drvasko98 написа:Масово тъпи коментари. Хърватите играли слабо, сигурно всички очакваха да смачкат Бразилия на старта. Плетикоса бил слаб и головете били смешни. Не, головете бяха изключително майсторски и много трудно спасяеми. Единствените слаби бяха прехваленото лайно Ковачич (голяма грешка, че не се почна с Вукоевич и Ракитич да играе по-напред) и Йелавич, но от него и друго не се очаква.
Естествено, че съдиите ще свирят така, не знам някой дали е очаквал друго. Не се притеснявайте, няма да играят с Холандия или Испания на 1/8 финал, не че Холандия може да изплаши някого. До полуфинал или финал ще ги докарат, къде със схема, къде със съдии, ако се наложи, но тилата няма да я вземат, защото ФИФА трябва да я връчи на своя Господ със 27-те Златни топки, щото ако не стане тази година няма кога.
Човек, я ми обясни каква беше играта на Срна, който е капитан? Колко пъти не можа да спре топката, подаде или блокира противника? Шиме Вршалько го оправдавам, защото не му е там мястото, а и не беше толкова зле. А хора като Модрич и Ракитич могат да те направят смешен ако си деф.халф, но колкото и да съм фен на втория признавам, че бяха доста бледи. Перишич - 1/2 смислени отигравания. Чорлука и Ловрен горе-долу, но колкото и пресилена да беше дузпата какво прави ръката на Деян върху рамото на Фред при положение, че топката отива във Ведран? Но стават такива грешки в бързането. Единствено Олич беше на много високо ниво.