Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот TodorT » 15 юли 2012 12:46

martoparto написа:Абе хора да ви попитам ... ние вобще имаме ли маркетинг отдел ... защото ... нито сайта е обновен .... а тия малоумници там ... в офиса .. дето седят по цял ден и си клатят краката ... не са ли помислили ... , че 90 лева за една фланелка ПУМА ... са много ... ?! Найк дето е 300 пъти по - хубава като изработка и така нататък ... и вобще като .. дизайн като всичко ... :evil: :evil:

По принцип Пума си държат добри цени на стоките! А и да не пренебрегваме факта, че фланелката е модел от този сезон! Екипите ни на НАЙК бяха модел от предната година. ;)

[offtopic]И ако говорим за цените на фирмите..... само да вметна, че анцунг на нац. отбор на KAPPA е 260 лева.... на голям европейски клуб на NIKE е около 150 лева :lol: ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
martoparto
Контакти:

Мнениеот martoparto » 15 юли 2012 21:57

Да но все пак ... 90 лева ... са не посилни за някой фенове .. за мен примерно не проблем ... дали ще е 90 или 190 .. ама има хора, които обичат ЛЕВСКИ толкова много и искат да си купят фланелка но нямат тази възможност ! Мисля, че не е честно !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2012 22:00

TodorT написа:
martoparto написа:Абе хора да ви попитам ... ние вобще имаме ли маркетинг отдел ... защото ... нито сайта е обновен .... а тия малоумници там ... в офиса .. дето седят по цял ден и си клатят краката ... не са ли помислили ... , че 90 лева за една фланелка ПУМА ... са много ... ?! Найк дето е 300 пъти по - хубава като изработка и така нататък ... и вобще като .. дизайн като всичко ... :evil: :evil:

По принцип Пума си държат добри цени на стоките! А и да не пренебрегваме факта, че фланелката е модел от този сезон! Екипите ни на НАЙК бяха модел от предната година. ;)

[offtopic]И ако говорим за цените на фирмите..... само да вметна, че анцунг на нац. отбор на KAPPA е 260 лева.... на голям европейски клуб на NIKE е около 150 лева :lol: ;)[/offtopic]

В този ред на мисли:
Борусия Дортмунд
SHORT-SLEEVE JERSEY 'HOME 2012/2013'
€ 74.95
Е,на Щутгарт са по-евтини-54,95 €

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 16 юли 2012 15:07

RIR написа:Хайде, ако обичате, да не ни сравнявте с "фенове на някой други отбори"! Всеки има право да си взима решение сам по тези въпроси. Или да не изразяваме мнение, както са искали създатеите на "някой други отбори"?

1. Фланелката мен не ме кефи - ако я пуснат без спонсори, може да си взема, но няма да бъда рекламно пано на М-Тел и ВТБ.
2. Тези фланелки, колкото и да са високотехнологични, са си изкуственяци и са малко дискомфортни (поне за мен) да ги нося. Те са си направени за футбол. А с нова фланелка на Левски футбол никога не играя. Ползвам някои от старите, като Uhlsport-a от 2005/2006 ми е най-удобен.
3. Хубаво ще дам 90 лв., и какво ще се случи с тези пари? Толкова години като си плащам картата и съм си купувал фланелки или шалове поне да ми бяха сменили седалката, да не си я бърша всеки път кат отида на мач.

Т.е., искате от мен (и от други фенове с подобно мнение) едва ли не да си платим нещо като данък? Като тези 250 лв., които плащам за колата, но нито дупките оправят, нито по облекчаване на трафика работят, а и 500 лв. ремонт на окачване никой не ти връща.

Не харесвам фланелката, не ми е функционална и 90 лв. няма да дам за нея. Бях решил, от лоялност към отбора, да си я взема ако е колкото беше Найка (60 лв. за справка).

А за онзи сайт, където го рекламира Спортала - там продаваха фланелка на Русия за 300 лв. ;)

Когато пуснаха "Найка" в началото на миналия сезон струваше 107 лв. Цената падна до 55лв на края на сезона ! Не мога да разбера как не се замисля човек преди да пише... Фланелката е по-евтина от миналия сезон, не ми дреме че има спонсори. За първи път има емблемата, друг път може да я няма! Екипът си е направо колекционерски :) :) :) задължително си взимам !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
martoparto
Контакти:

Мнениеот martoparto » 16 юли 2012 22:51

blue avalanche написа:
TodorT написа:

В този ред на мисли:
Борусия Дортмунд
€ 74.95

А можеш ли да сравняваш нивото на живот и заплатите в Германия и България ?

way
Контакти:

Мнениеот way » 16 юли 2012 23:06

martoparto написа:

Ти в кой свят живееш ?Къде се чуло и видяло да намалят цените само заради стандарта на живот ?това го няма никаде....
По твоята логика в Африка всичко ще е по 5 лева Ферарита ,Яхтички и тем подобни

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2012 23:25

martoparto написа:
blue avalanche написа:В този ред на мисли:
Борусия Дортмунд
€ 74.95

Къде си видял "отстъпки поради бедност"?Да не би Бил Гейтс да продава "Прозореца" по-евтино в България?Щото сме бедни...
Да го кажа по друг начин:
Цените не са високи!Ние сме бедни!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 юли 2012 08:00

blue avalanche написа:
martoparto написа:
blue avalanche написа:В този ред на мисли:
Борусия Дортмунд
€ 74.95

Къде си видял "отстъпки поради бедност"?Да не би Бил Гейтс да продава "Прозореца" по-евтино в България?Щото сме бедни...
Да го кажа по друг начин:
Цените не са високи!Ние сме бедни!

Пропускаш една лека подробност - в България никой не си купува Уиндоус, щото имаме замунда :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
martoparto
Контакти:

Мнениеот martoparto » 17 юли 2012 14:03

Това имам предвид ... , че ние сме бедна нация ... все си мисля, че има някакъв начин цените да са по - достъпни : )

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 юли 2012 14:19

martoparto написа:Това имам предвид ... , че ние сме бедна нация ... все си мисля, че има някакъв начин цените да са по - достъпни : )

На Пума не им пука дали сме бедна нация.

Върни се в “Левски”