XVIII кръг, Лудогорец - Пирин (Гоце Делчев) 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XVIII кръг, Лудогорец - Пирин (Гоце Делчев) 1:1
Вземете малко да си стегнете отбора!Като цяло след това израстване толкова бързо се очакваше да има и срив!Отделно от това миналата година все пак бяхте новаци в А група,вярно с пари,но новаци.Никой не ви познаваше и всеки си играеше неговия си стил без да се съобразява с вас.Съответно имахте достатъчно добри индивидуалисти с които успяхте да надиграете другите отбори.Логичното се случи и повечето отбори вече приемат за успех да не загубят от вас и се затварят!Тук идва ролята на безидейния ви треньор,който не знае какво да прави при затворен отбор и готово!Няма нищо учудващо,просто нормални неща.Сега вече може би сте разбрали,че не сте извънземни и непобедими!Добре дошли на Земята!
BRF написа:Логичното се случи и повечето отбори вече приемат за успех да не загубят от вас и се затварят!Тук идва ролята на безидейния ви треньор,който не знае какво да прави при затворен отбор и готово!Няма нищо учудващо,просто нормални неща.
Ето това е абсолютно вярно, дали и Петев го проумява обаче? Не вярвам да не ги коментират тия неща в клуба!? Ще видим в следващите кръгове какво ще става, но ако така продължават нещата съвсем логично би било да го сменят.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
fen-fen написа:BRF написа:Логичното се случи и повечето отбори вече приемат за успех да не загубят от вас и се затварят!Тук идва ролята на безидейния ви треньор,който не знае какво да прави при затворен отбор и готово!Няма нищо учудващо,просто нормални неща.
Ето това е абсолютно вярно, дали и Петев го проумява обаче? Не вярвам да не ги коментират тия неща в клуба!? Ще видим в следващите кръгове какво ще става, но ако така продължават нещата съвсем логично би било да го сменят.
Според мен на този етап,той не го проумява!Може и без да го сменят!Незнам!От него също лъхаше надменност!Дали е добър треньор,аз лично съм си казал мнението отдавна!Просто с него няма да се развивате според мен!И все пак успех,че ако не сте вие шампиони ще са подуенските!
п.п.То и другото е вярно

