СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT

Мнениеот MuFc1878 » 18 юли 2013 11:41

siniq_fen написа:Аз да попитам имаме ли някога медал от Световна лига?

4-то място таван :(

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 18 юли 2013 11:44

Ако можем, да вземем и ние веднъж да изиграем ситуацията "тънко". Повеждаме на жабарите 2-0 и вадим титулярите за почивка. Макар аз да не съм убеден кой е по-неудобен съперник за полуфинал. В Бразилия се видя, че имаме възможност да ги бием ако ни върви посрещането. Докато с Русия не сме играли и поначало срещу тях не ни върви особено.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 юли 2013 11:45

siniq_fen написа:Аз да попитам имаме ли някога медал от Световна лига?

4 четвърти места със загуби от Бразилия, Сърбия, Русия и Куба в малките финали.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 юли 2013 11:46

ZinedineZidane написа:Ако можем, да вземем и ние веднъж да изиграем ситуацията "тънко". Повеждаме на жабарите 2-0 и вадим титулярите за почивка. Макар аз да не съм убеден кой е по-неудобен съперник за полуфинал. В Бразилия се видя, че имаме възможност да ги бием ако ни върви посрещането. Докато с Русия не сме играли и поначало срещу тях не ни върви особено.

Аз предпочитам Русия. Въпреки, че победиха на старта Бразилия, според мен те са ни по-лекия възможен съперник в този си състав.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 юли 2013 11:47

ZinedineZidane написа:Ако можем, да вземем и ние веднъж да изиграем ситуацията "тънко". Повеждаме на жабарите 2-0 и вадим титулярите за почивка. Макар аз да не съм убеден кой е по-неудобен съперник за полуфинал. В Бразилия се видя, че имаме възможност да ги бием ако ни върви посрещането. Докато с Русия не сме играли и поначало срещу тях не ни върви особено.

Честно казано руснаците надиграха Бразилия и напълно заслужено ги победиха, което ме изненада наистина. От друга страна мисля, че в този им вид имаме своите шансове и биха били по-добрия вариант за съперник на полуфинал (дай Боже да се класираме). Идеално ще е, ако бием Италия, а Канада удари Бразилия :lol: :lol:
В интерес на истината миналата година канадците удариха Селесао в един мач от предварителната група, а в един мач всичко се случва , така че... защо да не помечтаем :)
Само Левски!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 18 юли 2013 11:50

независимо от мача Русия-Канада довечера, ако канадците бият с 3:2 Бразилия, Канада ще бъде на второ място, а Бразилия аут, не ми изглежда невъзможен вариант

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юли 2013 11:50

siniq_fen написа:

Честно казано руснаците надиграха Бразилия и напълно заслужено ги победиха, което ме изненада наистина. От друга страна мисля, че в този им вид имаме своите шансове и биха били по-добрия вариант за съперник на полуфинал (дай Боже да се класираме). Идеално ще е, ако бием Италия, а Канада удари Бразилия :lol: :lol:
В интерес на истината миналата година канадците удариха Селесао в един мач от предварителната група, а в един мач всичко се случва , така че... защо да не помечтаем :)

Стига сте правили сметки... Те ще стартират от утре след мача. Дай Боже да вземем точки довечера, а оттам нататък каквото стане. Да избираш между Русия и Бразилия във волейбола е все едно да избереш да се удавиш ли или да се обесиш. Имаме шансове и срещу двата отбора, но най-важния ни мач на този етап започва утре сутринта в 3 ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 юли 2013 12:01

yasen написа:независимо от мача Русия-Канада довечера, ако канадците бият с 3:2 Бразилия, Канада ще бъде на второ място, а Бразилия аут, не ми изглежда невъзможен вариант

Така е, ама не виждам как Канада ще бият. По-скоро е в сферата на фантастиката тая работа.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 юли 2013 12:05

mistreated написа:
yasen написа:независимо от мача Русия-Канада довечера, ако канадците бият с 3:2 Бразилия, Канада ще бъде на второ място, а Бразилия аут, не ми изглежда невъзможен вариант

Така е, ама не виждам как Канада ще бият. По-скоро е в сферата на фантастиката тая работа.

Всичко може да се случи в един мач. В крайна сметка това е само един мач, в който всичко може да се случи. Ясно е, че Бразилия е много по-силен отбор, но и Полша е с класи над Австралия, а помним какво се случи на Олимпиадата. Канада по мое скромно мнение е нещо подобно на австралийците.
Само Левски!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 юли 2013 12:18

Стига сметки,да победим италианците и да си гарантираме полуфинал,което ще е един невероятен успех,пък ако ще и срещу сборен отбор на Бразилия и Русия да играем 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Волейбол”