Призовавам да се изписва ЦИГАНИНА КИРО, а не както ти си го написал просто тази титла не му отива.
Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Призовавам да се изписва ЦИГАНИНА КИРО, а не както ти си го написал просто тази титла не му отива.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Вижте ги по Канал 3 смешниците в парламента
CS -KA -KA написа:ГЕРб трябва час по-скоро да се махат от властта,тези безхаберници ни докараха до просешка тояга ,а сега сме на прага на гражданска война,циганите се въоръжават и са готови да заколят всеки българин,хора става нещо страшно и В Шумен,вече ме е страх да изляза на улицата,а тези няхайковци от ГЕРБ пет пари недават за нас българите .това не е нашата държава ,БЪлагрия се управлява от циганите ! УЖАС !!!!!!!!!
Стига глупости бе - било го страх да излиза - до гуша ми дойде от мишкари !!! И аз съм от Шумен и си ходя спокойно по улиците и чакам само да срещна някой мангал, ама нещо са се покрили...
От публикации в пловдивски сайтове, а вече и от други циганина Кирил Рашков се е разболял и снощи е бил пред инфаркт.Явно е в Пловдив /лекарския преглед е бил в пловдивска болница, като мангала е отказал изследвания/ и тук му текат тия 72 часа задържане под стража по искане на прокуратурата.Интересно къде са го скрили, но мисля че до довечера все отнякъде нещо ще излезе поне в нета. А нищо чудно и до няколко дни лицето Кирил Рашков да не е между живите скоропостижно заминал си от тоя свят.Като се има предвид, че властта и полицията го имаше на разположение няколко дни да прави пазарлък с него тайно от съд и народ няма да се учудя , ако не са се споразумяли за показанията му пред съда и вече е измислен начин за отстраняването му.
С неговата смърт всичко ще се потули защото всички от семейството и клана му ще се оправдаят, че не знаят нищо по делата му.
При условие обаче ,че се е стигнало да някакво споразумение и човека трябва да остане жив няма как да се избегне някакъв сценарий на разиграно правосъдие.При толкова шумотевица в медии, протести и т.н.това не може да се прескочи.
Ако все пак се стигне до дело някой ден то по никакъв начин не трябва да се гледа в Пловдив или Асеновград защото човека си е плащал и то добре най - вече на съдии и прокурори.За полицията няма да говоря, те са дребна риба за така наречения цар.Това се вижда по десетките жалби пуснати срещу него в годините.Същите не само са прекратени на момента ами и са донасяни на ръка на същия тоя мангал.
Не виждам и как с това обвинение дето са му лепнали ще му накривят и шапката ако се стигне както казах до дело.Най много да си изкара няколкото месеца присъда в санаториум по негов избор в коя да е европейска страна с добро здравеопазване.
С неговата смърт всичко ще се потули защото всички от семейството и клана му ще се оправдаят, че не знаят нищо по делата му.
При условие обаче ,че се е стигнало да някакво споразумение и човека трябва да остане жив няма как да се избегне някакъв сценарий на разиграно правосъдие.При толкова шумотевица в медии, протести и т.н.това не може да се прескочи.
Ако все пак се стигне до дело някой ден то по никакъв начин не трябва да се гледа в Пловдив или Асеновград защото човека си е плащал и то добре най - вече на съдии и прокурори.За полицията няма да говоря, те са дребна риба за така наречения цар.Това се вижда по десетките жалби пуснати срещу него в годините.Същите не само са прекратени на момента ами и са донасяни на ръка на същия тоя мангал.
Не виждам и как с това обвинение дето са му лепнали ще му накривят и шапката ако се стигне както казах до дело.Най много да си изкара няколкото месеца присъда в санаториум по негов избор в коя да е европейска страна с добро здравеопазване.
Вчера слушах М. Бенатова при Трифонов. Тя не казала това което казала... Според ния хората са очаквали медиите да ги подкрепят и да ги поведат. Ами следкато с години тоя нещастник и мазен циганин не е арестуван и затворен , това е справедливостта!! Аз незнам колко от хората които рушаха къщите в Катуница са готови да убиват и да отнемат животи... но това е справедливоста в ръцете на хората.
Незнам какъв е интереса и кои провокира тия напрежения?
Имам някои идеи но те са твърде конспиративни и са ми странни за такава малка и невзрачна страна като наща. На 1330 години сме и това можеби дразни някои и в Европа и по света... Ако стигнем до гражданска воина изхода е ясен. Ще се разцепим на северна и южна България. И после незнам какво ще правим. Изказванията обаче по медиите ми напомнят ва Югославия. Християни готови за битка и после по чернички араби и те готови за битка.... Тука сме българи и цигани и едните няма да победят другите докраи. Работата е там , че трябва да се насочим към парламента... ! Те направиха това което става досега и ще става! И незнам защо винаги като тръгнем да влизаме в парламента има кордони с полиция отпред? Какво пречи да се групираме и някои ден примерно в 1-2 нощес или 1-2 наобяд , докато са още вътре , да нападнем!? Няма да се е групирала и полицията дори !!!
Зависи каво искаме. Искаме ли да влезем в парламента и да покажем , че не сме Рая Покорна.... и това да се помни от сички които прекрачват входа занапред

Незнам какъв е интереса и кои провокира тия напрежения?

