Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот wolf » 11 авг 2015 13:19

suareshampion написа:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/liverpool-fc-boss-rodgers-ive-9829694?

Да го съжаляваме ли трябва сега? Подава оставката и се оправя с личните си проблеми.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 авг 2015 22:47

В следващите 4 мача до завръщането на Стъридж ,оптималния състав с който можем да спечелим най много точки е този : Миньоле ,Клайн,Шкъртел,Сако,Гомез,пред тях Джан и Милнър,пред тях Коутиньо ,Фирмино и Ибе и на върха Бентеке.

Сега остава да видим ,дали Брендън има топки да остави Данчо Роджърса на пейката ?? Очеизвадно е ,че Джан е човека .
Брендън е правил революция в Ливърпул ,като е разкарал много от така наречените титуляри и стари кучета ,за това имам надежда ,че ще разкара и Данчо от титулярния състав .Длъжен е ,ако иска да мачкаме ! Една от основните причини да харесвам и уважавам Брендън е имено тези му смели постъпки и ходове !
Цял свят вижда ,че Джан е по добрия вариант . Брендън трябва да пуска играчите ,които са в най добра моментна форма и по добри като качества ,разбира се . След този слаб мач на Данчо срещу Стоук и след перфектното включване на Джан ,той е длъжен да направи промяната .И изобщо не трябва да се притеснява от факта ,че Данчо е капитан .Имаме си вице капитан ,който е перфектния лидер и победител . Вижда се ,по време на мачовете ,как насърчава останалите и ги надъхва .

Другия пост ,който е с дилема е левия бек . Младия Гомез обаче се справи много добре срещу Стоук . Видяхме как издържа на лактите и грубата игра на Уолтърс. Тоя мръсник е пълен с долни номера ,но малкия се справи . Аз съм възхитен от този младеж .Ония ден дойде в Ливърпул от отбор от долните дивизии ,започна подготовка ,изигра няколко контроли и успя да се наложи дори като титуляр .А е само на 18 години и беше предназначен да се дава под наем . Освен това ,нека имаме предвид и факта ,че той не играе на титулярния си пост ,който е централен защитник .Уникално .
Но имаме Морено ,който няма да може да се примири със статута си на резерва . Очаквам голям сблъсък между двамата ,което разбира се е много добре за Ливърпул .

Добра е и конкуренцията между Ловрен и Сако . Колкото е по голяма конкуренцията ,толкова повече ще се повиши качеството на играта на отбора .Мисля ,че все пак Сако ще измести Ловрен в даден момент от сезона .

Другото което очаквам с огромно нетърпение е Фирмино да навлезе по най бързия начин в оптимална физическа форма ,иначе ще трябва да продължавам да гледам инертния Лалана . Силно се надявам да е готов за понеделник ,мисля , обаче че шанса е 50-50 .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 сеп 2015 09:10

Роджърс ме разочарова ,избяга от принципите си ,от стила си .Изглежда объркан ,изгубен . Накупи десетки и ги мъчи по фланговете ?! Смях.Започна сезона само с едно крило ?!Смях. Накупи сумати тарани ?! Смях. Дразни ме и с тая постоянна смяна на постове ,защо не си купи по двама играчи на всеки пост ?! Дразни ме и с тия остарели дефанзивни схеми с трима защитници ?! Освен това не купи нов вратар ,шарана е пълен смях . Шкъртел и той отдавна не знае къде се намира ,но не спира да го налага . Много станаха глупостите .Един треньор тръгне ли да си променя философията си за футбола и не се ли учи от грешките си ..е обречен .
Все пак имам някакви надежди и те са свързани с тия три думи "сработване на многото нови " ...и моите хора "коутиньо" и "стъридж' .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 сеп 2015 19:57

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8XugPHl6wfA[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 сеп 2015 12:04

Брендъне, време е да си ходиш. Играта на отбора е потресаващо зле.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 24 сеп 2015 15:45

ralka_levskarka написа:Брендъне, време е да си ходиш. Играта на отбора е потресаващо зле.

Тоя ако беше в Левски, до ся да сме го линчували :mrgreen:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 сеп 2015 16:53

tisho_ynwa написа:
ralka_levskarka написа:Брендъне, време е да си ходиш. Играта на отбора е потресаващо зле.

Тоя ако беше в Левски, до ся да сме го линчували :mrgreen:

Или съблекли :geek:
И при нас щеше да му се случи същото!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 24 сеп 2015 18:55

Да бе, да не е луд сам да си тръгне и да изпусне паричките от компенсация при едно евентуално уволнение.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 08 окт 2015 17:03

Karsa Orlong написа:Заключваааай :twisted:

8-) 8-) :!: :!: :!:

Върни се в “Кошче за отпадъци”