Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)
Овчаров, обясних ти защо се стигна до скандиранията Митьо Христолов, ама ти май се направи на глух... не, че много ме интересува, но ти го казвам, защото бях на 5 метра от вашите фенове и ти казах какви скандирания имаше за Левски, ами ако си бяха мълчали и викаха против селския, никой от Левски нямаше да вика Митьо Христолов, просто каквото повикало, такова се обадило...
-
Re: Жребият на Левски
ehh написа:THE G.A.M.E написа:За мен лично.....кофти жребий ! Не казвам лош, ужасен или нещо подобно....но си е кофти, защото тия унгарци са кофти, също както Жилина и Бате ! Предчувствам, че няма да "стане мач", просто тези също както и Баку, както и миналогодишните ни съперници, няма да се надиграват......ще пада яко "кюскане" но пък какво.....като че ли, нашите май вече се понаучиха да противодействат, на такива отбори и начин на игра !
Според мен Баку и Дебрецени не си приличат, като игра.
Баку играе някакво подобие на футбол с много физика, докато унгарците използват всяка възможност за атаки и удари. Доста по-открит футбол практикуват.
Е да де.....опитват удари, но срещу отбори, които не обичат да държат топката....тоест- опасни са, само ако топката е у тях.....приятел, не се надявай тия да тръгнат в атаки срещу нас......това няма да го бъде.....дано не съм прав, но ще видим, особенно сега в първият мач, поредният бетон забъркан срещу Левски !
Тая тема май вече е за затваряне. Започна да се спами малко по малко.. 

Re: Към фенклуба на Левски ...
Old_death написа:Вие явно в желанието си да се изкарате най-великите стигнахте до там,за да не правите разлика между титли и купи!Тук май се говореше за най-титлувания отбор,демек за отбора с най-много шампионски титли!Според вас има ли разлика между носител на титлата шампион на страната и носител на купата в някой турнир?Тогава да прибавим към тая статистика и купите от турнирите "Георги Аспарухов и Никола Котков",купата на Трета българска армия и другите подобни,в които са участвали двата отбораНе стига че сте смешни,но чак сте и жалки!Лошо е че потребители,с претенциите за интелект,под напора на фенството си се държат като деца
Айде още един!?!?!?!??!
- yasen_ov4arov
monster1011:Това ни най-малко не ви оправдава но нейсе
.Отвратих се до безкрайност от безбрежната тъпотия на феновете ви.Вие явно наистина не си давате сметка,че в този си вид Левски и ЦСКА заедно с тяхното БФС съсипват футбола в България
.Някъв пълен аутсайдер в живота ще ми говори как Левски никога нямало да излезе от тройката???И какво гордееш ли се ,че отборчето ти има "н" брой титли (най-вероятно и повечето от вашите фенове са им загубили бройката) в един измислен шампионат?Невероятна гордост сигурно е да знаеш,че всички журналисти се занимават да ти бършат задника и БФС-то нарежда така нещата,че да станете шампиони или вие или вашите подобия ЦСКА?Да си виждал в Италия ,Испания или Англия да има 2 отбора ,които държат почти всички титли и акат наред в Европа?Не,виждал си го само в Шотландия ,но да ти призная шотландците също не се гордеят особено с това
.Та така ,гордей си се и си мисли колко велик клуб е Левски щом "го дават по телевизора" .Наистина интересно ще стане ако и вие си намерите майстора обаче,ама не някое аматьорче като Лупито ами чист,натурален Христолов.Като ви гледам наглото поведение просто ви го пожелавам да ви видим тогава колко фен/а
ще има на стадиона.Тогава аз ще идвам да ви пускам по някоя дебилна статия "Стига сте ни занимавали с този Левски.Само мрънкате..."
.
Пууу че малоумник
.Вместо да се запита на къде върви българското първенство след преднамерения упадък на всичките им провинциални противници този гъз ми обяснява ,че сме били аутсайдери
.А ти суйо ,дойде ли ти на идея случайно мисълта колко силни мача реално имат вашите играчи?Изобщо зададе ли си въпроса колко са играчите на Левски/ЦСКА тръгнали от Ботев?
Това ми беше последното мнение по темата-то просто е загуба на време.Установих ,че вече сте ми по-противни като публика от буферите ,което при все простотии,които са ни правили,е постижение
.

