Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
parazit

След Лацио отбора на Лудогорец се побратимява и с Бенфика

Мнениеот parazit » 02 апр 2015 11:00

[center]Изображение[/center]В същото време стана ясно, че шампионите имат намерение да започнат сътрудничество с португалския гранд Бенфика. Хора по високите етажи вече са осъществили контакт с ръководството на лисабонските орли. На първо време двата клуба само ще обменят информация за развитие както на детско-юношеската школа, така и на първия отбор. Възможно е и треньори на разградчани да се запознаят отблизо с методите, прилагани при настоящия шампион на Португалия.

Много важно е да се завързват такива контакти с толкова силни отбори.Бенфика има безценен опит като редовен участник в Шампионската Лига,а школата им е една от най-добрите в Европа.Важно е да се изгради силно лоби на всички етажи.

http://www.novsport.com/news1433851_1109.html#comments

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот k20dan4o » 05 апр 2015 10:02

Много се изговори и много се изписа за "милионерите" от Лудогорец и тяхното "олигархче", как всичко ни е наред, как ако ние сме били в криза като в ЦСКА и Левски досега отдавна да са ни закрили. Лесно било да вземеш един готов отбор без задължения и на една гола поляна да изградиш добър отбор.
Никой обаче не обръща внимание на същинската причина за успехите и доминацията на Лудогорец - ДОБРИЯ МЕНИДЖМЪНТ И ДОБРИЯ МАРКЕТИНГ.
Управлението на един отбор от доста години е от изключителна важност за това отбора ти да прогресира, да се самоиздържа и дори да генерира печалба.
Разликата е че отбора се управлява като частна фирма, а не като държавно предприятие от времето на комунизма.
Какво имам предвид - обърнете внимание по време на пресконференция на онези рекламни пана, които стоят зад треньора. Отбора рекламира над 30 сериозни фирми - спонсори и партньори. На стадиона има поне още толкова рекламни пана на други фирми. Всички тези рекламни договори и спонсорства смея да твърдя че до голяма степен покриват разходите на отбора. Тоест отбора е постигнал това да се самоиздържа, а не само Домусчиев да налива пари. Имаме си генерален спонсор, имаме сключени партньорства с фирми към които по принцип отбора е трябвало да има само разходи - например с фирмата която облича отбора, доставчика на новия автобус и др. Естествено привличането на толкова много спонсори е и благодарение на успешното участие на отбора в ЕКТ.
При ЦСКА и Левски приходите от спонсори са трагични - но за това виновни са техните управници.
Например двата зимни лагера на отбора в Турция и Испания, бяха изцяло поети от една банка и от единия от спонсорите на отбора. Общината също има голяма съпричастност към отбора - поема всички разходи по експлоатацията на стадиона - осветление, отопление и др. Има и много местни фирми които също са съпричастни и отделят средства за отбора по един или друг начин.

Относно маркетинга - също се представяме на едно много добро ниво, имайки впредвид, че нямаме тази фенска маса както ЦСКА и Левски. Имаме си фен шопове в града, както и корнери във верига спортни магазини в различни молове в страната - нещо което още не съм го видял във софийските грандове.
В ЦСКА уж заговориха за такива фен корнери, но ще видим през лятото какво ще направят.
Имаме си и онлайн магазин, който работи успешно. Като цяло и продажбата на фен артикули върви доста добре:
http://ludogorets.gong.bg/bg-football/a-grupa/goliam-uspeh-za-velikdenskata-promociia-na-ludogorec-322643
http://topsport.ibox.bg/news/id_1992267224

Всичко това е благодарение на доброто управление на Домусчиев и Александров и точните хора които са назначили да го управляват и развиват.

