се в “Архив”