Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2025 18:27
Въпреки, че в доста моменти от мача в главата ми кретаха апокалиптични мисли и идеи, в крайна сметка ще погледна позитивно. До колкото е възможно и да, резултатът има значение, когато тръгнем да анализираме дадена среща.
В крайна сметка футболът е игра на голове и точки.
Във 2-ри пореден двубой излизаме с актив, а спокойно можехме да сме с 0 т.
Заслужено или - не, както писАх, тая Игра е на попадения.
Доволен съм, че втори съперник, който, както предходният, меко-казано не ни диша, виждайки как ни "унижава" и "бие" категорично, в крайна сметка остава с пръст в устата.
А предишните и направо в задника ...
Ест. за усложнената обстановка и влошената игра, главна причина сме си самите ние.
Но това не означава, че трябва да пренебрегваме и останалите фактори ...
Чудя се на акъла на тия, 'де пишат как "Славия ни надиграли с 10 човека"... Ми аз като останаха с 10 човека видях единствено нагли нарушения, лежане и бавене, и то с класа над това, което правеше Жоро Петков.
И с подобни оценки, че ни "надиграли", само се поощрява подобно поведение и "продукция".
За нас обаче остават поуките.
И дано наистина да седнат и да помислят, що се случиха тия драми в последните два мача.
Щото да, реално запазваме прилична преднина пред "Морето", но идват срещи, които можеби няма да успеем да измъкнем нещо, с подобно поведение и сривове.
Инак през първите 45 мин. играхме добре, въпреки негативният резултат.
Имаше дузпа за нас, но червеният картон бе изсмукан от пръстите ...
И можеби бе така, щото се посрамиха да дадът наказателният удар.
С подобни "компенсирания", съвсем не се помага за справедлив резултат.
Ако гостите не бяха останали с 10 човека, надали щяха да се затворят така.
Но пък това е Славия, все пак ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !