България в евротурнирите
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: България в евротурнирите
Общо взето не очаквах Литекс и Ботев да отпаднат, но явно съм се лъгал...Елиминирането на ЦСКА не е изненада за мен,въпреки че играха с най -слабия от трите противника на българските отбори в ЛЕ. Някога са отстранявали европейски шампиони , ама е време да заживеят в съвременноста, а не да говорят смешки че са евробоеца на България и подобни глупости,щото се вижда от години че са същите леваци като останалите български отбори, без Лудогорец.
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Все си мисля, че голяма част от проблемите идват от липсата на качествени юношески треньори. Може би положителен ход би бил едно много здраво затягане на образователния ценз за издаване на треньорски дипломи, и естествено здрав контрол при издаването им. Така бихме си произвели добри треньори и евентуално след десетина години играчите, които излизат от юношеските школи да стават за нещо. Но с нашия балкански/южняшки манталитет кой знае дали това е възможно въобще. Всички знаем за корупцията в треньорската школа, в юношеските формации... Оттам тръгват нещата, от основата.
И все пак какво мислите за формат пролет-есен?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
джони написа:Вчера Ботев игра с 5 играча на 20 и под 20 години и за разлика от всички други аз не смятам да ги плюя,да ги събличам и т.н предложения,въпреки загубата за мен това е пътя,продължавам да твърдя че той е правилен,единствено се надявам тази загуба да мотивира още повече младите футболисти,да живеят с мисълта за бъдещ реванш
Абе какъв правилен път,какви под 20,над 20год и тем подобни глупости.Снощи успях да изгледам целия мач на Ботев,ами тези австрийчета,някои от които доста млади ,бяха поне с три класи над българския отбор.Добре ,че бе ''младока'' Цветков и вратаря та мача не отиде на разгром.
Крайно време е у нас да се разбере,че няма стари и млади,българи и чужденци,а можещи и не можещи.За голямо съжалени в българския футбол(а и не само там) преобладават не можещите и много скоро единствените победи на нашите представители в ЕКТ ще са срещу тимовете на Лихтенщайн,Сан Марино и Люксембург.
- Bate_Mitko
- Контакти:
doktora25 написа:И все пак какво мислите за формат пролет-есен?
Според мен, това е невъзможно! Кога ще приключва първенството, декември ли? Кога нашите отбори ще се включват в ЕКТ, или няма да участваме? Просто не ми се връзват нещата някак! Кажи как го мислиш за да има какво да коментираме!

Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
ФК Левски отново донесе срам на България! 

ivailo1403 написа:Общо взето не очаквах Литекс и Ботев да отпаднат, но явно съм се лъгал...Елиминирането на ЦСКА не е изненада за мен,въпреки че играха с най -слабия от трите противника на българските отбори в ЛЕ. Някога са отстранявали европейски шампиони , ама е време да заживеят в съвременноста, а не да говорят смешки че са евробоеца на България и подобни глупости,щото се вижда от години че са същите леваци като останалите български отбори, без Лудогорец.
За мен и Лудогорец са като другите ! Направиха един сезон и ще видим дали ще го повторят ! Не бързай с оценките !
И Левски и ЦСКА правиха по един сезон в ЛЕ , но от тогава са пълна дупка !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
По случай петото отпадане на Стойчо след Х (равен) от сега насетне моли журналистите да се обръщат към него с Хойчо или Тройчо 5Хикса. 

...
Bate_Mitko написа:doktora25 написа:И все пак какво мислите за формат пролет-есен?
Според мен, това е невъзможно! Кога ще приключва първенството, декември ли? Кога нашите отбори ще се включват в ЕКТ, или няма да участваме? Просто не ми се връзват нещата някак! Кажи как го мислиш за да има какво да коментираме!
Календарът ще е горе-долу същият, сезонът ще започва в края на февруари, ще има кратка лятна пауза и ще продължава от юли до декември. Който стане шампион през декември ще се включва в ЕКТ от предстоящото лято. Преходът ще стане плавен с един по-дълъг сезон от 3 части (евентуално с пропускане на 1 година участие в турнирите ако няма друг начин). В началото на темата се аргументирах. Предимствата са голямата селекция, въпросът с лицензирането, финансирането, всичко това да се решава през дългата зимна пауза, а през лятото да има само 2 седмици море, още толкова тренировки и 1-2 контроли. Идеята е преди най-важните мачове отборите да са максимално сработени, да не се правят почти никакви корекции и трансфери.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Върни се в “Футбол - България”