vlong написа:На кокошките им свърши късметлийската серия,появи се липса на малшанс
Адски слаби за пореден път.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:На кокошките им свърши късметлийската серия,появи се липса на малшанс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
koisa написа:Въобще не трябва да разчитаме на даването на дузпи... Срещу такива отбори се играе максимално мобилизирано, както те играят срещу нас. Излизаш, размазваш ги и си тръгваш с победата. Както се случи с цска 1948... Разбирам да са една-две класи над нас, че да ревем за някакви дузпи, картони, нарушения, тъчове и корнери. Безсмислени оправдания, с които да отместим вниманието от проблемите в нашия клуб и отбор. Адски много започнахме да приличаме на онези, те така като загубят и първата им работа е да си намерят външен виновник за загубата и проблемите.
vlong написа:Айде бе,всички фен форуми са така,ама не,нихилистите само при Левски било така.
Не съм влизал в оранджави форум(опази ме Боже),но едва ли там има такива кавалски изказвания
Черно море - Варна като Ботев - Пловдив традиционно играят срещу Левски като всеки бивш армейски отбор. С Илиан Илиев придобиха ново качество - играят твърдо, с много тичане и себераздаване, и ако на някоя от чуждестанните им звезди върже, ни бият. Ако и ние играем със същия плам, нещата са на кантар, макар че ми се иска да вярвам, че имаме по-добри изпълнители и ще надделеем.
vlong написа:Айде бе,всички фен форуми са така,ама не,нихилистите само при Левски било така.
Не съм влизал в оранджави форум(опази ме Боже),но едва ли там има такива кавалски изказвания
tiamat написа:koisa написа:Въобще не трябва да разчитаме на даването на дузпи... Срещу такива отбори се играе максимално мобилизирано, както те играят срещу нас. Излизаш, размазваш ги и си тръгваш с победата. Както се случи с цска 1948... Разбирам да са една-две класи над нас, че да ревем за някакви дузпи, картони, нарушения, тъчове и корнери. Безсмислени оправдания, с които да отместим вниманието от проблемите в нашия клуб и отбор. Адски много започнахме да приличаме на онези, те така като загубят и първата им работа е да си намерят външен виновник за загубата и проблемите.
Абсолютно. Само дето ние сме по-зле - още преди да започне мача, като се обяви съдията и воят започва. Не знам как е по другите левскарски форуми и групи, но тук е станало нетърпимо направо. Сигурно 80% (или поне така се усеща) от постовете са вой срещу съдията, коментаторите, световното положение...
tiamat написа:Абсолютно. Само дето ние сме по-зле - още преди да започне мача, като се обяви съдията и воят започва. Не знам как е по другите левскарски форуми и групи, но тук е станало нетърпимо направо. Сигурно 80% (или поне така се усеща) от постовете са вой срещу съдията, коментаторите, световното положение...
koisa написа:Въобще не трябва да разчитаме на даването на дузпи... Срещу такива отбори се играе максимално мобилизирано, както те играят срещу нас. Излизаш, размазваш ги и си тръгваш с победата. Както се случи с цска 1948... Разбирам да са една-две класи над нас, че да ревем за някакви дузпи, картони, нарушения, тъчове и корнери. Безсмислени оправдания, с които да отместим вниманието от проблемите в нашия клуб и отбор. Адски много започнахме да приличаме на онези, те така като загубят и първата им работа е да си намерят външен виновник за загубата и проблемите.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 141 госта