ЕП: Полша - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: ЕП: Полша - България
Впрочем, в еуфорията забравихме нещо - безупречните съдии на срещата. Свиреха много обективно, даже бих казал, че в тайбрека ни бутнаха при положението с крачето на Цецо Соколов. Отделно не си затвориха очите за аутове на поляците и за пристъпването на Курек при мачбола. Още веднъж, браво, не знам какви бяха по народност съдиите 

za nas e toj religiq написа:
Спор няма , само дето и двамата са диагонали и няма как да играят заедноЗабрави ли че и в Тренто , а и в национала му беше резерва Цецо
Абе Матей не е ли посрещач

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Еееее, къде са тия като Санди и другите хейтърчета, дето само чакат да загубим. Няма ги сега, няма и да се появат! Щото нищо не разбират от спорта и няма какво да кажат. Просто умеят да гледат само резултата и да хейтват!
Къде сте сега ?!?!?!?!?!? Къде стеееееееееее ?!?!?!? Елате сега кажете нещо за момчетата, за лъвските им сърца, за характера им!!! Елате деее! 

bastuna2003 написа:stoyankd написа:za nas e toj religiq написа:Нефтохимик написа:yasen написа:велика победа за България
трудно играем в такива моменти, а факторите срещу нас бяха доста
честито на момчетата, каквото и да направят утре, ще съм благодарен, майната му, че евентуално няма да вземем медал ...7
п.с. Матей Казийски липсва на отбора, за бен е абсурдно и адски глупаво най-добрия български волейболист да не е в отбора, малка държава сме, с малък ресурс, къса резервна скамейка, необяснимо е за мен.
Най-много ме е яд,че Матей не можа да играе за България с диагонал Цецо Соколов.....
А Матей какъв щеше да играе , разпределител ли
Матей сигурно е в топ 5 на световния волейбол. За него винаги трябва да има място в отбора.
Да, ама е предател и ла.но. Или не помниш какво направи преди Олимпиадата? Върнат ли го няма да е честно спрямо другите момчета.
Съгласен съм, че постъпката му е много грозна, а го избраха и за мъж(!?) на годината. Но, мамка му, страшно ме е яд, с него ще още по-силни.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
bastuna2003 написа:za nas e toj religiq написа:bastuna2003 написа:veselinsk написа:Волейтурците да се радват на купената от ДПС победа, щото като се върне Боко на власт и съсипе КТБ ще ходите да си играете за 15-то място на треторазредните волейболни турнири!
Много си повервахте жълтурите![]()
Вече и във второ лице говорите за българите. Следващия път на никой няма да му липсвате като дойде следващия "селски"
Личи си че си неграмотен , къде прочете Българи , че и за второ лице да говориш , айде лягай че трябва да си на училище утре
Подчертавам ти го, за да се сетиш къде говориш за НАС във второ лице.
Иначе наистина ми се иска да съм ученик. Ще си легна след малко, още се радвам, за разлика от теб
Направо ме е яд, че ходих да викам за вас на мачовете в Бургас. Доста хора излезнаха прави, че не сте стока
Ти хубаво ми подчертаваш , само дето никъде не пише БЪЛГАРИ

- bastuna2003
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:bastuna2003 написа:za nas e toj religiq написа:bastuna2003 написа:veselinsk написа:Волейтурците да се радват на купената от ДПС победа, щото като се върне Боко на власт и съсипе КТБ ще ходите да си играете за 15-то място на треторазредните волейболни турнири!
Много си повервахте жълтурите![]()
Вече и във второ лице говорите за българите. Следващия път на никой няма да му липсвате като дойде следващия "селски"
Личи си че си неграмотен , къде прочете Българи , че и за второ лице да говориш , айде лягай че трябва да си на училище утре
Подчертавам ти го, за да се сетиш къде говориш за НАС във второ лице.
Иначе наистина ми се иска да съм ученик. Ще си легна след малко, още се радвам, за разлика от теб
Направо ме е яд, че ходих да викам за вас на мачовете в Бургас. Доста хора излезнаха прави, че не сте стока
Ти хубаво ми подчертаваш , само дето никъде не пише БЪЛГАРИИ вместо да скачаш в лай.ата , можеше просто да си замълчиш
Приемам съвета ти. Не трябва да се занимавай с вас

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Велик мач, утре ще изчета всички мнения във форума, сега съм адски изморен и лягам да спя щастлив 
Българи ЮНАЦИ!

Българи ЮНАЦИ!
Tук някой индивиди иронията явно още я мислят за питие
Относно мача - ако всеки втори мач показваме такъв характер все някога ще захапем златото от някой турнир.

Относно мача - ако всеки втори мач показваме такъв характер все някога ще захапем златото от някой турнир.

-
- Контакти:
TodorT написа:Еееее, къде са тия като Санди и другите хейтърчета, дето само чакат да загубим. Няма ги сега, няма и да се появат! Щото нищо не разбират от спорта и няма какво да кажат. Просто умеят да гледат само резултата и да хейтват!Къде сте сега ?!?!?!?!?!? Къде стеееееееееее ?!?!?!? Елате сега кажете нещо за момчетата, за лъвските им сърца, за характера им!!! Елате деее!
Те тези са ясни,ще седят в мишата им дупка и ще чакат да загубим(дано до 29-ти,не се случи) и ще изпълзят и ще ни заливат с помията си когато това се случи.Жалки са ,не си заслужа да им се обръща внимание
- za nas e toj religiq
- Контакти:
bastuna2003 написа:za nas e toj religiq написа:
Спор няма , само дето и двамата са диагонали и няма как да играят заедноЗабрави ли че и в Тренто , а и в национала му беше резерва Цецо
Казийски е посрещач...
Казийски играе и като посрещач и като диагонал ! В национала го ползваха по често като диагонал , но последно наистина играеше като посрещач ! И въпреки това Цецо му беше смяна , или играехме без диагонал , или ако имахме това беше Матей !