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 05 апр 2015 17:48

Георги Дерменджиев държи отборът да бъде подсилен от вътрешен халф, крило и нападател. Желание, което босовете на "орлите" не успяха да изпълнят през зимната пауза, когато Лудогорец не успя да привлече нито един от набелязаните състезатели. За целта Методи Томанов вече наблюдава евентуални нови попълнения, които да вдигнат класата на българския шампион. В Лудогорец са твърдо решени на тази стъпка, независимо дали ще играят в Шампионска Лига или Лига Европа, тъй като от настоящата кампания парите във втория по сила турнир са силно завишени. По всяка вероятност обаче "зелените" ще атакуват групите на най-комерсиалния турнир, след като снощи разгромиха основния си конкурент за титлата - ЦСКА и си осигуриха комфортна преднина. Нашата медия научи и как клубът процедира с футболистите, на които им изтичат договорите. Това са Александър Барт, Фабио Ешпиньо, Даниел Абало и Роман Безяк. От Лудогорец са предложили договори на Ешпиньо и Абало, като са запознали играчите с финансовите условия. Ръководството няма никакво намерение да променя условията и при положение че не ги приемат, двамата ще търсят късмета си на друго място. С Барт ще се процедира по сходен начин. На французина ще му бъде предложен нов контракт, като по всяка вероятност парите му ще бъдат намалени. Въпреки всичко съществува вероятност той да преподпише на същите условия. Това ще се случи ако продължи със силните си игри до края на сезона. Очаква се бранителят да преподпише, тъй като дори и заплатата му да бъде намалена, пак няма да бъде никак малка. Ръководството на Лудогорец обаче е готово да направи компромис с Безяк, тъй като има силно желание да го задържи, по простата причина, че е по-млад и все още е конвертируем на европейския пазар.

Потребителски аватар
Andrey82
Контакти:

Мнениеот Andrey82 » 07 апр 2015 12:22

Кажете за мача за купата с Левски по колко ще струват билетите? Аз съм от Русе и ми е мерак да дойда но час преди мача има ли билети обикновено? Има ли голям паркинг около стадиона? Тука ходихме на Астра Гюргево на мач и имат малък стадион но паркинга им е за Лига Европа - доста голям те и на този стадион си играха за Лига Европа - 8000 - 9000 местен някъде

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 07 апр 2015 12:35

Andrey82 написа:Кажете за мача за купата с Левски по колко ще струват билетите? Аз съм от Русе и ми е мерак да дойда но час преди мача има ли билети обикновено? Има ли голям паркинг около стадиона? Тука ходихме на Астра Гюргево на мач и имат малък стадион но паркинга им е за Лига Европа - доста голям те и на този стадион си играха за Лига Европа - 8000 - 9000 местен някъде

Ъ
http://www.ludogorets.com/bg/news/?c=1&i=1321

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 07 апр 2015 15:48

Кажете за мача за купата с Левски по колко ще струват билетите? Аз съм от Русе и ми е мерак да дойда но час преди мача има ли билети обикновено? Има ли голям паркинг около стадиона? Тука ходихме на Астра Гюргево на мач и имат малък стадион но паркинга им е за Лига Европа - доста голям те и на този стадион си играха за Лига Европа - 8000 - 9000 местен някъде

Няма голям паркинг (все още), но винаги можеш да спреш някъде до близките блокове - за 5 мин. си на стадиона. И ако си 1 час преди мача там не мисля, че ще останеш отвън. все пак влез двадесеттина мин. преди да започне, за да не изпуснеш полета на орела :) - атракция си е.
Изображение

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 14 апр 2015 14:25

Един от нападателите на Лудогорец може да има нов отбор от лятото. Според румънските медии, местният шампион Стяуа ще вземе в редиците си Юнес Хамза от състава на разградчани.

Новината е на изданието bzc.ro, според което собственикът на "стелистите" Джиджи Бекали вече дори е преговарял с тунизиеца и неговите представители. Това се е случило миналата седмица, когато играчът е бил в Букурещ.

Тогава Хамза беше на мача на Стяуа с бившия му клуб Петролул Плоещ и според изданието е ползвал посещението си в Румъния за преговори за бъдещето си. Но дали има някакво споразумение, все още не се съобщава.

Грандът от Букурещ искаше тунизиеца още през лятото, точно в навечерието на битките с Лудогорец в Шампионската лига. Но тогава разградчани го измъкнаха под носа им от Ботев.

Иначе Хамза е известен в Румъния с изявите и голмайсторските си умения, които в България не успя да разкрие. От началото на 2015 г. той има само два мача за Лудогорец, в които записа общо 19 минути и по всичко личи, че не попада в плановете на наставника Георги Дерменджиев.

Все още не се позволява от модераторите селекцията да се обсъжда в отделна тема. Явно Хамза ще отиде в Стяуа най-накрая. В Лудогорец не можа да се впише.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 апр 2015 23:30

Вдигам кръвно .. Уникално .

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 17 апр 2015 00:52

И аз го вдигам, като не мога да видя това, което си дал като линк. :)
Предполагам, че е това:
;)
Изображение

gerberburg

Мнениеот gerberburg » 27 апр 2015 13:10

Лудогорец е на титла от място в българската почетна стълба по брой шампионски титли в А група. Факт.

Върни се в “Лудогорец”