Лудогорец шампион!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лудогорец шампион!!!

Мнениеот D.Georgiev » 24 май 2012 15:23

subzero написа:
tsonpen написа:
subzero написа:Знаеш ли...Преди години,когато Черноморец имаше пари стадиона се пълнеше по същия начин. Верно влизаше се безплатно,но еуфорията беше същата...хора със фланелки и шалчета,пеят,викат. В един момент парите свършиха...и сега сме 1000-2000 на мачове с по-слаби отбори.

Едно от най-добрите неща в проекта Лудогорец е, че публиката се научи да цени присъствието си на трибуната, като плаща може би най-скъпите билети за мач в България. 7-8 лева за най-масовите трибуни, а за финала за титлата - 15 лева. Когато получаваш нещо без да даваш, го цениш много по-малко. А и тези пари не са за отписване. От последния мач вероятно повече от 120 000 лева са влезли в сметката за играждане на нов терен. За един сезон като нищо влизат 1 млн. лева.
Разград е и по-малък град и забавленията са по-малко. Ражда се и различна фенска култура - на хората, които ходят семейно и ръкопляскат. А и хората имат афинитет към тази игра. Бъдещето ще покаже, но този проект има няколко съществени разлики от другите, правени преди.

И позволи ми пак да не се съглася....Ако отбора не се бореше за титла дали щяхме да говорим за фенска култура и дали щяхте да давате по 7-8 лева??

Хората ги дават, защото виждат къде се влагат и че има резултат. Специално тази година на което и място да бяхме, хората пак щяха да ходаят на мачове, но ако нещата не се получаваха толкова, цените можеше да са малко по-ниски. До тук всеки лев, който съм дал си струва.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 18:51

D.Georgiev написа:
subzero написа:И позволи ми пак да не се съглася....Ако отбора не се бореше за титла дали щяхме да говорим за фенска култура и дали щяхте да давате по 7-8 лева??

Хората ги дават, защото виждат къде се влагат и че има резултат. Специално тази година на което и място да бяхме, хората пак щяха да ходаят на мачове, но ако нещата не се получаваха толкова, цените можеше да са малко по-ниски. До тук всеки лев, който съм дал си струва.

Да,бе да!!! Говори ми. Аз падам от небето.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 19:13

subzero написа:
D.Georgiev написа:
subzero написа:И позволи ми пак да не се съглася....Ако отбора не се бореше за титла дали щяхме да говорим за фенска култура и дали щяхте да давате по 7-8 лева??

Да,бе да!!! Говори ми. Аз падам от небето.

Аз също мисля, че нямаше да е различно, ако просто влизахме да речем в 6-тицата. Само вчерашния мач щеше да е на стандартната цена 7-8 лева. Възможността за титла дойде към края на първия полусезон, после нещата отминаха и се върна преди 2-3 кръга. През другото време цените пак бяха такива и пак имаше хора, независимо с кого играе Лудогорец.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 май 2012 21:22

Черноморци или поне тези дето пишат тук са ясни! Точно те да не говорят кой каква публика имал, че става смешно! Бургас е около 230 000 град и не можеха да напълнят иначе страхотния си стадион нито веднъж (при положение, че имаха безплатен вход)! Единствено мога да призная феновте на Нефтохимик, които редовно пълнеха същия стадион преди реконструкцията!
Колкото и да не ви се иска В Разград на този етап има всичко, което е необходимо! Публика достатъчно (пак напомням Разград не е от големите градове, населението е около 35 000), чудесен стадион, който както се разбра му предстои още едно подобрение! Успехи!
Успех на всички БГ отбори! Дано вземат за пример това, което се прави в Разград!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

hristov67
Контакти:

