Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- david_villa
- Контакти:
Re: ЦСКА - Левски (Официална тема) - 20.09.2009г.
Темата дойде много отрано. Мисля, че резултатите и показаното в битките с "Фулъм" и "Виляреал" ще са от ключово значение. Изчакайте няколко дни и тогава генерални изводи.
Иначе, ако сега трябва да дам прогноза - може би 1:0 за ЦСКА.
david_villa написа:Темата дойде много отрано. Мисля, че резултатите и показаното в битките с "Фулъм" и "Виляреал" ще са от ключово значение. Изчакайте няколко дни и тогава генерални изводи.
Вервай ми, резултатите с фулъм и виля няма да имат никакво значение. Освен за посещаемоста де..
-
- Контакти:
vrajdebec написа:А кой ще е съдия , знае ли се?
Антон Генов
CHELSEA LONDON! написа:vrajdebec написа:А кой ще е съдия , знае ли се?
Антон Генов

Давам прогноза 3:2 за Левски 

Не затруднавай синия плебс с думи като самохипнозаtprodanov написа:Ама тоя мит, че това е мача на мачовете за Левски, а за ЦСКА е просто мач е много сладък![]()
Докъде водела самохипнозата, не е истина

soilwork написа:Не затруднавай синия плебс с думи като самохипнозаtprodanov написа:Ама тоя мит, че това е мача на мачовете за Левски, а за ЦСКА е просто мач е много сладък![]()
Докъде водела самохипнозата, не е истинаПак реши да се правиш на грамотен,колега-жалко не успя!! Първо виж в речника думата "автохипноза" и тогава пак се обаждай. Колкото до мача-нормално е ЦСКА да победи с 3-4 гола,такова е нивото в момента,а и Любо няма да повтори грешката от пролетта,сега и изпълнителите са различни-така че победа
Виж сега, първо силно се съмнявам да сме колеги, просто като те гледам е абсурдно.
Второ автохипноза мое да е медицински термин, самохипноза очевидно не е. Но за сметка на това е термин, който ми служи чудесно, за да опиша самопромиването на мозъци, което си правите по тая тема, та смятам че е съвсем уместен, ОК?
И като трето, не знам как прецени състоянието, от великия мач с Пирин сигурно

Та като е победа, можеш да се присъединиш към баса, кво залагаш на твърдението си за победа?