Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 авг 2011 17:25

tevez написа:За 17 мин мача на ХСВ се предреши.
Байерн си осигуриха победата за 20 мин и сега или ще разгромят ХСВ или ще си почиват за реванша през седмицата,но по-вероятно е да е първото.
Още преди сезона,когато правих темата казах,че с тоя треньор отново нищо няма да се получи.Пълен анонимник.Не лоши играчи,но некадърен треньор.

Защитата им е пълна трагедия. Какво да направи човека с тези футболисти в отбрана? А като стана дума за некадърни треньори Унион победи Бохум с 2:1. Историческа победа за железните , която бележи и върха на дебилщината на Функел :lol: В другият мач от 2 Бундеслига Брауншвайг-Ауе 1:1.
Нюрнберг играят много силно. Изненадваме и ,че заводския отбор води в Щутгарт. Може би индиеца не е толкова лош треньор, колккто очаквах.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 авг 2011 17:29

Ами нали той ги е поискал и той ги е взел в отбора.Ще си сърба попарата,която е надробил.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 авг 2011 17:38

tevez написа:Ами нали той ги е поискал и той ги е взел в отбора.Ще си сърба попарата,която е надробил.

Аз незнам защо изгониха Лабадиа. При него в последните години играха най-добър футбол. Йонинг ми харесва какъв стил се мъчи да налага , но селекцията му вярно беше много слаба.
1-0 за Дортмунд. Левандовски се събуди най-после.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 авг 2011 18:10

Байерн громят, изглежда започват да напипват верният ритъм.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 20 авг 2011 18:36

Безобразен мач на Борусия. Просто страхът , неопитността на Нюрнберг и щастието помогнаха на Дортмунд да бият. бяха се закучили нещата, добре ,че през целият мач Пинола бе слаб и всичко по-интересно мина от лявата страна на Нюрнберг , вкл. 1-ят гол за Дортмунд. Гюндоган слаб, не го чух второто полувреме, Хумелс нестабилен, никакъв синхрон със Суботич. В центъра трагична игра на Кагава, 70% лоши пасове първото полувреме за Гьотце,Кагава и Гроскройц!!! Кошмар! Най- много игра с топката за Дортмунд първото полувреме... двойката централни защитници! Нюрнберг играха дефанзивно-факт, с 2 опорни пред защитниците,но... безидейно първо полувреме. Второто живнахме и вкарахме,но слаба игра. Трябва ни истински дефанзивен и централен нападател . Перисич не е чист център нападател, левандовски не е типичен. Кардозо от Бенфика бе добър вариант, но не дадохме 9,75 млн за него и сега няма кой да играе с глава и да я задържи тази топка. само по крилата не става.
Слаб мач като цяло. Дано клоп привлече някой в оставащото време, защото ще страдаме!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 авг 2011 19:44

Дембеле играл 10 минути при загубата на неговия отбор от Вердер с 5:3.Голово шоу е било,3:3 до 87 мин,дузпа 4:3 и в 90 мин 5:3.
Изненадва ме загубата на Щутгарт от Леверкузен,мислих си,че Щутгарт ще бият или поне точка ще вземат,но нищо подобно.
Катастрофата за ХСВ я очаквах,след като видях до 17та мин-2:0.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 авг 2011 21:35

Някой знае ли дали Фрайбург ще продават Папис Сисе? Тоя е голям дзвер! Заради него Гарата май няма да помиреше терен. Нещо не ми се връзва - защо дадоха толкова пари ( За клуб като Фрайбург са много ), ако няма да го пускат :roll:

Иначе чета, че моите хора от БВБ не са играли много добре, но все пак 3-те точки са най-важни. Но според мен тази година няма да могат да се борят с Байерн за титлата. Поне не до самия край на шампионата. Дано греша!

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 20 авг 2011 23:04

Бундеслигата си е култова както винаги ;)
Дортмунд не ми изглеждат особено убедително досега и май доста ще се потрудят, за да повторят постижението си от миналата година. А сега ще имат да съвместяват участие и в ШЛ.
Байерн никога не са ми харесвали, така че тях няма да ги коментирам. :)
За мен приятната изненада ще бъде Хофенхайм, доколкото тим с техните възможности може да бъде изненада ако се представя добре. То просто е задължително.
Приятно съм изненадан от хубавия старт на Гладбах, това е отбор, на когото доста симпатизирам и се надявам да задържат темпото, а защо не и да се превърнат в някой Майнц да кажем или поне Фрайбург от миналия сезон... Жалко е отбор с такива традиции като тях да бъде в ситуацията от последните години и особено миналата година, когато някакво божество се намеси в тяхното спасение. Редно е да се стабилизират поне в средата и мисля, че ще го сторят! Снощи ми доставиха страхотно удоволствие с този бой дето пребиха вълците... :)
Между другото, Майнц също дават надежди, че ще са фактор в средата на таблицата, но се съмнявам, че ще се домогнат този път до европейски визи. Хановер обаче може и да го направят ;)
Ако пък е вярна приказката, че денят се познава от сутринта, то за Хамбург сезонът вещае истинска катастрофа, която някои специалисти се опитаха да предскажат преди началото. Приказките за подмладяване и работа за бъдещето не вървят, когато феновете ти трябва да търпят унижение като това днес в Мюнхен.
Днешният мач беше доста симптоматичен. Хамбургер нямат правото да изглеждат така, било то и срещу Байерн. Все пак става дума за едно от най-традиционните и жестоки дербита в Германия. Истински срам е такава загуба...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 авг 2011 23:38

Кайзерслаутерн и Кьолн не успяха да се победят в поредна среща от третия кръг на Бундеслигата. Двата тима завършиха 1-1, а българинът Илиян Мицански не влезе в групата на Кайзерслаутерн за двубоя.

Жалко за Мицански.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 21 авг 2011 10:39

Хамбургер се е превърнал в гротеска.

Върни се в “Архив”