Шампионска лига 2014/2015 - Ливърпул (Група "В")
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шампионска лига 2014/2015 - Ливърпул (Група "В")
По темата със заплатите само да отбележа се Флано е още със младежки договор и е пълен абсурд да взима 40к. Заплатата му е около 10-15к + 5к за всеки изигран мач.
LIMASSOL написа:По темата със заплатите само да отбележа се Флано е още със младежки договор и е пълен абсурд да взима 40к. Заплатата му е около 10-15к + 5к за всеки изигран мач.
Това в подписа ти за да докаже как няма грам самооценка тоя пън ли е?
wolf написа:LIMASSOL написа:По темата със заплатите само да отбележа се Флано е още със младежки договор и е пълен абсурд да взима 40к. Заплатата му е около 10-15к + 5к за всеки изигран мач.
Това в подписа ти за да докаже как няма грам самооценка тоя пън ли е?
Мисля че не се нуждае от коментар

-
Ай ся земете тая загуба ,всички дето плюхте Ливърпул хаха
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Каква е тая навалица във форума бре, влизам да видя какво мислите, то пълно с "патриоти". Нямат ли си Лудо форум да си пишат там
За мача слабичко, доста играчи изневеряват засега, Коу и Лалана могат повече. Борко ми хареса как се включи. БР трябва да ги пробва с Бало напред и Стърлинг зад тях. Трудно начало, но 3т са си 3т. С времето ще вдигнем нивото. Гледаме напред. YNWA

-
Барнс ,аз казах ли ,че не трябва да продаваме НЕЗАМЕНИМИЯ ??????????? Помниш ли ,колко притеснен бях ? Не исках за нищо на света да го продаваме ! Той е роден победител .Не исках и 200 млн за него .Мен не ме топлят тия пари ,искам си играча !!!!!!!!!!!!!!!!!!!..но за съжаление отиде в Барселона .
Оттук нататък ,трябва да се спасяваме ,както можем . Исках Коща за заместник ,Фабрегас за халф ,но не стана мойта. Дойдоха Лалана и Балотели . Нищо не можем да направим освен да се надяваме на по добро .Това е . Формата ще се подобри ,няма как да стоим на това слабо ниво ... към ноември ,ще сме по добри .Имаме и Стъридж .Аз много разчитам на Стъридж. Той е страхотен нападател .Хем техника ,хем скорост ,хем бележи .Разчитам много на него с присъствието си да подобри и играта на Марио .И плюс Стърлинг ,мисля ,че ще създаваме много повече положения .Защото в последните два мача ,ние почти нямахме чисти положения . Борини също е коз. Аз го харесвам.Раздвижен е ,ще помогне ,като влиза от пейката.Казах ,че го предпочитам пред Ламбърт и ето ,че и Роджърс май мисли така. Коутиньо и Лалана трябва да влязат по бързо в час ,защото на тях ще се разчита да захранват нападателите с топки .Лалана трябва по бързо да се сработи .Аз тоя Данчо стреса съм го отписал. За мен той не е футболист. Не може да се разчита на него . Но нашия го налага за съжаление .Джерард и той е слаб ,прав си ,но и него го чакам да влезе във форма .Съдя по миналите два сезона при Роджърс. Явно такива му са методиките .Миналата година ,не помниш ли в началото ,колко мача взехме с едно на мъка ? Това е положението. Нищо не можем да направим ,освен да се надяваме на по добро . Отзад и Миноле издиша ,аз съм го казвал много пъти ,незнам защо ми натъртваш ? Но специално за вчера ,виновник за гола беше Ловрен . Не може така да си изтърве играча ? Това е престъпление .Срещу Сити ,пак си изтърва играча по същия начин,мисля беше за третия им гол. Правят пас към нападателя ,Ловрен е длъжен да внимава ,да очаква тоя пас и да го пресече ,защото топката я пускат много близо покрай него. Но той не я пресича.Закъснява. И това е фатално в днешно време ,никой не ти прощава грешките .Очаквах повече от Ловрен ,но пак казвам ,нищо друго не ни остава освен да се надяваме на подобрение на нещата ...
Ония ден ,като видях играта срещу ВИла и веднага изказах моите опасения за мача с Лудогорец. Усещах ,че може да преживеем голям срам ,защото аз следя и Лудогорец и виждам тяхното израстване. Аз не съм като теб и останалите фенове ,да плюя по Лудогорец.Няма защо да плюя ,след като хората играят добър футбол.Домусчиев вложи много средства и сега виждаме добрия резултат .Така се прави .Няма какво да завиждате .Това е български отбор ,трябва да подкрепяме .За мен най добре е ние с тях да излезем от групата ,но знаем че това е невъзможно . Левскар съм ,но това не ми пречи да харесвам добрия футбол. А добрия футбол в момента се играе от Лудогорец ,не от Левски и ЦСКА.
