Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

7_!_2
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот 7_!_2 » 09 авг 2009 20:43

Овчаров, обясних ти защо се стигна до скандиранията Митьо Христолов, ама ти май се направи на глух... не, че много ме интересува, но ти го казвам, защото бях на 5 метра от вашите фенове и ти казах какви скандирания имаше за Левски, ами ако си бяха мълчали и викаха против селския, никой от Левски нямаше да вика Митьо Христолов, просто каквото повикало, такова се обадило...

THE G.A.M.E

Re: Жребият на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 авг 2009 20:55

ehh написа:
THE G.A.M.E написа:За мен лично.....кофти жребий ! Не казвам лош, ужасен или нещо подобно....но си е кофти, защото тия унгарци са кофти, също както Жилина и Бате ! Предчувствам, че няма да "стане мач", просто тези също както и Баку, както и миналогодишните ни съперници, няма да се надиграват......ще пада яко "кюскане" но пък какво.....като че ли, нашите май вече се понаучиха да противодействат, на такива отбори и начин на игра !

Според мен Баку и Дебрецени не си приличат, като игра.
Баку играе някакво подобие на футбол с много физика, докато унгарците използват всяка възможност за атаки и удари. Доста по-открит футбол практикуват.

Е да де.....опитват удари, но срещу отбори, които не обичат да държат топката....тоест- опасни са, само ако топката е у тях.....приятел, не се надявай тия да тръгнат в атаки срещу нас......това няма да го бъде.....дано не съм прав, но ще видим, особенно сега в първият мач, поредният бетон забъркан срещу Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 21:24

Тая тема май вече е за затваряне. Започна да се спами малко по малко.. :)
Изображение

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: Към фенклуба на Левски ...

Мнениеот emigo » 09 авг 2009 23:32

Old_death написа:Вие явно в желанието си да се изкарате най-великите стигнахте до там,за да не правите разлика между титли и купи!Тук май се говореше за най-титлувания отбор,демек за отбора с най-много шампионски титли!Според вас има ли разлика между носител на титлата шампион на страната и носител на купата в някой турнир?Тогава да прибавим към тая статистика и купите от турнирите "Георги Аспарухов и Никола Котков",купата на Трета българска армия и другите подобни,в които са участвали двата отбора :lol: Не стига че сте смешни,но чак сте и жалки!Лошо е че потребители,с претенциите за интелект,под напора на фенството си се държат като деца :cry:

Айде още един!?!?!?!??!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 23:35

monster1011:Това ни най-малко не ви оправдава но нейсе :roll: .Отвратих се до безкрайност от безбрежната тъпотия на феновете ви.Вие явно наистина не си давате сметка,че в този си вид Левски и ЦСКА заедно с тяхното БФС съсипват футбола в България :roll: .Някъв пълен аутсайдер в живота ще ми говори как Левски никога нямало да излезе от тройката???И какво гордееш ли се ,че отборчето ти има "н" брой титли (най-вероятно и повечето от вашите фенове са им загубили бройката) в един измислен шампионат?Невероятна гордост сигурно е да знаеш,че всички журналисти се занимават да ти бършат задника и БФС-то нарежда така нещата,че да станете шампиони или вие или вашите подобия ЦСКА?Да си виждал в Италия ,Испания или Англия да има 2 отбора ,които държат почти всички титли и акат наред в Европа?Не,виждал си го само в Шотландия ,но да ти призная шотландците също не се гордеят особено с това :roll: .Та така ,гордей си се и си мисли колко велик клуб е Левски щом "го дават по телевизора" .Наистина интересно ще стане ако и вие си намерите майстора обаче,ама не някое аматьорче като Лупито ами чист,натурален Христолов.Като ви гледам наглото поведение просто ви го пожелавам да ви видим тогава колко фен/а :lol: ще има на стадиона.Тогава аз ще идвам да ви пускам по някоя дебилна статия "Стига сте ни занимавали с този Левски.Само мрънкате..." :lol: .
Пууу че малоумник :roll: .Вместо да се запита на къде върви българското първенство след преднамерения упадък на всичките им провинциални противници този гъз ми обяснява ,че сме били аутсайдери :roll: .А ти суйо ,дойде ли ти на идея случайно мисълта колко силни мача реално имат вашите играчи?Изобщо зададе ли си въпроса колко са играчите на Левски/ЦСКА тръгнали от Ботев?

Това ми беше последното мнение по темата-то просто е загуба на време.Установих ,че вече сте ми по-противни като публика от буферите ,което при все простотии,които са ни правили,е постижение :mrgreen: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Re: Армейци 1948

Мнениеот mon_cool » 09 авг 2009 23:36

По смшено нещо не бях чел най-великият клуб в света хахаахахахаахахахах :lol: върви на психиатър. :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 авг 2009 23:54

@yasen_ov4arov
Теб да те мразим? Че кой си ти бе?
Май доста си си повярвал. Поредният анонимен форумен философ. И поредният фен на Ботев със самочувствие без покритие. Дълго още Д.Х. ще ви е главатар.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Brannik
Контакти:

Re: Левски

Мнениеот Brannik » 10 авг 2009 04:38

ТаралежВгащите написа:Какви са тия пе .... ,хомосексуални бъртвежи ?!?!?! Вие какво, да не сте обърнали резбите ?
На кой му дреме за цска, а и кому е нужен. На Левски не е нужен. 5-6 години Левски спореше за титлата не със цска , а с Литекс и Локо пловдив и именно през тези години направи най хубавите си мачове в Евопа за последните 20 години на истински футбол .......Така , че цска като ги закрият, в което съм дълбоко убеден, предвид историите от последните 2-3 годин, то Левски винаги ще има опонент и то достоен като Литекс или Локомотивите /Сф , Пв/......

:!: :!: :!:

;)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Програма есен 2009

Мнениеот delpi » 10 авг 2009 09:47

Като гледам програмата за есента в шампионата ми прави впечатление следното. Първите 6 кръга, както се знае от изтеглянето на жребия за новия шампионат играем срещу почти всички основни съперници за титлата. Хубавото е, че тези 6 кръга ще се изиграят до началото на участието на отбора в групите на ШЛ или ЛЕ(мисля, че, мачовете от груповата фаза започват на 15, 16 и 17 Септември, а 6-ти кръг у нас е на 19 Септември), което е много добре, защото до тогава ще успеем да наберем скорост и след това, когато са тежките мачове е Европа ще имаме леки мачове за шампионата.
Кажете Вашето мнение...

http://www.football24.bg/?gg=4&hh=1&ii=4&jj=1&mm=6
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 36938.html
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

shammi
Контакти:

Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ

Мнениеот shammi » 10 авг 2009 10:04

Ей много се дразня когато някой се изказва неподготвен...
Знаете ли колко е бюджета на Левски за година ???? А знаете ли колко се печели от посещаемостта на мачовете???
Такааааааа бюджета е 5 милиона, като 1 дава МТЕЛ като спонсор. Печалбата средно от високо посещаем мач е 10 000лв. и при това е максимална печалба, защото има поддръжка на терена, осветление и т.н.т.
Заплати??? Премии??? Режийни??? - това са все разходи.
Единствения съществен приход е телевизионни права, а това зависи от медиите и ранга на отбора.

Е айде сега ми дайте човек, който ще понесе това като разход и всичко ще е на ред.???

П.П. А парите от ШЛ си бяха получени от футболистите по договорка, останалите в касата на клуба бяха разходени за терена, общежитието и рейса......
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Върни се в “Архив”