Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Мнениеот onegavon » 15 яну 2012 12:40

saffron написа:
Madridist написа:Safron, не знам дали си ходил някъде по света. Аз лично съм имал тази възможност, запознал съм се с много гледни точки, слушал съм за зверства извършени от български войници над мирно население по време на различни войни, палежи и т.н. - в крайна сметка боклук има навсякъде. Но за Самуил, колкото и статии и лекции да съм чел, като изключим македонските и част от сръбските историци, всички останали категорично пишат за БЪЛГАРСКИЯ цар Самуил. Искам да потърсиш какво пише в английските, френски или немски учебници по история, какво казват различни чуждестранни учени точно за Самуил. Отнсоно македонската азбука, кажи ми има ли буква Ј в нея. Май има. А такава буква в кирилицата няма. За разлика от сръбската караджица. И не ми отговори, кои са годините, в които е съществувала самостоятелна македонска държава. Говорим за периода от апостол Павел до наши дни :?

виж.. не трябва да има буква J в македонската азбука... както не трябва да има и буква Я в българската.. ;)
ако не си запознат как се внедрява латинското R в българската азбука мога да те запозная ;)
проблема ви е ,че много четете "чуждестранните" учени.. а те казват ,че сте тюрки от централна азия..
ако се признаеш за тюрк... аз ще съм първия , които ще признае Самуил за българин.. даваи ! топката е в тебе :mrgreen:
така и ти не ми отговори.. имало ли е самостоятелна гръцка държава от периода на св Павел до 19 век..ти дори въобще не се опита да дадеш некво обяснение по темата за разлика от мене ;)

пп. тЪ така.. трябва ли заради една буква да казвам ,че пишеш на руската гражданска азбука ?? :mrgreen:

пп2 няма да е лошо да се запознаеш малко и с историята на буквата Й преди да обвиняваш македонците ,че пишели на караджица ;)

Готово аз си признавам , че имам тюркски произход.Даже сина си съм го кръстил Алцек.Ти си на ход- напиши с големи букви , че си с български произход.
Що се отнася до Самуил по- скоро е с арменски произход,но това не му пречи да е български цар.Точно затова наследява Роман и е коронясан с неговата корона/круна, по- вашему/.За твое сведение думата вулгарен е латинска и е абсолютно невъзможно да се употребява през 11в. за наименования във Византия, така че Булгарооктон - Βασίλειος Β΄ Βουλγαροκτόνος си значи убиец на БЪЛГАРИ, а не на отцепници варвари и други македонистки измислици.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Мнениеот Тони Шумахер » 17 яну 2012 20:44

Онегавоне , не се хаби брат ! Да спориш със Сафрон е все едно да спориш с радиото.... :o :o :o :o

Върни се в “Свободна зона”