efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот honda » 11 фев 2025 10:08

tmanolov написа:Мда, г.з. затваря усти, или казано по народному - с г.з. си яйца троши. Мачкай, Насе, всичко е точно - дай му една уредена победа ма бъдещия син припок и всичко е шеС.

Виж, Хондара вече сравнява делиорманската далавера с епопеята срешу маляките - ово е стандарт, Насе, мачкаааааай - теб обичам и желая, с г.з. до края….

П.С. Като гледам ква обироция направиха лас Палмас в магазините в събота, а основното им мото е, че се кефят, че още са в А група, и сравня с нас. Ами не е много весело. 65 евро беше оригиналната детска тениска, 29 евро дадох за шал и шапка. А можеше да ги дам за Левски, ама… айде, няма да се нервя, отивам на плаж

Всеки си има право на мнение, ти си имаш своето мнение, аз си имам моето. Поне прочете ли тов а,което съм написал . Става дума за организация на играта. . За мен това е модела към който трябва да се стремим - да играем организирано . По начин ,който е сходен с играта ,която играят отборите от долната половина на таблицата в Примиера .
Относно цените на брандираните тениски . Точно преди 1 година спорихме с теб на тази тема . Та сега се увери със собствените си очи.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 фев 2025 10:43

metodito написа:Ами съжалявам, но просто да изкарваш равенството на Лион с Разград като аргумент за превъзходството им е все едно да казваш, че на времето, когато бихме Марсилия в безсмислен мач за тях, сме ебати и великите. Кое не е ясно? Или че по някаъв начин може да сравняваш тогавашния "Левски" с тогаваншната Марсилия. Наистина не е сериозно. Не им беше приоритет, не ни опукаха.

Аргумент за превъзходство на Разград е това, че до сега през сезона имаха само победи и две равенства. И на тях мачът оня ден не им беше приоритет и не ни опукаха, по тая логика.
Аз ги гледах с Лион, можем да кажем абсолютно същото-Лудогорец си играха добре, даже на моменти доста добре, особено като имаш предвид разликата в класите. Защо Лион не са играли на 100% тях не ги интересува и си вземат резултата, съперника да се оправя. Да ти звучи като нещо, което можем да кажем за мача в неделя?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 фев 2025 10:49

djoker1978 написа:
TristaNNN написа:
djoker1978 написа:....
Селчо плашиш ли ма е ? Тези пари са сабрани от хората да ти напомня ли кой колко дари , като си такъв тарикат я кажи Мъри колко пари даде на Левски на Левскарите ? С чужди пари дарения правите а така ли ? Вземи малко се освести и си гълтай аповете, аз ви дарих 2 000 лв . Я покажи на хората ти лично колко дари ? Искам отчет ? Лаладжия .

Почвай да обясняваш, както обеща, пъпчиви и неграмотни пишлегарю! Чакаме те. :mrgreen:
Не ми скачай от тема в тема, аматьорско тролче.

Два поста три обиди !!!! Това е Сдружението и Вие искате да оправлявате любимия ми клуб , аз може да съм от село , може да паса кози но не съм по малко Левскар от тебе . Ти сега обиждаш и хулиш а ако вземеш власта ? Точно заради такива като тебе не може да има Сдружение , Сираков не ме интересува комарджия ли е , гей ли е , важното е че до сега не си е позволил да обижда обикновения Левскар .И за да ти покажа колко струваш няма да отговарям на нападките ти . Сираков Ви е виновен , аз съм Ви виновен , Вие сте най добрите нямате 1000 човека вече заради такива като тебе !!! Първо се научете да се държите човешки и после другото . Света не се върти около Вас и очевидно ние сме повече . Колко сте сега 300 човека срещу 1 000 000 , аз ако бях щях да се скрия . Срам , позор голямо обединение в моито село Левскарите сме повече !!!Вие нямате един блок на сектор , но не Ви е срам да лалате и да обиждате :))))

Ако взема "власта" ще те пратя в ТВУ да се научиш на четмо, писмо и полезна дейност.
Като се поуспокоиш, троле от Тему, и като си свършиш работата покрай козите, чакам да ни разкажеш работите. Все пак каза, че когато Сдружението внесе 1000 лева ще ни отвориш очите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 фев 2025 11:20

Не мога да повярвам, че левскари се връзват на внушенията от дълбоко подчертани левскари и хазартни типове, че победата ни не била заслужена, а се дължала едва ли не на хазартни залози или симулативна игра на кървавата кауза. Фалшивата кауза сме я побеждавали дори с по - слаби играчи, така, че няма никаква изненада в победата ни особено на Герена. Тя е заслужена. Постигната е с много труд и себераздаване.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 фев 2025 11:21

Еее, това вече не е форум, а фронт. И то не един - мнозина са в кръгова отбрана.
По Великден ще има ли примирие?
Какъв е този бяс да скачаме един на друг. Или да не се смиряваме, като сгрешим?
Стегнете се, с какви очи ще почетем Левски след седмица. Молете се, плодете се, но не се мразете! Както се казва, правете левскари, а не форумни воини.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 фев 2025 11:23

Сираков се кефеше яко след мача,но той нали е комарджия може и да блъфира :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2025 11:24

rhaegar написа:
metodito написа:Ами съжалявам, но просто да изкарваш равенството на Лион с Разград като аргумент за превъзходството им е все едно да казваш, че на времето, когато бихме Марсилия в безсмислен мач за тях, сме ебати и великите. Кое не е ясно? Или че по някаъв начин може да сравняваш тогавашния "Левски" с тогаваншната Марсилия. Наистина не е сериозно. Не им беше приоритет, не ни опукаха.

