metodito написа:vvessel написа:metodito написа:Ако нещо работи, не го поправяш. Алдаир и въобще цялата четворка в защита е едно. И Хулио реш да направи две промени баш в защитата. Защо? Гашпар още не се е утвърдил, не е запознат. Цунами на неговата позиция някак си се утвърди. Евала на Ел Капитан. Мечката... Това ми е най-странния трансфер. Кипърското въобще не е по-силно от нашето първенство. Някои сравняват идването на Боримиров с неговото. Къде игра Дани, къде Мечката? Мислович е вероятно футболистът с най-много отнети топки след Цунами. Това мачът на сеозна ти, едва ли не и слагаш Каап? динствено бих възприел решенията на Хулио, ако са направени с оглед на мача в неделя. Този мач беше по-важен в ...техническо отношение. Купата дава излаз на УЕФА, а тя даже при отпадане, повече мачове в Европа. В неделя победата има по-скоро... емоционално значение предвид грешните стъпки на "морето" и "Ботев". Един хикс в неделя няма да промени класирането. А една победа няма да ни направи шампиони.
Ами аз ти написах защо Хулио слага точно тези футболисти и не искам да се повтарям, ако си чел, чел. Пуска футболистите които да дадат битка и да блокират Морето и реално те имаха първо положение и първи удар във вратата в 87-мата минута с човек повече. Та как Илиев е надиграл Хулио не знам. Това са си твои интерпретации. А за съдията кво да ти кажа. Не знам дали си гледал мача, щом казваш че не влияел, но му пожелавам дано мангали го мандръсат толкова пъти, колкото ни поряза.
Гледах мача. Баш тъй е как казвам.
Ясно. Слушал си Томислав Русев. Повтаряш му основните виждания. Сега го слушах и говори абсолютно лаишки. Никакъв анализ. Хулио бил сменил незнам колко си от защитата. Халфовете били тромави. Тази защита, тези халфове положение допуснаха ли? Не. Гледам писал си за Мислович. Гледа ли предния мач с Морето? Защото съм сигурен, че Хулио го е гледал, затова не го пусна титуляр. Предния мач Мислович не знаеше къде се намира. Той няма отговор на това блъскане, ръгане и ритане. На него му трябва и пространство. Изобщо не е за такъв мач. Грешката на Хулио беше Охене, но от къде да знае че така ще се издъни. Предния мач Митков го издъни, но добре че не беше фатално. Сега вече е. От друга страна човека така се учи. Дано има полза от тая загуба.