Лятна подготовка и контроли - официална тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Арис отказа контрола с Локо Пловдив заради опасност от безре

Мнениеот Пловдив1926 » 17 юли 2011 12:40

kubik написа:
drakon написа:Kонтрола никога не е стояла на дневен ред .Освен всичко друго вълчовци са дружки на ПАОК -турците и ги надуло шубето ако има контрола с АРИС.

Само където на ПАОК им викат ''БЪЛГАРИТЕ'' в Гърция.

Остави ги неградските. Точно анархийте от арис леко са се пооплашили от безредици :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Лятна подготовка и контроли - официална тема

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 юли 2011 13:16

Братя, да Ви кажа честно, майна започва все повече да ми се изправят косите, като гледам играта на нашите.
Гледах ги преди малко и не съм доволен - не видях примерно да пресират противниковия отбор още в неговата половина.Имаше доста безотговорни решения при градежа на атаката през центъра, и ако това се случи в официален мач се получават такива контри от противника, че не ми се мисли просто.Притесненията ми най-вече са свързани с новите попълнения и по-специално с така хваления Захора.Тоя въобще какъв нападател може да бъде...ми той всеки мач излиза на стрелкови позиции сам срещу вратаря на разстояние от 5 метъра и не може дори да уцели вратата.Това е непростимо за един нападател...срамна работа.
Може и да има някакви качества, но на тоя ще му трябва много време за да влезне в оптимална форма.В момента е много зле.
Иначе се движи, тича много и показва добра техника, но мерника му е много крив.Ако вратата я увеличат с 3м по широчина и височина може и да се превърне в заплаха за вратарите. :)
Еспиноза показа страхотен поглед върху играта и раздаваше страхотни пасове, но не го видях да блесне с техника, когато е
ек-ек с противников футболист.Много дребничък и с крехка физика...не знам как ще се чувства примерно във Варна срещу Черно море...направо ще го направят на сандвич онези грубияни.Не виждам някакъв нов почерк в играта ни с Канатларовски.Не взехме и футболисти, с които да се подсилим, като изключим Венков.Не съм оптимист на този етап.
Не знам...дано лицето, което показваме в контролите не се окаже истинското лице на отбора.

И тия нашите Коко и Зума пак разлаяха кучетата предварително, като афишираха високи цели...не гледат, че нашите в средата са като пате в калчища и като ни вкарат гол нашите трудно идват в съзнание.Да не говорим за характер необходим за обръщане на мач с негативен за нас резултат.Тоя треньор въобще чувал ли е за преса и пресиране на противника в неговата половина? Футболът днес е физика и преса...романтиката отдавна е отживелица във футбола.

Може би съм мноко критичен, но... :?
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 юли 2011 14:01

Ванко спести ни депресиите моля те.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 юли 2011 14:10

Пловдив1926 написа:Ванко спести ни депресиите моля те.

Е всеки не може да бъде непоправим оптимист като теб.
Как успяваш да го запазиш това чувство на оптимизъм във всеки един момент, не знам, честно.
Аз не мога така, майна, като теб всеки път да викам на черното, че е бяло.

В депресия е по точно играта на отбора...пардон днес си показахме "мускулите" и явно сме излезнали вече от това състояние.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 юли 2011 15:52

Ванко, ходиш ли на мачове на Локомотив?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 юли 2011 20:11

kubik написа:Ванко, ходиш ли на мачове на Локомотив?

Братле, все едно, че нищо не си ми казал. :?

Аз просто съм по-критично настроен...т.е. спадъм към отбора на черните очила.
Всеки по различин начин преживява нещата, брат :!:
Затова моля да не ме псувате, когато прочетете мой коментар, с който не сте съгласни.
Пък и нали затова идваме тук в този форум, за да дискутираме заедно нещата.Не мога да разбера все още защо смятате, че за отбора трябва да се пишат само суперлативи и да си затваряме очите всеки път, когато виждаме, че нещо в клуба или отбора не е наред :?: :!:

На един му харесва играта на отбора, а на друг - не.Няма нищо странно в това.И аз смятам, че ако има нещо трябва да си го казваме сега, щото почне ли първенството, тогава каквото и да си кажем няма смисъл.Кажи ми на теб, какво толкова те впечатлява в играта ни? Мен лично много ме притеснява това, че отбора няма психика - не ги ли виждаш, че като им вкарат гол и нашите трудно влизат отново в час.Много брак в средата на терена ве, брат...уж си запазихме отбора, а те играят все едно сега се запознават на терена.Сега ще кажеш, че това е нормално на този етап от подготовката .
Аз обаче веднага ще те контрирам с въпроса защо Черно Море и Славия не играят така, като и те са на същото ниво на подготовка.Айде със Славия не успях да ги гледам, но получих доста информация от локомотивци, които са гледали мача.
Брат също така да те питам не мислиш ли, че сме прекалено елементарни?
Общо взето разцъкваме 3-4 паса в центъра и веднага я ряпкаме топката по крилата.Нали видя, обаче един отбор като Черно море с два по-стабилни бека и корави централни защитници какво ни се случи.
Аз почвам да се разочаровам от работата на Канатларовски, честно.

Моля да не ми се сърдите, че гледам на нещата по-различно.
На никой няма да откажа да се видим и да поговорим, като толкова не ме харесва.
Все смятам, че всички сме от един отбор и ние като локомотивци няма какво да делим.
Става ми неприятно всеки път, когато чета как някои от нас се карат сякаш са кръвни врагове.
Всеки обича по свой начин...едни са по-силни, а други по-слаби.
Ти като стоиш по-стабилно ...ми привдигай тези, които са по-слаби от теб.
Иначе няма смисъл на Бесика всички да се прегръщаме и скачаме заедно, а във форумите да се псуваме. ;)
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 юли 2011 22:23

Ванко_Ултраса написа:
kubik написа:Ванко, ходиш ли на мачове на Локомотив?

Братле, все едно, че нищо не си ми казал. :?

Аз просто съм по-критично настроен...т.е. спадъм към отбора на черните очила.
Всеки по различин начин преживява нещата, брат :!:
Затова моля да не ме псувате, когато прочетете мой коментар, с който не сте съгласни.
Пък и нали затова идваме тук в този форум, за да дискутираме заедно нещата.Не мога да разбера все още защо смятате, че за отбора трябва да се пишат само суперлативи и да си затваряме очите всеки път, когато виждаме, че нещо в клуба или отбора не е наред :?: :!:

На един му харесва играта на отбора, а на друг - не.Няма нищо странно в това.И аз смятам, че ако има нещо трябва да си го казваме сега, щото почне ли първенството, тогава каквото и да си кажем няма смисъл.Кажи ми на теб, какво толкова те впечатлява в играта ни? Мен лично много ме притеснява това, че отбора няма психика - не ги ли виждаш, че като им вкарат гол и нашите трудно влизат отново в час.Много брак в средата на терена ве, брат...уж си запазихме отбора, а те играят все едно сега се запознават на терена.Сега ще кажеш, че това е нормално на този етап от подготовката .
Аз обаче веднага ще те контрирам с въпроса защо Черно Море и Славия не играят така, като и те са на същото ниво на подготовка.Айде със Славия не успях да ги гледам, но получих доста информация от локомотивци, които са гледали мача.
Брат също така да те питам не мислиш ли, че сме прекалено елементарни?
Общо взето разцъкваме 3-4 паса в центъра и веднага я ряпкаме топката по крилата.Нали видя, обаче един отбор като Черно море с два по-стабилни бека и корави централни защитници какво ни се случи.
Аз почвам да се разочаровам от работата на Канатларовски, честно.

Моля да не ми се сърдите, че гледам на нещата по-различно.
На никой няма да откажа да се видим и да поговорим, като толкова не ме харесва.
Все смятам, че всички сме от един отбор и ние като локомотивци няма какво да делим.
Става ми неприятно всеки път, когато чета как някои от нас се карат сякаш са кръвни врагове.
Всеки обича по свой начин...едни са по-силни, а други по-слаби.
Ти като стоиш по-стабилно ...ми привдигай тези, които са по-слаби от теб.
Иначе няма смисъл на Бесика всички да се прегръщаме и скачаме заедно, а във форумите да се псуваме. ;)

на лична
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 18 юли 2011 20:56

Някой дали е записал контролката Локо Пд 2:2 Славия в Банско, и дали може да я качи някъде да я изтегля :?:
Изображение

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Локо Пловдив замина за Австрия

Мнениеот отборът на Пловдив » 19 юли 2011 11:31

Изображение

Локо замина за Австря, чакат Бенжелун на лагера

Добри ДОБРЕВ, 19 Юли 2011; 10:31

Отборът на Локомотив тръгна за заключителната част от подготовката си. В 10.30 часа от летище Пловдив излетя самолетът за Бергамо. В градчето край Милано черно-белите са очаквани от клубния автобус, който ще ги откара до базата им в Хол ан Тирол в Алпите, където ще са съседи с делиорманското футболно чудо Лудогорец. Двата отбора ще се срещнат на старта на първенството във Варна.

На заминаване старши треньорът на черно-белите Драган Канатларовски сподели, че е доволен от подготовката до този момент. "Свършихме доста работа. Наблегнахме доста на работата по кондицията на футболистите. На това отдавам и някои неудачи в контролите. Натрупаните загуби се дължат и на двете дълги и изморителни пътувания до Волос и Кипър. В последните две контроли срещу Славия и Банско обаче се видя, че сме на прав път. В Австрия ще работим предимно върху тактико-техническата част. Там ще избистрим и състава за новия сезон. Имам уверението на Юнес Бенжелун, че ще се присъедини към нас на лагера. Нови играчи не очаквам. Селекцията е отворен процес, но към момента сме окомплектовани добре. Разбира се, няма да се откажем от класен играч, ако ни бъде предложен и ни устройват условията му. Еспиноза показа добри неща, но искам още малко време, за да преценя дали ще ни свърши работа. Досега съм впечатлен приятно от изявите му. Вярвам, че до първия мач срещу Лудогорец ще сме готови на 100 процента", заяви на тръгване Канатларовски.

Ето и групата, която отпътува за втория подготвителен лагер в Австрия:

Вратари:
1. Флориан Лучини
2. Стоян Ставрев
3. Дино Шеремет
Защитници:
4. Джерами Родригес
5. Мартин Кавдански
6. Пламен Крачунов
7. Борис Бисеров
8. Ангел Йошев
9. Атанас Рибарски
10. Михаил Венков
Полузащитници и нападатели:
11. Христо Златински
12. Валери Георгиев
13. Любомир Витанов
14. Габор Ерош
15. Серджиньо
16. Драги Коцев
17. Йордан Тодоров
18. Карлос Еспиноза
19. Здравко Лазаров
20. Дарио Захора
21. Базил де Карвальо
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QDuXFI_SD7Q[/youtube]
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Локо Пловдив замина за Австрия

Мнениеот bianchi » 19 юли 2011 11:57

Има Слухове че Даксон Може Да се Завьрне в отбора има ли нещо вярно :)

Върни се в “Локо Пловдив”