efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), 18.12| 18:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), 18.12| 18:00ч.

Мнениеот TristaNNN » 19 дек 2020 22:54

luchoni написа:
TristaNNN написа:
luchoni написа:Защо го бил гушнал а? Било за червен картон. А за удар без топка в корема какво ще кажете :lol:

Удар без топка в корема ли има тука, вярно ли това ни казваш? Удар или нормално подръпване/подбутване в игрова ситуация, според трактовките на мнозинството от припознавачи в такива ситуации от мача? Бе, вие сте много безочливи, какви примери и сравнения давате само! :shock:
Ти да не искаш да ни кажеш, че Найденов е толкова силен, че е изкормил или свалил на земята с тупаник в корема наследника на колонизираните роби? Вярно ли това искаш да кажеш? :shock:

Значи щом е по голям и по черен от тебе може да го удариш ясно :)
А добре се вижда ,че не е дърпане или бутане а си е удар в корема ;)

Удар в корема има само в безочливите коментари на тия, де няма с кого да си обелят две думи в полуживия подфорум на умрелия отбор. ;) Найденов се пресяга в опит да задържи с ръка арапина, като печката реши да попреиграе малко. Затова казах, че това е подръпване/подбутване в игрова ситуация, за разлика от душенето от страна на роба.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”