Мнениеот hristov67 » 24 май 2012 22:00

ЗАЩО Херо ама къде е Петев ,ми хората разбраха къде е Петев в групата на чакащите ...........признание. Херо са го определили не Сульо , Пульо Спас и Бай Танас ами професионалистите т.е хората които разбират . Днес след като вече е грабнал всички призове Петев го няма и той каза "Лудогорец беше по-добър от всички във всичко" и е много прав. Да Лудогорец игра що годе най-приличния футбол през сезона ,Лудогорец победи ЦСКА в последния мач как ,защо и как няма голямо значение ,но.......пък и Домусчиев и компания помогнаха наистина в цялата и повсеместна организация.Бегъл поглед на есен и пролет и ще разберете как като си дал толкова много пари за стадион , база , някой друг футболист , няма начин как да не искаш да си върнеш тия пари бързо и така се започва с организацията.В Каварна играят първи кръг "Локо"/Пд/ и Лудогорец просто ей така не признават чист гол на пловдивския тим.Минаваш през някой други мачове и стигаш някъде там където примерно се играе срещу детската градина в Перник.Случайно ли се избира точно тоя мач за бойкот с Лудогорец , а защо не протестираха примерно срещу ЦСКА .Да протестират срещу ЦСКА има по-голям отзвук .ЦСКА е марка , ЦСКА има фенове като направиш протеста срещу ЦСКА ще те чуят в БФС , а срещу Лудогорец обслужваш кого ..........организацията на Лудогорец.......Отиваш после до друг мач Лудогорец - Литекс и на кого режат главата на Литекс ...като не им дават дузпа в последната минута/ако Литекс бие, ЦСКА е почти сигурен шампион/.Пък тя дузпата се вижда от самолет , но не и от БФС - /Лудогорец Арена/.От там пак отиваш на друг мач Калиакра - Лудогорец ...минута 13 Герасим Заков е фаулиран дузпата се вижда от плажа само не и от БФС арена,т.е Лудогорец Арена .Дузпа и червен картон за У.Голубович .........Да вадя ли още примери,не няма смисъл "Лудогорец беше по-добър от всички във всичко" казва го И.Петев. Каза И.Петев ама хората които разбират от футбол казаха ,не ти е мястото между първите трима драги Петев ти си още зелен в тая професия ............и хората го разбират .....Да еуфорията в Разград беше голяма ............Историята няма да запомни организацията която е направил Лудогорец , за да направи дубъл....Историята ще отчете този дубъл . Дали той ще се повтори времето ще покаже .......Защо Стойчо е там ли ,ми защотото Стойчо е треньор и от нищо прави нещо..........С болни ,куци , сакати , само като влезе в съблекалнята и отбора става друг и почва да бие наред .........ама Стойчо е роден победител той знае как се бие на терена . Той не знае как се бие с организация . В ония времена в които той е играл организацията е била по-слаба.Да се върнем на Лудогорец той наистина беше по-добър от всички ......но в последните минути на мача с ЦСКА , някой футболисти едва дишаха ,след мача физиономиите изглеждаха като изпити и изтрити от афиш на който пише Лудогорец "ШАМПИОН" .

hristov67
Контакти:

Мнениеот hristov67 » 24 май 2012 22:09

Вчера на стадиона в Разград имаше 6000зрители ..........но колко от тях бяха от Разград..............Справка господа в сектора на на ЦСКА е имало 750 или 1000 . Справка на вратите нямаше броячи ..........така ,че нищо чудно да е и имало фалшиви билети нищо ,че билетите бяха "супер" защитени. В сектор "А" и "В" почти 40 % процента от феновете бяха от Русе , Шумен , Силистра , Добрич ,Варна , Търговище,и може би от всички крайща на България. Утре срещу Пирин ГД който ще отиде на стадиона питам ми един файтон хора............

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 май 2012 22:14

hristov67 написа:Вчера на стадиона в Разград имаше 6000зрители ..........но колко от тях бяха от Разград..............Справка господа в сектора на на ЦСКА е имало 750 или 1000 . Справка на вратите нямаше броячи ..........така ,че нищо чудно да е и имало фалшиви билети нищо ,че билетите бяха "супер" защитени. В сектор "А" и "В" почти 40 % процента от феновете бяха от Русе , Шумен , Силистра , Добрич ,Варна , Търговище,и може би от всички крайща на България. Утре срещу Пирин ГД който ще отиде на стадиона питам ми един файтон хора............

