modor написа:TodorT написа:Адаш, пусни тема във форума със заглавие "Проблем"![]()
![]()
Картаго още от сега да ме баннва![]()
![]()
Ако искаш-нямаш ядове, един поиска, и го уредихме!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:TodorT написа:Адаш, пусни тема във форума със заглавие "Проблем"![]()
![]()
Картаго още от сега да ме баннва![]()
![]()
Red_Girl написа:becks32milan написа:ralka_levskarka написа:becks32milan написа:Вероятно някой нейн приятел с необичайно големи бицепси.
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2629_n.jpg
АУ. Синя Хунта. Сега да ни е страх ли нещо
И ние си имаме техни, цяла колекция.. ей няма забравя на един мач се събираме и гледам някъв суичър на земята и изобщо не забелязвам, че е синьо-черен и че пише СХ на него. . И си го вдигнах и почнах да го тупам и се чудя що всички ме гледат изумени. Чак после забелязах какво правя и го метнах обратно.![]()
ChelseaCL написа:Внимавайте, че е много лош ей![]()
![]()
![]()
![]()
Becks32milan
kartago написа:ChelseaCL написа:Внимавайте, че е много лош ей![]()
![]()
![]()
![]()
Becks32milan
Нидей риа, сам поиска! Пък и беше само за .........нищо време......а наистина съм ядосан, че вместо да си гледам мачове, чистя насам-натам като ненормален!
ralka_levskarka написа:Отзад пишеше ли нещо? Ако е само СХ, няма такива суичъри.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Отзад пишеше ли нещо? Ако е само СХ, няма такива суичъри.
Не си спомня, ама беше техен, щото после един от техните ме писа във фейса дали мога да им го върна..![]()
Щото беше от Люлин и го познавах и явно някой не си беше признал къде му е суичера и бяха драми при тях.
ChelseaCL написа:Най-дългите 40 минути в живота ми![]()
![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Името помниш ли го? Питам просто, моя може да го познава, от Люлин е.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 111 госта