Имам някои идеи но те са твърде конспиративни и са ми странни за такава малка и невзрачна страна като наща. На 1330 години сме и това можеби дразни някои и в Европа и по света... Ако стигнем до гражданска воина изхода е ясен. Ще се разцепим на северна и южна България. И после незнам какво ще правим. Изказванията обаче по медиите ми напомнят ва Югославия. Християни готови за битка и после по чернички араби и те готови за битка.... Тука сме българи и цигани и едните няма да победят другите докраи. Работата е там , че трябва да се насочим към парламента... ! Те направиха това което става досега и ще става! И незнам защо винаги като тръгнем да влизаме в парламента има кордони с полиция отпред? Какво пречи да се групираме и някои ден примерно в 1-2 нощес или 1-2 наобяд , докато са още вътре , да нападнем!? Няма да се е групирала и полицията дори !!!
Зависи каво искаме. Искаме ли да влезем в парламента и да покажем , че не сме Рая Покорна.... и това да се помни от сички които прекрачват входа занапред

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
za nas e toj religiq написа: Май прекалено много си се взел на сериозно ми се струваТи знаеш всичко а ние сме коне с капаци и пасем у нивата
Незнам дали въобще има някой в тая ш,,,, държава който да не знае че Костов и ко обраха държавата а по доло споменатите довършиха народа
И все пак си прав държавата е на това дередже заради Костов , а народа заради СИК, МИК, ДИК и всички подобни
Е радвай се на "завидното си положение " , а простолюдието кучетата да го дъвчат ! Ти си абсолютен символ на робско мислене , и за жалост има много такива като теб
Кво ти пука че твоите "комири" са убили дузина народ , изгърбили са половината дребен бизнес и са постигнали своето с мачкане на всичко по пътя им
Оффф забравих , важното е кръсника да дава кинти , пък кво значение има от къде и как са придобити
Определено не знам всичко, но понеже съм пораснал в тези среди знам доста повече от масовите хора. Познавам доста от тези хора лично и знам за какво стават въпрос. Знам как братя Джанкови преватизираха Софийския хлебозавод и каква врътка се направи с него, знам как ТИМ преватизираха Химимпорт, знам как бе преватизиран Кремиковци, знам как беше преватизирана авиокомпания Балкан (все пак ТИМ искаха да я купят, но я дадоха на Гад Зееви), знам кой намаза най-много от пирамидите и как бе фалирана умишлено Първа частна банка, знам и за други мастити предприятия какви врътки бяха и най-важното - знам за какви комисионни ставаше въпрос, докато тези предприятия се продаваха за жълти стотинки, понякога и за по 1 долар.
И най-важното: Знам, че докато власт имащите се лакомяха да откраднат колкото може повече, точно в онези времена изпуснаха да отрежат главите на трибуквините групировка, без значение за коя от тях става въпрос. Тогава в България бяха смутни времена и по-маститите мутри използваха това!
И не, не робувам на никого. Кръстиника ми го виждам не повече от 2-3 пъти в годината и честно да си кажа искам да стоя настрана от тези неща, от тази среда! Веднъж съм бил отвличан, още веднъж опитваха да ме отвличат и от опит знам, че може и да имаш много влиятелни познатии приятели, но докато се разхождаш по улицата примерно с гаджето си могат спокойно да ти светят маслото и влиятелните ти приятели няма какво да направят по въпроса! Затова от години гледам да не парадирам с това кой ми е кръстник и гледам да стоя настрана от тази среда!
А колкото до убитите хора... нали ти е ясно, че не бяха убивани случайни хора, които си бачкат за 500-600 лева на месец. Бяха убивани други мутри и мафиоти! Е едва ли ти липсват. А и в това отношение Варна определено не е като София, където имаше времена, когато показните убийства бяха станали ежедневие! И да, ТИМ имат пръст в едно от знаковите убийства в България, но само в 1! В кое... разбира се, няма да кажа!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Нищо чудно както утрепаха Мишо Бирата така да гътнат и Киро МАНГАЛА
абе пичове,почнете малко да ги навързвате нещата:

гоце преди дни обеща скоро революция , трактора и янето се активизираха,...
,,"Телеграф" се включва по темата с констатацията на първа страница:
"Стратегията на тартора на Октопода Алексей Петров е да вкарва групи от ултраси при иначе мирно протестиращите граждани на държавата, за да ескалира напрежението и да се стигне до преки стълкновения между митингуващити, полицаите и ромите". .......
danko_sot написа:http://news.plovdiv24.bg/290518.html
Ето ви една друга теория на случилото се. Възможно ли е наистина това да е било планирано.

гоце преди дни обеща скоро революция , трактора и янето се активизираха,...
,,"Телеграф" се включва по темата с констатацията на първа страница:
"Стратегията на тартора на Октопода Алексей Петров е да вкарва групи от ултраси при иначе мирно протестиращите граждани на държавата, за да ескалира напрежението и да се стигне до преки стълкновения между митингуващити, полицаите и ромите". .......
ПУСНЕТЕ СИ НА ДАРИК!!! човека е АБСОЛЮТНО ПРАВ!
Аз също знам за подмяна на гласовете... знам тука за кварталите как се променя вота и гласовете ! !!!!
Аз също знам за подмяна на гласовете... знам тука за кварталите как се променя вота и гласовете ! !!!!