PSvilenov написа:ММ1914 написа:levski4ever86 написа:ММ1914 написа:angelofdeath написа:Това е само един мач и то първи за годината. Топчо иска нова схема на игра, но има ли играчи за нея. Като гледах титулярите май само новия Яблонски е централен защитник. Останалите са бекове. Как да се иска стабилност отзад? Пък и кой реши, че 3-5-2 е най-удачната за Левски схема! Дайте да минат още два-три мача пък тогава да се отценява работата на Топчо. Титлата вече е мираж, затова може да се пробва. Не виждам, кой би могъл да измести Левски от тройката и участие в Лига Европа. Важна е играта, а се видя, че засега израстване няма!
Добре си го написал, но тук рядко ще те чуе някой. Всички са треньори, поне колкото Капело. Да бяхме слаби в този мач, да второто полувреме беше трагедия. Първи официален мач с тази схема. Очаквах нещо по-добро от това, но явно не се получи. Да видим какво ще е следващия мач. Две от фракциите ще мотивират футболистите или поне за това изостанаха, ще се чуе.
Значи трябва да сме благодарни на капацитети като теб разбиращи от футбол и винаги намириащи оправдание за всичко.
Не говорим за оправдания сладурано. Какво можем да променим сега и веднага, за да може в следващия мач да сме като Байерн? Нищо. Ситуацията е пари няма. По-скоро не ни се дават. Когато в отбора няма пари, какво може да се направи? Така ревахме да сменяме Батков, аз включително. Ако не го бяхме сменили нямаше да имаме огромните дългове за А сектор. Всяка прибързана промяна води до правене на нови глупости. Ще изгоним Спас - добре, кой ще дойде? Има ли някой изявил желание? Поне един? Ще изгоним всички футболисти и треньори. Имаме ли пари за нови? За неустойки? Кой ще дойде по това време на годината? Ти кажи каква стратегия би направил за да се промени нещо още в следващия мач? Приемаме че аз не разбирам от футбол, не е проблем, ще го преживея, но какво би направил ти като разбирач? Да даде резултат за една седмица? Смешник, следващия път преди да пишеш помисли.
Отговорът беше в началото на сезона . Смешници и олигофрени с медийни изяви и подвиквания "Люпко курво" по стадиона го изгониха .
Да, въпреки че имаше неща които и той направи, не точно по блестящ начин. Говорим за сега. В момента какво може да се направи? Според мен само казметични промени. Първо психологически тренера да пробва да ги надъха, ако не проработи да накаже един двама, ако и това не проработи да сменим тренера, сложи по два мача между тези мерки и идва края на сезона. Поне тогава ще сме наясно за какво става въпрос, евентуално. Да видим Боримиров какво може да измисли, все пак това са ръководните фактори. На мен днес не ми беше приятно да ги гледам, но ги гледах на стадиона, тук пишещите дали ще стъпят на домакински мач до края на сезона. Плювкате Синчеца, ама на повечето срещи е на стадиона. Колко от вас го правят това? Аз не съм разбирач, но съм със сезонна карта, да няма да заведа жена ми, но аз съм там, гадно, грозно, студено но съм там.