мим написа:Еее ти па се изказа, ако смяташ Букурещ за малък град, Русе, Варна са махали... нашите футболисти могат да отидат навсякъде, не им е проблем, па и където са ходили те, вашите сигурно не са стъпвали, освен родните места на някои, ама те са родни...така че не се хвърляй в тревоги за момчетата на Лудогорец и какво по-хубаво да можеш да си позволиш да отидеш за по едно кафе в голям град или на шопинг, па и за каквото си помислиш и после да се прибереш на тихото и спокойно местенце у дома, където хората ти се усмихват по улиците и ти се радват...не е сериозно това, което си мислиш...като гледам щото футболистите на "градските" отбори като са се разиграли на футбол, щото гледат светлините на големия град всяка вечер...не ще и дума...
Говоря за кадърните футболисти като Марселиньо който даваше всичко от себе си миналото години тази година никакъв го няма , защото не го пуснаха да играе в друга държава за по голям отбор и повече пари разбира се . А той с тази идея е дошъл да играе в Разград не защото му плащат огромни суми или пък много му харесва града и хората в него
BRF написа:Вземете малко да си стегнете отбора!Като цяло след това израстване толкова бързо се очакваше да има и срив!Отделно от това миналата година все пак бяхте новаци в А група,вярно с пари,но новаци.Никой не ви познаваше и всеки си играеше неговия си стил без да се съобразява с вас.Съответно имахте достатъчно добри индивидуалисти с които успяхте да надиграете другите отбори.Логичното се случи и повечето отбори вече приемат за успех да не загубят от вас и се затварят!Тук идва ролята на безидейния ви треньор,който не знае какво да прави при затворен отбор и готово!Няма нищо учудващо,просто нормални неща.Сега вече може би сте разбрали,че не сте извънземни и непобедими!Добре дошли на Земята!
Аха да направиш един доста обективен коментар и с последните две изречения свали ефективноста му!
Кого по-точно приземяваш? Бъди обективен.
Аз не забелязвам събитията да се развиват по особено различен начин от предходният шампионат. Лудогорец отново са лидери и ако имат проблеми, това означава, че в останалите тимове тези проблеми са по-значителни.
Както казвам на Лудогорец в момента им липсва рационалност и авторитет у треньора.
Постигнатото в предходните две години тук е УНИКАЛНО - от аматьорски футбол до требъл!
"УНИКАЛНО" е най-подходящата дума в речника, за вяско нещо което е единствено- не е било и не се е повторило.
Проблемът е че всички очакваха над това да се надгради. За сега не става. Все пак Лудогорец продължава да играе най-привлекателния футбол в тази държава! Хората с пристрастия към този клуб имат основание да са доволни. Съветвам ги да бъдат по умерени в очакванията си за всяка отделна среща, макар да не съм забелязал някой от тях да е загубил разсъдака си.
... Та какво в моите коментари ме е отделило от земята?
Последна промяна от volf на 19 мар 2013 22:54, променено общо 1 път.
volf написа:BRF написа:Вземете малко да си стегнете отбора!Като цяло след това израстване толкова бързо се очакваше да има и срив!Отделно от това миналата година все пак бяхте новаци в А група,вярно с пари,но новаци.Никой не ви познаваше и всеки си играеше неговия си стил без да се съобразява с вас.Съответно имахте достатъчно добри индивидуалисти с които успяхте да надиграете другите отбори.Логичното се случи и повечето отбори вече приемат за успех да не загубят от вас и се затварят!Тук идва ролята на безидейния ви треньор,който не знае какво да прави при затворен отбор и готово!Няма нищо учудващо,просто нормални неща.Сега вече може би сте разбрали,че не сте извънземни и непобедими!Добре дошли на Земята!
Аха да направиш еди доста обективен коментар и с последните две изречения свали ефективноста му!
Кого по-точно приземяваш? Бъди обективен.
Аз не забелязвам събитията да се развиват по особено различен начин от предходният шампионат. Лудогорец отново са лидери и ако имат проблеми, това означава, че в останалите тимове тези проблеми са по-значителни.
Както казвам на Лудогорец в момента им липсва рационалност и авторитет у треньора.
Постигнатото в предходните две години тук е УНИКАЛНО - от аматьорски футбол до требъл!
"УНИКАЛНО" е най-подходящата дума в речника, за вяско нещо което е единствено- не е било и не се е повторило.
Проблемът е че всички очакваха над това да се надгради. За сега не става. Все пак Лудогорец продължава да играе най-привлекателния футбол в тази държава! Хората с пристрастия към този клуб имат основание да са доволни. Съветвам ги да бъдат по умерени в очакванията си за всяка отделна среща, макар да не съм забелязал някой от тях да е загубил разсъдака си.
... Та какво в моите коментари ме е отделило от земята?
И ти колега , като по-горния съфорумец загуби реалността в последните 2 изречения . Аз лично мога да ти посоча един техен фен загубил разсъдака си

А продължавам да твърдя , че Лудогорец няма как да нямат проблеми в Европа , самият ти бе свидетел как някои хора спечелиха миналата година крупна сума от реалния си поглед върху нещата

orlinezze написа:Говоря за кадърните футболисти като Марселиньо който даваше всичко от себе си миналото години тази година никакъв го няма , защото не го пуснаха да играе в друга държава за по голям отбор и повече пари разбира се . А той с тази идея е дошъл да играе в Разград не защото му плащат огромни суми или пък много му харесва града и хората в него
Разсъждаваш повърхностно и доста глупости беше изписал и за използване на някакви хапчета, което било очевидно.
Марселиньо стъпи накриво в Загреб и оттогава му е проблемът. Едно, че сам го е яд за провала, второ, че сигурно има и усещане за някаква форма на упрек от другите. Вярно е, че искаше да напуска, но е вярно и че сам реши да остане, както и заяви. Видя се и в контролите и първите мачове, че му се играе и играе.
Повярвай, градът няма чак такова значение, каквото му отдаваш. Когато някой от тези футболисти отиде другаде, се случва да попадне в по-затънтени места. Първенството е от 6 месеца, има 15 гостувания и прекъсвания, така че не са вързани през цялото време. А в България трудно ще намерят толкова добри условия в друг отбор. Да продължавам ли и с това колко провинциална изглежда София на фона на голяма част от европейските и световни градове или си попътувал и сам го знаеш?
volf написа: Аз не забелязвам събитията да се развиват по особено различен начин от предходният шампионат. Лудогорец отново са лидери и ако имат проблеми, това означава, че в останалите тимове тези проблеми са по-значителни.
Напълно споделям. Очакванията бяха големи заради това, което Лудогорец загатна, но не постигна в някои срещи, напр. с Динамо Загреб. Има надграждане, но то е малко на фона на скока в първия сезон и се изяжда напълно или частично от някои негативни фактори, които изникват през втората година. Статистически нещата не са много различни. Дори ако днешният Лудогорец имаше възможност да се изправи срещу миналогодишните си съперници, такива, каквито бяха тогава, мисля, че щеше да е по-убедителен.
Това не е повод за успокоение, но трябва да го имаме предвид когато съдим.
Поздравления, че пишеш с добро отношение за отбора! Винаги е приятно да чета коментара ти.
[center]
[/center]

