FOTBALL MANAGER 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: FOTBALL MANAGER 2012

Мнениеот dxl » 08 фев 2012 15:26

Нападателите винаги са ми били проблем в ФМ (поне от 09-10) насам, просто защото - или са някакви, които вземат топката, минат два защитника и вкарват гол или трябва да имаш стабилна халфова линия/крила, че да им дават добри топки.

Пробвай Vladislav Kadlec. Раздвижен нападател е и вкарва сравнително често.

Hamdi Salihi - пробвал съм го - вкарва често, но има навика и да изпуска. Тоест, ако отбора ти прави доста положения, можеш да си позволиш нападател, който не е от типа - едно докосване, един гол. Не е пръва младост, ама може за година-две да оправи атаката ти.

Виж и Jelle Vossen от Genk.

Oscar Cardozo? Типичен таран, добър при статични положения. Обикновенно Бенфика се съгласяват да го продадат, но на изплащане най-добре. Примерно, ако струва 5-7млн., предложи 1-2млн. сега и още 5-6 за 48 месеца.

Lacina Traore от Клуж. Ако имаш халфове, който ще му доставят добри пасове, вкарва доста.

И така.

Иначе ще препоръчам двама футболисти, който съм ги пробвал лично и още след първия сезон стават звезди - Siyanda Xulu - от Мамелади (КАМАТА!). Много добър защитник, още първия сезон го купува средно европейски отбор, а от втория вече го искат отбори, като Фиорентина, Порто, Атлетико... Вземайте докато е нов. :D Струва от ~400k. до към 1млн.

Другия е Kara - DMC. Голямо бичме. Идеален разбивач (central midfielder на defensive).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 08 фев 2012 15:52

dxl написа:
UNBEATABLE написа:Току що я свалих, инсталирах и ми излиза, че липсва файл д1... т.н., после слагам пачовете и пак така, какво да направя?

Как по точно се казва файла? Ако е нещо Dx_нещо си.dll. тва са липсващи файлове от directx. Просто дръпни въпросния файл и го постави в директорията на играта. Често срещано , ако си с Win7.

Успях, мерси :)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 08 фев 2012 16:47

dxl написа:Нападателите винаги са ми били проблем в ФМ (поне от 09-10) насам, просто защото - или са някакви, които вземат топката, минат два защитника и вкарват гол или трябва да имаш стабилна халфова линия/крила, че да им дават добри топки.

Пробвай Vladislav Kadlec. Раздвижен нападател е и вкарва сравнително често.

Hamdi Salihi - пробвал съм го - вкарва често, но има навика и да изпуска. Тоест, ако отбора ти прави доста положения, можеш да си позволиш нападател, който не е от типа - едно докосване, един гол. Не е пръва младост, ама може за година-две да оправи атаката ти.

Виж и Jelle Vossen от Genk.

Oscar Cardozo? Типичен таран, добър при статични положения. Обикновенно Бенфика се съгласяват да го продадат, но на изплащане най-добре. Примерно, ако струва 5-7млн., предложи 1-2млн. сега и още 5-6 за 48 месеца.

Lacina Traore от Клуж. Ако имаш халфове, който ще му доставят добри пасове, вкарва доста.

И така.

Иначе ще препоръчам двама футболисти, който съм ги пробвал лично и още след първия сезон стават звезди - Siyanda Xulu - от Мамелади (КАМАТА!). Много добър защитник, още първия сезон го купува средно европейски отбор, а от втория вече го искат отбори, като Фиорентина, Порто, Атлетико... Вземайте докато е нов. :D Струва от ~400k. до към 1млн.

Другия е Kara - DMC. Голямо бичме. Идеален разбивач (central midfielder на defensive).

Аз пък съм обратното нападателите ми са лесни и вкарвам доста голове в отборите си пример играх 3 сезона с Алкоркон(Сегунда Дивисион) първо взех един Итамар бразилец финишинг 15 първия сезон вкара 20 гола,ноо беше много чуплив,също така после взех един друг бразилец Мараняо и той така не спираше да вкара пък и добри халфчета,обичам да играя повече с крила разбира се и центрирания към нападателя който да бележи...При мене винаги проблем е дефанса,все не мога да намеря добри вратари и защитници с който да е като стена отзад.

Иначе сега пуснах едно сезонче с Кроули по-интересно ми е така със слаби отборчета да пробвам да ги качвам напреде...

Потребителски аватар
didko0
Контакти:

Мнениеот didko0 » 08 фев 2012 19:57

Как правите скреен от Фм-а защото на мен ми излиза постоянно десктопа като искам да го копна... иначе питайте нещо ако не ви е ясно да ви помогна ... исках да ви покажа бюджета на отбора, успехите и че съм единствен мениджър и не правя шмекерии.. относно за играчите аз работя само със скаутите си взимам подходящия асистент мениджър, с който да работя и с него взимаме общи решения и той ми предлага подходящи скаути и с тях си работя и взимам винаги млади момчета обигравам ги и го продавам за голяма сума, за да вдигна бюджета на отбора и след това вече е лесно.. от грандовете в БГ- Левски е с най-малък бюджет първоначално не че искам да се хваля нещо, но 1вата година като взема даден отбор продавам всички футболисти за които се дава голяма сума ... първите 2 години са ми най-трудни наблягам на купата на страната, за да мога да взема някой трофей ,за да не бъда изгонен и след това вече е по-лесно изградил си стил на игра и си взел подходящите играчи и хора за щаба си... Много е важно да работиш с щаба си и най-вече с асистента това съм го разбрал от годините от когато я играя играта. (y)

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 08 фев 2012 21:12

Аз почнах сейф с Палермо,които имат средно добър състав и целта ми е класиране в ЕКТ.Привлякох Шакири и Джака от Базел за 16 милиона общо,Марк Албрайтън под наем и Рубен Йенсен за 2 милиона от Тромсьо.Тактиката ми е 4-2-3-1,играя с атакуващ стил,преса,къси пасове и зонал маркинг.Влязнох в Лига Европа след като отстраних Валеренга и Брьонби,паднах се в група с Рен,Рад Белград и Фулъм.В първенството съм изиграл 2 мача,победа с 2-0 с/у Лече вкъщи и незаслужена загуба от Ювентус 2-1 в Торино,след като ги поведох с 1-0 и изпуснах 4-5 чисти голови положения.След края на сезона ще напиша как се е развил сезона ми

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 09 фев 2012 00:26

Страхотна е, от както съм я изтеглил съм я оставил да си почине само за 2 часа :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 фев 2012 00:29

UNBEATABLE написа:Страхотна е, от както съм я изтеглил съм я оставил да си почине само за 2 часа :lol:

а от колко време си я изтеглил :) :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 09 фев 2012 00:30

Жоржиньо написа:Пич я кажи някой мн.добър нападател голаджия финишинга да му е 15 примерно за макс 5 млн :)

Наско Курдов - уникален. Финишинг 16. Препоръчвам!!!!Не знам колко ще ти струва, за да го вземеш от Ботев. Предполагам, ако ти го пуснат, че ще е между- 1 и 2 милиона.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 09 фев 2012 08:44

kingofpop написа:
UNBEATABLE написа:Страхотна е, от както съм я изтеглил съм я оставил да си почине само за 2 часа :lol:

а от колко време си я изтеглил :) :?

Еми следобяд към 2 някъде

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 фев 2012 10:53

С Реал Мадрид ли играеш?

Върни се в “Игри и забавления”