siniq_fen написа:Аз да попитам имаме ли някога медал от Световна лига?
4-то място таван

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Ако можем, да вземем и ние веднъж да изиграем ситуацията "тънко". Повеждаме на жабарите 2-0 и вадим титулярите за почивка. Макар аз да не съм убеден кой е по-неудобен съперник за полуфинал. В Бразилия се видя, че имаме възможност да ги бием ако ни върви посрещането. Докато с Русия не сме играли и поначало срещу тях не ни върви особено.
ZinedineZidane написа:Ако можем, да вземем и ние веднъж да изиграем ситуацията "тънко". Повеждаме на жабарите 2-0 и вадим титулярите за почивка. Макар аз да не съм убеден кой е по-неудобен съперник за полуфинал. В Бразилия се видя, че имаме възможност да ги бием ако ни върви посрещането. Докато с Русия не сме играли и поначало срещу тях не ни върви особено.
siniq_fen написа:ZinedineZidane написа:Ако можем, да вземем и ние веднъж да изиграем ситуацията "тънко". Повеждаме на жабарите 2-0 и вадим титулярите за почивка. Макар аз да не съм убеден кой е по-неудобен съперник за полуфинал. В Бразилия се видя, че имаме възможност да ги бием ако ни върви посрещането. Докато с Русия не сме играли и поначало срещу тях не ни върви особено.
Честно казано руснаците надиграха Бразилия и напълно заслужено ги победиха, което ме изненада наистина. От друга страна мисля, че в този им вид имаме своите шансове и биха били по-добрия вариант за съперник на полуфинал (дай Боже да се класираме). Идеално ще е, ако бием Италия, а Канада удари Бразилия![]()
![]()
В интерес на истината миналата година канадците удариха Селесао в един мач от предварителната група, а в един мач всичко се случва , така че... защо да не помечтаем
yasen написа:независимо от мача Русия-Канада довечера, ако канадците бият с 3:2 Бразилия, Канада ще бъде на второ място, а Бразилия аут, не ми изглежда невъзможен вариант
mistreated написа:yasen написа:независимо от мача Русия-Канада довечера, ако канадците бият с 3:2 Бразилия, Канада ще бъде на второ място, а Бразилия аут, не ми изглежда невъзможен вариант
Така е, ама не виждам как Канада ще бият. По-скоро е в сферата на фантастиката тая работа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта