Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Защитата им е леш и, ако им вкараш 3, те ти връщат 4
Вече 4 месеца са така....обаче сега имат мачове с Юнайтед, Суонзи, Евертън, Челси, Сити и Тотнъм 
MuFc1878 написа:Защитата им е леш и, ако им вкараш 3, те ти връщат 4Вече 4 месеца са така....обаче сега имат мачове с Юнайтед, Суонзи, Евертън, Челси, Сити и Тотнъм
И като наредят 6 победи
Леевски, оле
- JackPackage
- Контакти:
MuFc1878 написа:Бо, колко автобуса трябва да паркираме, за да не ни вкара ВардиУсещам повторение на миналогодишния мач
На тия как им вкарахте 5 гола?
Вие 3 гола рядко вкарвате този сезон, съмнява ме
Един Х, че да може ние ако бием картофите (което хич не е сигурно към момента, но все пак...това е Тотнъм
Счупете им Варди и Марез че играят с нас след 3-4 мача и на Бранко ще му се завие свят
Мемфиса като прошляк облечен, ако бях на охраната нямаше да го пусна
Кака Ани
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Челси да бие на еврейския стадион в неделя
Аз не знам изобщо дали някой може да го направи в момента ...
Леевски, оле
- JackPackage
- Контакти:
boabbb написа:Челси да бие на еврейския стадион в неделя![]()
Аз не знам изобщо дали някой може да го направи в момента ...
те имат пътуване до Мъри-ландия в четвъртък, ще се върнат леш, дори да оставят някои от играчите в Лондон
А и Делито им е наказан за нашия мач, Хари Бастуна си вкара головете за 2-3 кръга напред...сега е момента да ги приземим общо взето да не вземат да си повярват че имат сили за нещо повече от почетно място в Зона ЛЕ
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Мюленстийн е сравнил Лингард с Иниеста.
Иначе браво на ЛвГ, че за мача с Уотфорд взе Рашфорд, а не Флетчър. Някой беше писал, че ще е добре да се даде шанс на втория, ама той грам не е мръднал от началото на сезона, никакво развитие при него. На Пауъл предполагам ще даде шанс, неска игра прилично. Също така и на Шон Гос очаквам да се даде шанс в близките години, ако продължава така. На Таузебе (или както там се произнася) също.
Иначе браво на ЛвГ, че за мача с Уотфорд взе Рашфорд, а не Флетчър. Някой беше писал, че ще е добре да се даде шанс на втория, ама той грам не е мръднал от началото на сезона, никакво развитие при него. На Пауъл предполагам ще даде шанс, неска игра прилично. Също така и на Шон Гос очаквам да се даде шанс в близките години, ако продължава така. На Таузебе (или както там се произнася) също.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Аз лично съм страшно любопитен да видя Ръшфорд в игра.
Мисля, че в някои отношения - спортно-технически, движение и изобщо маниер на игра, приликите с Антони Марсиал са повече от поразяващи.
В Dailymotion има клип - гледайте го и сами ще се убедите.
p.s.Има и някои нотки на Пол Погба
Мисля, че в някои отношения - спортно-технически, движение и изобщо маниер на игра, приликите с Антони Марсиал са повече от поразяващи.
smoothc написа:Аз лично съм страшно любопитен да видя Ръшфорд в игра.
Нотки от Погба и Марсиал
Леевски, оле
- JackPackage
- Контакти:
boabbb написа:smoothc написа:Аз лично съм страшно любопитен да видя Ръшфорд в игра.
Нотки от Погба и МарсиалТоя значи само вратар не може да играе, така ли
![]()
Според мен приликите са по цвят на кожата
Сериозно, много сме се наслушали последните години за "следващия еди кой си" - таланти много на 15-18 години, но след това цъкат по Бристол Роувърс и подобни по 10 години.... ЛВГ дава шанс на малките, така че ще се види кой има топките да пробие в първия отбор и кой ще си остане просто надежда
Мен ми е интересно да видя Тимоти-Менса в първия отбор, има перфектната физика за деф. полузащитник, 96 набор е... като се замисля, че е само една година по-голям от мен.. се садвам.. 
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Astronomer и 5 госта