tsonpen написа:orlinezze написа:Говоря за кадърните футболисти като Марселиньо който даваше всичко от себе си миналото години тази година никакъв го няма , защото не го пуснаха да играе в друга държава за по голям отбор и повече пари разбира се . А той с тази идея е дошъл да играе в Разград не защото му плащат огромни суми или пък много му харесва града и хората в него
Разсъждаваш повърхностно и доста глупости беше изписал и за използване на някакви хапчета, което било очевидно.
Марселиньо стъпи накриво в Загреб и оттогава му е проблемът. Едно, че сам го е яд за провала, второ, че сигурно има и усещане за някаква форма на упрек от другите. Вярно е, че искаше да напуска, но е вярно и че сам реши да остане, както и заяви. Видя се и в контролите и първите мачове, че му се играе и играе.
Повярвай, градът няма чак такова значение, каквото му отдаваш. Когато някой от тези футболисти отиде другаде, се случва да попадне в по-затънтени места. Първенството е от 6 месеца, има 15 гостувания и прекъсвания, така че не са вързани през цялото време. А в България трудно ще намерят толкова добри условия в друг отбор. Да продължавам ли и с това колко провинциална изглежда София на фона на голяма част от европейските и световни градове или си попътувал и сам го знаеш?
Това за приемането на допинг беше очевидно от играта им и оборотите на които играят футболистите а и във футболните среди бе известно , заради болните амбиций на Домушчиев че трябва да станат шампион понеже видите ли всеки бизнес в който инвестира е печеливш.
А против Разград нямам нищо против , градът ми харесва имам и много скъпи приятели от там , някой футболисти дошли от чужбина които са доста класни за нашето първенство бяха дошли тук за да използват Лудогорец като трамплин в кариерата си , за жалост не ги пуснаха да играят другаде защото апетита на собствениците идва с яденето и самите играчи които правиха разликата играят доста по слабо от миналата година. Не знам по какъв по-прост начин да ти го обясня , но това е реалността . Лека вечер и ... Наздраве

orlinezze написа:....... на кой му се седи в Разград?/Не става въпрос само за пари . На момчетата им се искат да зърнат светлините на големия град, дискотеки , заведения. Все пак на 20+ години. За съпругите им да не говорим.
Дочувам на път си да замениш живота в столицата с палатка в гората!

+
И ти колега , като по-горния съфорумец загуби реалността в последните 2 изречения . Аз лично мога да ти посоча един техен фен загубил разсъдака си
А продължавам да твърдя , че Лудогорец няма как да нямат проблеми в Европа , самият ти бе свидетел как някои хора спечелиха миналата година крупна сума от реалния си поглед върху нещата .
Ами като СПЕЧЕЛИЛи "крупна" сума да БИЛи ПОЧЕРПИЛи с "мъничка" (бутилчица) ракийчица.
Ами помните ли, когато през есента на 2010г в Несебър Ви (използувам учтива форма, защото беше пред свидетели) казах, че за 2012г шампионът ще се казва Лудогорец. По средата м/у тези дати коефициентът това да се случи беше 500!
Ако тогава се беше вслушал в здравия разум и неговия пълноценен носител думата "КРУПНА" сума нямаше да има нужда от кавички("").

Не се чувствай гузен, подсказах ти начин да замажеш ситуацията!
Макар и да си изгубил пътя, аз вярвам че в теб се таи интелигентно момче (фен на Лудогорец), на което ще помогна лесно да го намери.
Да и аз чух че кофициентът бил висок и крупна сума била заложена нейде в Китай, ама не сме ние хората с парите , ние само си джафкаме по форумите а кукловодите ни се присмиват