Аргумент за превъзходство на Разград е това, че до сега през сезона имаха само победи и две равенства. И на тях мачът оня ден не им беше приоритет и не ни опукаха, по тая логика.
Аз ги гледах с Лион, можем да кажем абсолютно същото-Лудогорец си играха добре, даже на моменти доста добре, особено като имаш предвид разликата в класите. Защо Лион не са играли на 100% тях не ги интересува и си вземат резултата, съперника да се оправя. Да ти звучи като нещо, което можем да кажем за мача в неделя?

Да. По начало, наемниците в Лудогорец идват да играят в Европа. Ако мачът обаче беше в предпоследния кръг и ние сме на първо място, а те на второ, съдиите щяха да направят всичко, за да не бием. Това е начинът, по който Лудогорец печели титлите си. За мен "Левски" не игра добре в този мач. Освен защитата. Рикошет случаен от коляното на Сангаре - 2-0.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 фев 2025 11:43

mikata написа:Сираков се кефеше яко след мача,но той нали е комарджия може и да блъфира :oops:

Казваш, че се е договорил с олигархичната кауза да оберат хазартните сайтове, като Левски победи. А междувременно Сираков не се радва на победа, а на спечелените пари? ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

djoker1978
Контакти:

Мнениеот djoker1978 » 11 фев 2025 12:51

TristaNNN написа:
djoker1978 написа:
TristaNNN написа:
djoker1978 написа:....
Селчо плашиш ли ма е ? Тези пари са сабрани от хората да ти напомня ли кой колко дари , като си такъв тарикат я кажи Мъри колко пари даде на Левски на Левскарите ? С чужди пари дарения правите а така ли ? Вземи малко се освести и си гълтай аповете, аз ви дарих 2 000 лв . Я покажи на хората ти лично колко дари ? Искам отчет ? Лаладжия .

Почвай да обясняваш, както обеща, пъпчиви и неграмотни пишлегарю! Чакаме те. :mrgreen:
Не ми скачай от тема в тема, аматьорско тролче.

Два поста три обиди !!!! Това е Сдружението и Вие искате да оправлявате любимия ми клуб , аз може да съм от село , може да паса кози но не съм по малко Левскар от тебе . Ти сега обиждаш и хулиш а ако вземеш власта ? Точно заради такива като тебе не може да има Сдружение , Сираков не ме интересува комарджия ли е , гей ли е , важното е че до сега не си е позволил да обижда обикновения Левскар .И за да ти покажа колко струваш няма да отговарям на нападките ти . Сираков Ви е виновен , аз съм Ви виновен , Вие сте най добрите нямате 1000 човека вече заради такива като тебе !!! Първо се научете да се държите човешки и после другото . Света не се върти около Вас и очевидно ние сме повече . Колко сте сега 300 човека срещу 1 000 000 , аз ако бях щях да се скрия . Срам , позор голямо обединение в моито село Левскарите сме повече !!!Вие нямате един блок на сектор , но не Ви е срам да лалате и да обиждате :))))

Ако взема "власта" ще те пратя в ТВУ да се научиш на четмо, писмо и полезна дейност.
Като се поуспокоиш, троле от Тему, и като си свършиш работата покрай козите, чакам да ни разкажеш работите. Все пак каза, че когато Сдружението внесе 1000 лева ще ни отвориш очите.

Преди 5 минути проверих не сте превели и стотинка ? От както съм го казал не си превел нищо !!!Много си забавен честно , ама така е като мислиш че 300 е повече от 1 000 000 . Ето за пореден път искате нещо а не чувате какво Ви казват . Чак ми е смнешно един неграмотник като мен как Ви разкри Вас Ваши Величества Въздухари . Поне мога да чета на български за разлика от теб .Спирам брат нивото е много ниско , като се научиш да четеш , като осъзнаеш какво е подлуг и сказуемо и глаголно време и математиката задължително оправи . Отчет искал хаха първо трябва да дадеш после да искаш приятелю . Като си дал 0 лева проста математика за теб отчета е 0 . Пак ти потретвам доведете един бизнесмен , един спонсор и после ела да си мерим логиката .

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 фев 2025 13:32

honda написа:
tmanolov написа:Мда, г.з. затваря усти, или казано по народному - с г.з. си яйца троши. Мачкай, Насе, всичко е точно - дай му една уредена победа ма бъдещия син припок и всичко е шеС.

Виж, Хондара вече сравнява делиорманската далавера с епопеята срешу маляките - ово е стандарт, Насе, мачкаааааай - теб обичам и желая, с г.з. до края….

П.С. Като гледам ква обироция направиха лас Палмас в магазините в събота, а основното им мото е, че се кефят, че още са в А група, и сравня с нас. Ами не е много весело. 65 евро беше оригиналната детска тениска, 29 евро дадох за шал и шапка. А можеше да ги дам за Левски, ама… айде, няма да се нервя, отивам на плаж

Всеки си има право на мнение, ти си имаш своето мнение, аз си имам моето. Поне прочете ли тов а,което съм написал . Става дума за организация на играта. . За мен това е модела към който трябва да се стремим - да играем организирано . По начин ,който е сходен с играта ,която играят отборите от долната половина на таблицата в Примиера .
Относно цените на брандираните тениски . Точно преди 1 година спорихме с теб на тази тема . Та сега се увери със собствените си очи.

Има и аз уважавам твоето - за кое точно спори в случая, че съм се убедил?

Иначе дотук казах 3 неща много предварително:
- ще уредим да загубим и двата мача с делиорманци и припоците през 2022- познах
- уредено класиране за ект миналата - не познах, очевидно сме имали проблеми с нешо тип 2020, най-вероятно финансово-лицензионен
- ще уредим мача с делиорманци да не паднем уикенда - познах, макар да очаквах Х

Да видим други дали могат да покажат подобна успеваемост, при това предварително
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”