Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jujo46487
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот jujo46487 » 11 май 2014 10:10

Мен ми иска да вземем Ройс, защото може да играе като крило, може и като плеймейкър вслучай, че Оскар го няма. Халф за средата на терена си мисля за Тони Кроос, мисля че е страхотен играч + натрупаните напускащи играчи, Абрама няма да се изръси кой знае колко. И разбира се нападател, който най-вероятно ще е Коща. За ляв бек този от Саутхямптън Люк Шоу, който е на 18 и играе много добре. Ако продадем Луиз/Азар то трябва да се помисли за още един, иначе мисля че тези четиримата, са ни перфектните попълнения.

ПП Какво като сме взели Салах, според мен има огромен потенциал, но не става за титуляр, все още. А и не го виждам като плеймейкър, а като крило.

ПП2 Не казвам какво трябва на Челси, а какво искам да дойде в Челси. Както някой написа, Моуриньо най-добре знае от какво се нуждае Челси.
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 11 май 2014 11:25

Да не забравяме, че имаме Кърт Зума. Това момче е нереално добър защитник за годините си. Очаквам след сезон-два да замести подобаващо моя любимец Джон Тери. Пък през предстоящата кампания се надявам да го налагаме полека и да играе за купите.

Относно Луиз, вие къде го виждате в Челси? Защитата ни Тетери-Кейхил, а халфовете са Матич-Рамирес. Аз очаквам нови в тези зони и сега е моментът да извлечем дивиденти от Луиз, защото след сезон като миналия, ще му падне цената.

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 11 май 2014 14:11

Тони написа:Да не забравяме, че имаме Кърт Зума. Това момче е нереално добър защитник за годините си. Очаквам след сезон-два да замести подобаващо моя любимец Джон Тери. Пък през предстоящата кампания се надявам да го налагаме полека и да играе за купите.

Относно Луиз, вие къде го виждате в Челси? Защитата ни Тетери-Кейхил, а халфовете са Матич-Рамирес. Аз очаквам нови в тези зони и сега е моментът да извлечем дивиденти от Луиз, защото след сезон като миналия, ще му падне цената.

Луиз е класа и това е по-тъпо дори от трансфера на Мата...Много ме е яд, не виждам кой защитник можем да вземем от класата на Луиз.Уникална глупост е да подсилваме Барселона с такъв играч.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2014 14:29

Аз предпочитам да се разделим с Рамирес, от колкото с Луис.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 11 май 2014 14:40

THE G.A.M.E написа:Аз предпочитам да се разделим с Рамирес, от колкото с Луис.

Напълно подкрепям. Луис е в пъти по- полезен и класен играч!
Не трябва да продаваме Луис, а да ги редуваме с Матич, като опорни халфове, защото е изключено цял сезон да играем само с един от двамата. От друга страна пък не мисля, че ако играят и двамата има ползотворен ефект- напротив, губи се техническото преимущество в центъра, владеенето на топката и броят извеждащите подавания.
Пред Матич/Луис двама креативни полузащитници единят, от които Оскар, другият някой измежду всички изброени (Кроос,Баркли,Ракитич,турчина или някой съвсем друг по избор на Жозе).
По крилата си имаме Азар, Вилиан,Шурле и Салах.
Напред връщаме Луканката за алтернатива на "плашилото".
В средата на защитата виждам следващия сезон Бране и Гари...Азпи си минава вдясно, а от ляво новото бегче, независимо кое ще е то.
И ей го на...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 11 май 2014 15:14

Nomer_9 написа:
THE G.A.M.E написа:Аз предпочитам да се разделим с Рамирес, от колкото с Луис.

Напълно подкрепям. Луис е в пъти по- полезен и класен играч!
Не трябва да продаваме Луис, а да ги редуваме с Матич, като опорни халфове, защото е изключено цял сезон да играем само с един от двамата. От друга страна пък не мисля, че ако играят и двамата има ползотворен ефект- напротив, губи се техническото преимущество в центъра, владеенето на топката и броят извеждащите подавания.
Пред Матич/Луис двама креативни полузащитници единят, от които Оскар, другият някой измежду всички изброени (Кроос,Баркли,Ракитич,турчина или някой съвсем друг по избор на Жозе).
По крилата си имаме Азар, Вилиан,Шурле и Салах.
Напред връщаме Луканката за алтернатива на "плашилото".
В средата на защитата виждам следващия сезон Бране и Гари...Азпи си минава вдясно, а от ляво новото бегче, независимо кое ще е то.
И ей го на...

Бране от дясно е много по-добър отколкото в центъра.Ако продадем Луиз задължително ще трябва да се купят още един ДХ и ЦЗ.Автогол е този трансфер.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 11 май 2014 16:06

Aвтогол щеше да е, ако е жизненоважен за отбора. Той дори не е твърд титуляр. Изобщо някой знае ли коя му е позицията при нас? Като оставим на страна симпатиите, това би бил един нормален трансфер на неключов играч. Мен повече ме притеснява, че Лампард и Тери може да не получат нови договори, отколкото дали Луиз ще напусне.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 май 2014 16:21

Тери вече е на години, вече все по-често прави грешки в отбрана. Давид Луиз е перфектен както в защитата, така и в халфовата линия. Продължавам да твърдя, че е необходим на сините и не трябва да го изпускат...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 май 2014 17:15

Аз пък мисля че Луиз е яко надценен и Моу точно затова ще се отърве от него пък и ще прецака Барса по този начин :Д ...

[offtopic][/offtopic]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 11 май 2014 18:55

Ман Сити - 102, Ливърпул - 101
Рекордът на Челси от 103 гола за един сезон е съхранен!

п.с. не си падам много по тези неща, но това определено е важен рекорд във ВЛ.

Върни се в “Архив”