Пууу че малоумник

Това ми беше последното мнение по темата-то просто е загуба на време.Установих ,че вече сте ми по-противни като публика от буферите ,което при все простотии,които са ни правили,е постижение

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Re: Армейци 1948
По смшено нещо не бях чел най-великият клуб в света хахаахахахаахахахах
върви на психиатър. 

@yasen_ov4arov
Теб да те мразим? Че кой си ти бе?
Май доста си си повярвал. Поредният анонимен форумен философ. И поредният фен на Ботев със самочувствие без покритие. Дълго още Д.Х. ще ви е главатар.
Теб да те мразим? Че кой си ти бе?
Май доста си си повярвал. Поредният анонимен форумен философ. И поредният фен на Ботев със самочувствие без покритие. Дълго още Д.Х. ще ви е главатар.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Левски
ТаралежВгащите написа:Какви са тия пе .... ,хомосексуални бъртвежи ?!?!?! Вие какво, да не сте обърнали резбите ?
На кой му дреме за цска, а и кому е нужен. На Левски не е нужен. 5-6 години Левски спореше за титлата не със цска , а с Литекс и Локо пловдив и именно през тези години направи най хубавите си мачове в Евопа за последните 20 години на истински футбол .......Така , че цска като ги закрият, в което съм дълбоко убеден, предвид историите от последните 2-3 годин, то Левски винаги ще има опонент и то достоен като Литекс или Локомотивите /Сф , Пв/......

Програма есен 2009
Като гледам програмата за есента в шампионата ми прави впечатление следното. Първите 6 кръга, както се знае от изтеглянето на жребия за новия шампионат играем срещу почти всички основни съперници за титлата. Хубавото е, че тези 6 кръга ще се изиграят до началото на участието на отбора в групите на ШЛ или ЛЕ(мисля, че, мачовете от груповата фаза започват на 15, 16 и 17 Септември, а 6-ти кръг у нас е на 19 Септември), което е много добре, защото до тогава ще успеем да наберем скорост и след това, когато са тежките мачове е Европа ще имаме леки мачове за шампионата.
Кажете Вашето мнение...
http://www.football24.bg/?gg=4&hh=1&ii=4&jj=1&mm=6
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 36938.html
Кажете Вашето мнение...
http://www.football24.bg/?gg=4&hh=1&ii=4&jj=1&mm=6
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 36938.html
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Какво печели Батков от ЛЕВСКИ
Ей много се дразня когато някой се изказва неподготвен...
Знаете ли колко е бюджета на Левски за година ???? А знаете ли колко се печели от посещаемостта на мачовете???
Такааааааа бюджета е 5 милиона, като 1 дава МТЕЛ като спонсор. Печалбата средно от високо посещаем мач е 10 000лв. и при това е максимална печалба, защото има поддръжка на терена, осветление и т.н.т.
Заплати??? Премии??? Режийни??? - това са все разходи.
Единствения съществен приход е телевизионни права, а това зависи от медиите и ранга на отбора.
Е айде сега ми дайте човек, който ще понесе това като разход и всичко ще е на ред.???
П.П. А парите от ШЛ си бяха получени от футболистите по договорка, останалите в касата на клуба бяха разходени за терена, общежитието и рейса......
Знаете ли колко е бюджета на Левски за година ???? А знаете ли колко се печели от посещаемостта на мачовете???
Такааааааа бюджета е 5 милиона, като 1 дава МТЕЛ като спонсор. Печалбата средно от високо посещаем мач е 10 000лв. и при това е максимална печалба, защото има поддръжка на терена, осветление и т.н.т.
Заплати??? Премии??? Режийни??? - това са все разходи.
Единствения съществен приход е телевизионни права, а това зависи от медиите и ранга на отбора.
Е айде сега ми дайте човек, който ще понесе това като разход и всичко ще е на ред.???
П.П. А парите от ШЛ си бяха получени от футболистите по договорка, останалите в касата на клуба бяха разходени за терена, общежитието и рейса......
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....