Мача беше точно такъв, какъвто трябваше да бъде ! Точно когато белите балерини бяха почнали да ''умират'' един по един на терена и да се опитват да НЕ играят, точно тогава им го мушнахме. Нещастния боклук Урсула тъкмо беше извадил на показ циганското в себе си. Няма толкова умряло и жалко тимче като Славия ! Дебалата свиня, колкото е дебел, десет пъти повече е противен и гнусен. Скапан циркаджия.. А Урсула е най-противния футболист играл в България за много години напред.. Напълно заслужена победа !
Тиам за мен беше човека в този мач ! Щом дори Мартина направи някои отигравания, които си заслужават и се оказа няколко пъти на върха на атаката със завършващ удар, значи всичко е възможно
Робърта отново много подвижен, Стаси със страхотен гол и разбира се, браво на Нашименто. Хомс трупа минути и ще влезе в ритъм. Нещата изглеждат добре, но все още Хубчев трябва да се утвърждава. Лично аз все още не съм сигурен в него.
И за публиката : Не оправдавам трошенето, но когато години наред един мазен плондер си позволява да плюе и опетнява името на Левски във всеки удобен момент, то същия не би трябвало да очаква друга реакция, освен тази. Провокациите от страна на дебелия продължиха цяла седмица, а на такива селски тарикати като него доброто не действа. Морала и либерастията ходете да си ги мерите на запад. Там е модерно да си толерантен, да приемаш всичко, да ти пикаят в лицето, а ти да си мълчиш за да не засегнеш нечии права, защото всичко може да се приеме за дискриминация ! Отделно, не бях на мача, но съм склонен да вярвам на хората, които са били и казват, че седалките и без ''помощ'' са си били в окаян вид. Няма да се учудя, ако и това е била поредната провокация. Във всеки случай дебелия тумбак няма да е на минус, а напротив. Също така седалките в така наречения сектор В ми се виждат не повече от 2000 най-много. Ако наистина са били счупени над 850, тва означава, че половината сектор трябваше да е зейнал, а изобщо не се видя такова нещо.. Толкова за това. Само Левски !