Бундеслигата си е култова както винаги

Дортмунд не ми изглеждат особено убедително досега и май доста ще се потрудят, за да повторят постижението си от миналата година. А сега ще имат да съвместяват участие и в ШЛ.
Байерн никога не са ми харесвали, така че тях няма да ги коментирам.
За мен приятната изненада ще бъде Хофенхайм, доколкото тим с техните възможности може да бъде изненада ако се представя добре. То просто е задължително.
Приятно съм изненадан от хубавия старт на Гладбах, това е отбор, на когото доста симпатизирам и се надявам да задържат темпото, а защо не и да се превърнат в някой Майнц да кажем или поне Фрайбург от миналия сезон... Жалко е отбор с такива традиции като тях да бъде в ситуацията от последните години и особено миналата година, когато някакво божество се намеси в тяхното спасение. Редно е да се стабилизират поне в средата и мисля, че ще го сторят! Снощи ми доставиха страхотно удоволствие с този бой дето пребиха вълците...
Между другото, Майнц също дават надежди, че ще са фактор в средата на таблицата, но се съмнявам, че ще се домогнат този път до европейски визи. Хановер обаче може и да го направят
Ако пък е вярна приказката, че денят се познава от сутринта, то за Хамбург сезонът вещае истинска катастрофа, която някои специалисти се опитаха да предскажат преди началото. Приказките за подмладяване и работа за бъдещето не вървят, когато феновете ти трябва да търпят унижение като това днес в Мюнхен.
Днешният мач беше доста симптоматичен. Хамбургер нямат правото да изглеждат така, било то и срещу Байерн. Все пак става дума за едно от най-традиционните и жестоки дербита в Германия. Истински срам е такава загуба...