Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Малко извън темата,ама айде - Наздраве левскари! Лято е , вечер е , нормално си е !
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- BLUE CHAMPIONS
Абе баш си е по темата
НАЗДРАВЕ ЛЕВСКАРИ
,да пийнем на спокойствие малко,че има,няма месец и започва тръпката 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Аз очаквам титлата, купата на Бг и класиране в групите на Ле.
Наздраве, левскари!

Наздраве, левскари!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- milen.hristov
- Контакти:
tatusindo написа:Малко извън темата,ама айде - Наздраве левскари! Лято е , вечер е , нормално си е !
Наздраве имаш,една Каменица от мен (beer)
п.п.в мнението ми има продуктово позициониране

Blue_Girl написа:Аз очаквам титлата, купата на Бг и класиране в групите на Ле.
Наздраве, левскари!
наздраве.Аз също мисля ,че ще вземем титлата и ще играем напролет в ЛЕ
- george_speed75
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Blue_Girl написа:Аз очаквам титлата, купата на Бг и класиране в групите на Ле.
Наздраве, левскари!
наздраве.Аз също мисля ,че ще вземем титлата и ще играем напролет в ЛЕ
Целият форум "Левски" има по една бира от мен ,ако това стане с Гонзо.Особено това за ЛЕ.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
А когато е домашна гроздова ракия от приятел със салата от Женския пазар има ли продуктово позициониране? По темата: ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!! Очаквайте майски мач в ЛЕ.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- milen.hristov
- Контакти:
Бившият треньор на Левски и Славия Емил Велев изрази радост от новия модел на разпределение на спортно-техническата власт на "Герена". Кокала заяви, че превръщането на Георги Иванов от треньор в главен мениджър ще бъде успешен за клуба.
"Радвам се, че има движение в Левски - продават се и се взимат футболисти. Моделът на управление на един клуб трябва да е такъв, от английски тип. Треньорът да бъде и главен мениджър. Това ми харесва и мисля, че е по-правилен и ще бъде по-успешен. Главният мениджър да си има екип, с който да работи. Ясен Петров бе използван само като бушон в тима - от него нищо не зависеше в Левски", каза Велев.
"Не е нормално да се гонят треньори само след една година, трябва да се дават повече време - поне две-три години на един наставник. В България обаче не обичат директните хора като мен, такива като мен се ценят само на запад. Тук обаче сме свикнали да си кретаме в нашата си кочинка.", продължи той.
"Гонзо и Боримиров трябва да спрат да се плюят, това не е нито хубаво, нито правилно за клуб като Левски. Аз имах много успешен период на "Герена" между 2003 и 2009-та и публиката на стадиона беше много повече отколкото сега", заяви още Кокала.
"Радвам се, че има движение в Левски - продават се и се взимат футболисти. Моделът на управление на един клуб трябва да е такъв, от английски тип. Треньорът да бъде и главен мениджър. Това ми харесва и мисля, че е по-правилен и ще бъде по-успешен. Главният мениджър да си има екип, с който да работи. Ясен Петров бе използван само като бушон в тима - от него нищо не зависеше в Левски", каза Велев.
"Не е нормално да се гонят треньори само след една година, трябва да се дават повече време - поне две-три години на един наставник. В България обаче не обичат директните хора като мен, такива като мен се ценят само на запад. Тук обаче сме свикнали да си кретаме в нашата си кочинка.", продължи той.
"Гонзо и Боримиров трябва да спрат да се плюят, това не е нито хубаво, нито правилно за клуб като Левски. Аз имах много успешен период на "Герена" между 2003 и 2009-та и публиката на стадиона беше много повече отколкото сега", заяви още Кокала.
Наставникът на Левски Георги Иванов се включи в днешната двустранна игра на първата тренировка на отбора в лагера в Линдабрун. Гонзо дори се отчете с две попадения за крайния успех на тима му с 3:2, за който новото попълнение Симеон Райков добави най-красивия гол със силен удар от 20 метра.
Новата звезда в атаката на „сините” Шюрд Арш, който тренира за първи път с тима от няколко дни, тъй като за няколко дни беше в Холандия и се присъдени към своите съотборници вчера направо в Австрия, също се разписа, а Сержиньо Грийн от състава на Гонзо си отбеляза автогол за крайното 3:2.

Новата звезда в атаката на „сините” Шюрд Арш, който тренира за първи път с тима от няколко дни, тъй като за няколко дни беше в Холандия и се присъдени към своите съотборници вчера направо в Австрия, също се разписа, а Сержиньо Грийн от състава на Гонзо си отбеляза автогол за крайното 3:2.

Колко успокояващо само звучи спортния ти директор да вкарва повече от действащите играчи
макар и в двустранна игра

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]