На Левски и Цска агитките от София ли са?
Изображение

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 24 май 2012 22:18

hristov67 написа:ЗАЩО Херо ама къде е Петев ,ми хората разбраха къде е Петев в групата на чакащите ...........признание. Херо са го определили не Сульо , Пульо Спас и Бай Танас ами професионалистите т.е хората които разбират . Днес след като вече е грабнал всички призове Петев го няма и той каза "Лудогорец беше по-добър от всички във всичко" и е много прав. Да Лудогорец игра що годе най-приличния футбол през сезона ,Лудогорец победи ЦСКА в последния мач как ,защо и как няма голямо значение ,но.......пък и Домусчиев и компания помогнаха наистина в цялата и повсеместна организация.Бегъл поглед на есен и пролет и ще разберете как като си дал толкова много пари за стадион , база , някой друг футболист , няма начин как да не искаш да си върнеш тия пари бързо и така се започва с организацията.В Каварна играят първи кръг "Локо"/Пд/ и Лудогорец просто ей така не признават чист гол на пловдивския тим.Минаваш през някой други мачове и стигаш някъде там където примерно се играе срещу детската градина в Перник.Случайно ли се избира точно тоя мач за бойкот с Лудогорец , а защо не протестираха примерно срещу ЦСКА .Да протестират срещу ЦСКА има по-голям отзвук .ЦСКА е марка , ЦСКА има фенове като направиш протеста срещу ЦСКА ще те чуят в БФС , а срещу Лудогорец обслужваш кого ..........организацията на Лудогорец.......Отиваш после до друг мач Лудогорец - Литекс и на кого режат главата на Литекс ...като не им дават дузпа в последната минута/ако Литекс бие, ЦСКА е почти сигурен шампион/.Пък тя дузпата се вижда от самолет , но не и от БФС - /Лудогорец Арена/.От там пак отиваш на друг мач Калиакра - Лудогорец ...минута 13 Герасим Заков е фаулиран дузпата се вижда от плажа само не и от БФС арена,т.е Лудогорец Арена .Дузпа и червен картон за У.Голубович .........Да вадя ли още примери,не няма смисъл "Лудогорец беше по-добър от всички във всичко" казва го И.Петев. Каза И.Петев ама хората които разбират от футбол казаха ,не ти е мястото между първите трима драги Петев ти си още зелен в тая професия ............и хората го разбират .....Да еуфорията в Разград беше голяма ............Историята няма да запомни организацията която е направил Лудогорец , за да направи дубъл....Историята ще отчете този дубъл . Дали той ще се повтори времето ще покаже .......Защо Стойчо е там ли ,ми защотото Стойчо е треньор и от нищо прави нещо..........С болни ,куци , сакати , само като влезе в съблекалнята и отбора става друг и почва да бие наред .........ама Стойчо е роден победител той знае как се бие на терена . Той не знае как се бие с организация . В ония времена в които той е играл организацията е била по-слаба.Да се върнем на Лудогорец той наистина беше по-добър от всички ......но в последните минути на мача с ЦСКА , някой футболисти едва дишаха ,след мача физиономиите изглеждаха като изпити и изтрити от афиш на който пише Лудогорец "ШАМПИОН" .

Пристрастен, злобен коментар! Бая си се потрудил, но напразно, изопачил си нещата през твоя си ъгъл. Как никъде не си написал колко щастлив беше Стоичков след като Литекс падна от ЦСКА, коментираш едва ли не всеки фал за или срещу Лудогорец, а нищо не казваш за тези на ЦСКА. Но всичко това едва ли вече има смисъл - Лудогорец е ШАМПИОН!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 22:28

mad forest написа:Черноморци или поне тези дето пишат тук са ясни! Точно те да не говорят кой каква публика имал, че става смешно! Бургас е около 230 000 град и не можеха да напълнят иначе страхотния си стадион нито веднъж (при положение, че имаха безплатен вход)! Единствено мога да призная феновте на Нефтохимик, които редовно пълнеха същия стадион преди реконструкцията!
Колкото и да не ви се иска В Разград на този етап има всичко, което е необходимо! Публика достатъчно (пак напомням Разград не е от големите градове, населението е около 35 000), чудесен стадион, който както се разбра му предстои още едно подобрение! Успехи!
Успех на всички БГ отбори! Дано вземат за пример това, което се прави в Разград!

Много грешиш,приятелю. Когато Черноморец е пълнил стадиони вашето отборче вероятно е ритало в калта на Разград. И то далеч преди Бургас да е 230000 град.Ама кво да ви разправям на вас за история и традиции. Тези неща с пари не се купуват,те се коват с мъжество,борба и лишения.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Мнениеот C'mon Chelsea » 25 май 2012 00:23

hristov67 написа:Вчера на стадиона в Разград имаше 6000зрители ..........но колко от тях бяха от Разград..............Справка господа в сектора на на ЦСКА е имало 750 или 1000 . Справка на вратите нямаше броячи ..........така ,че нищо чудно да е и имало фалшиви билети нищо ,че билетите бяха "супер" защитени. В сектор "А" и "В" почти 40 % процента от феновете бяха от Русе , Шумен , Силистра , Добрич ,Варна , Търговище,и може би от всички крайща на България. Утре срещу Пирин ГД който ще отиде на стадиона питам ми един файтон хора............

При положение, че огромна част от феновете на Левски и ЦСКА дори и на домакинствата се събират от цяла България, коментарът ти не е много уместен.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”