Оттук нататък ,трябва да се спасяваме ,както можем . Исках Коща за заместник ,Фабрегас за халф ,но не стана мойта. Дойдоха Лалана и Балотели . Нищо не можем да направим освен да се надяваме на по добро .Това е . Формата ще се подобри ,няма как да стоим на това слабо ниво ... към ноември ,ще сме по добри .Имаме и Стъридж .Аз много разчитам на Стъридж. Той е страхотен нападател .Хем техника ,хем скорост ,хем бележи .Разчитам много на него с присъствието си да подобри и играта на Марио .И плюс Стърлинг ,мисля ,че ще създаваме много повече положения .Защото в последните два мача ,ние почти нямахме чисти положения . Борини също е коз. Аз го харесвам.Раздвижен е ,ще помогне ,като влиза от пейката.Казах ,че го предпочитам пред Ламбърт и ето ,че и Роджърс май мисли така. Коутиньо и Лалана трябва да влязат по бързо в час ,защото на тях ще се разчита да захранват нападателите с топки .Лалана трябва по бързо да се сработи .Аз тоя Данчо стреса съм го отписал. За мен той не е футболист. Не може да се разчита на него . Но нашия го налага за съжаление .Джерард и той е слаб ,прав си ,но и него го чакам да влезе във форма .Съдя по миналите два сезона при Роджърс. Явно такива му са методиките .Миналата година ,не помниш ли в началото ,колко мача взехме с едно на мъка ? Това е положението. Нищо не можем да направим ,освен да се надяваме на по добро . Отзад и Миноле издиша ,аз съм го казвал много пъти ,незнам защо ми натъртваш ? Но специално за вчера ,виновник за гола беше Ловрен . Не може така да си изтърве играча ? Това е престъпление .Срещу Сити ,пак си изтърва играча по същия начин,мисля беше за третия им гол. Правят пас към нападателя ,Ловрен е длъжен да внимава ,да очаква тоя пас и да го пресече ,защото топката я пускат много близо покрай него. Но той не я пресича.Закъснява. И това е фатално в днешно време ,никой не ти прощава грешките .Очаквах повече от Ловрен ,но пак казвам ,нищо друго не ни остава освен да се надяваме на подобрение на нещата ...
Ония ден ,като видях играта срещу ВИла и веднага изказах моите опасения за мача с Лудогорец. Усещах ,че може да преживеем голям срам ,защото аз следя и Лудогорец и виждам тяхното израстване. Аз не съм като теб и останалите фенове ,да плюя по Лудогорец.Няма защо да плюя ,след като хората играят добър футбол.Домусчиев вложи много средства и сега виждаме добрия резултат .Така се прави .Няма какво да завиждате .Това е български отбор ,трябва да подкрепяме .За мен най добре е ние с тях да излезем от групата ,но знаем че това е невъзможно . Левскар съм ,но това не ми пречи да харесвам добрия футбол. А добрия футбол в момента се играе от Лудогорец ,не от Левски и ЦСКА.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
тренер,аз също не съм искал да продаваме суарес.колкото до лудогорец-не са лош отбор,аз не им завиждам,ама се помислиха за голямата работа и ореваха цялата държава,че трябва да ги подкрепя като националния отбор.това ме дразни,защото са изкуствен отбор,създаден с парите на киро парахода.ловрен си изтърва човека,така е...ама миноле за къв *** ми излиза неразчетено? ако си беше стоял на вратата,можеше и да не влезе тая топка.иначе дузпата беше чиста,сега гледах повторенията.зле сме в момента,доста сме зле...това ме притеснява мене,не създаваме положения и се мъчим.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Не знам що правите такава трагедия.Все пак има и 2 добри неща за нас - 3-те точки и първи гол на Балотели.За Български футбол не ми се говори - ние изиграхме най-слабия си мач от година насам а Лудогорец най-добрия. А какво става ако ние бяхме изиграли добър мач а те нямаха ден.Важното е БР да вземе мерки щото с тази игра сме за никъде.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Крайно време е Брендо да вземе и треньор за защитата. Стив Кларк е човека!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Alonso_Massa написа:Крайно време е Брендо да вземе и треньор за защитата. Стив Кларк е човека!!!
Гледай Рой Кийн какво направи във Вила. Перфектно наредени отзад, клинични напред