zaleza1234 написа:Red Warrior написа:dafquezz написа:Абе абсолютно осрана беше организацията.
На касата откъм Спортна София бяха забили едно момиче самичко при огромна опашка. Около 18:00 билетите за А и В свършиха. Питаме я, на другите каси има ли, нямало как да знае. В същото време откъм касите на централния вход започнаха да идват хора да проверяват, защото и там свършили за А и В. Да обобщим - в 18:00 на всички каси имаше билети само за сектор Г, и по принуда го напълнихме с туристи като мен, дето нямаме работа в тоя сектор и го знаем.
Но какво ми беше удивлението, когато влязох в сектор Г, в дясната част откъм А, и насреща видях полупразен сектор В?!
Защо бе, хубавци, няма билети за полупразен сектор?! А и Г бяха пълни до дупка... някой явно се беше осрал с печатането на билетите.
Вярно е, че всички типично по български се бяхме изсипали в 17:55 да си купуваме билети, ама можеше да отворят повечко каси, беше ясно, че интереса ще е огромен.
Ти си влезнал по-рано значи. Аз успях да взема един от последните билети за "Г" сектор. След мен останаха поне 100-на човека наредени на 3-те каси, които не можаха да влязат. Толкова ли е трудно да отпечатат 15-на хиляди билети и да поемат малък риск дори да има фира?
Явно е че организацията е куцала, но е време и ние като фенове да проявим малко повече разум. Не може при положение че се знае къв ще е интереса да идеш да си взимаш билети в 17:55 при положение че мача е в 18:00. Аз лично си взех билета още петък и нямах никакви проблеми , да можеше да изгоря с 10 лв защото взех и за жена ми , но това много слабо ме касаеше важното беше да дам приноса си за клуба, не мога и да обвинявам вас все пак не всеки може да иде предварително да си вземе билет по ред причини. Трябва да се изгради една симбиоза между по добра организация и вече по нормално отношение на феновете към даденото мероприятие
Моята лична вина бе в случая, че 2 часа висяхме на маса с приятелите и отидохме наистина към 6 без 5, но нямаше да има проблем, ако имаше достатъчно билети. Първо се редихме към 10-на минути пред "Спортна София", после затвориха кепенците и казаха, че дори за "Г" са свършили билетите. Оттам цялата опашка се прехвърли към касите до фен магазина, а едновременно с това пък идваха хора от другата каса понеже си мислиха, че при "Спортна София" има билети за "А" и "В". Така се получи пълна каша и се изгуби половин час по редене на опашки и придвижване до сектор "Г". Затова аз и доста други влязахме към 30-та минута. Малко след мен чух, че са свършили и билетите за "Г" до фен магазина и много хора дори не успяха да влязат. Бабите на касата си прехвърляха билети, даже се караха по едно време и се оплакваха, че дори от клуба не са искали да пускат повече каси за да пестят пари... Абе пълна лудница. Организацията беше под всякакво ниво. И какво виждам на стадиона - "В" сектор само 1/3 запълнен.