Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: "А" група тръгва по TV7

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 12:57

Gonzi_407 написа:Разбира се че и това е решение, ама те панелките не могат да се разберат кой да плаща за чистачка на входа, та ще имат групова телевизия :) Аз също съм намерил решение, но мразя да ме изнудват да минавам към един или друг оператор!

Не виждам къде е изнудването, защото /хипотетично/ ако ти имаш доходи да си позволиш само ефирна телевизия например, то тогава по тази логика и таксата на кабеларката може да се разгледа като един вид рекет.
Колкото до чистачките- то това си е проблем на живущите там, но познавайки в някаква степен българина, ако това е единственото решение на проблема, то може да се окаже един от малкото случаи на междусъседско разбирателство.

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 26 юли 2011 12:59

Muscarin написа:
tirion написа:Булшита не дава да се разпространява тяхната програма по другите доставчици.Ако я пуснат с допълнителна цена 3-5 лева ще я взема но иначе ако искат да вземат всичките първенства аз няма да мина към тях защото са изнудвачи.Тук не става дума за пазарна икономика а за изнудване,а че БНТ,БТВ са мизерници това си е вярно,особено Бтв са най големите мизерници.

Говориш глупости,Булсат предоставят каналите си на други оператори,но не безплатно!Така както е в модерния свят,а това,че на вас не ви харесва е друга бира! Оправяйте се,аз си имам чиния и ще си гледам като пич!

Предоставят на избрани от тях малки оператори,за по големите се правят на ощипани.

официален отговор на ТВ+:

"Повечето оператори не са готови да посрещат високи технически изисквания за разпространение, а ние не желаем да ни излъчват с качеството на кабелна телевизия.
С уважение,
Ана Здравкова."

Пълни глупости.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 юли 2011 13:00

Neo M написа:
Gonzi_407 написа:Разбира се че и това е решение, ама те панелките не могат да се разберат кой да плаща за чистачка на входа, та ще имат групова телевизия :) Аз също съм намерил решение, но мразя да ме изнудват да минавам към един или друг оператор!

Не виждам къде е изнудването, защото /хипотетично/ ако ти имаш доходи да си позволиш само ефирна телевизия например, то тогава по тази логика и таксата на кабеларката може да се разгледа като един вид рекет.
Колкото до чистачките- то това си е проблем на живущите там, но познавайки в някаква степен българина, ако това е единственото решение на проблема, то може да се окаже един от малкото случаи на междусъседско разбирателство.

Дано :) но се съмнявам. За изнудването имам предвид, че друг кабелен оператор в София май не предава техните канали ( не го твърдя със сигурност, но не съм чул някой да ги има и да не е на булсат) и затова казвам, че е изнудване.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 юли 2011 13:06

Едно е да си пуснеш мача на 40 инчова плазма с HD качество и съвсем друго е да го гледаш в нета..Разликата е огромна! ;)

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 26 юли 2011 13:31

Добре,ТВ7 ще предават мачовете от "А" група, но къде им е програмата поне за 1-ия кръг, началото наближава ,а нищо няма ясно.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 26 юли 2011 14:30

Някой от колегите по-горе са прави.В момента клетката на Булсатком е инсталирана на моята кооперация отгоре,няма антени,няма жици,взимаш сигнал директно от извода в апартамента,оттам минава и интернета им.
иначе по темата....браво на тв7,радвам се че шкартираха тия тъпаци от БТВ.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Доктор Хаус
Контакти:

Всички двубои на българските отбори в Европа на роден екран!

Мнениеот Доктор Хаус » 26 юли 2011 15:40

Всички двубои на българските отбори в Европа на роден екран. От телевизията са подготвили и друга приятна изненада за феновете преди началото на сезоните в големите европейски първенства със серия от силни контроли.

Мачовете на българските отбори в евротурнирите!

26 юли (вторник) - Шампионска лига

20:30 Литекс - Висла Краков (БНТ 1)

28 юли (четвъртък) - Лига Европа

17:45 Шльонск - Локо София (ТВ+)

28 юли (четвъртък) - Лига Европа

20:45 Левски - Спартак Търнава (ТВ+)

3 август (сряда) - Шампионска лига

21:30 Висла Краков - Литекс (ТВ+)

4 август (четвъртък) - Лига Европа

20:00 Спартак Търнава - Левски (ТВ+)

4 август (четвъртък) - Лига Европа

20:30 Локо София - Шльонск (БНТ 1)

18 август и 25 август - Лига Европа

Мачовете на ЦСКА от плейофите (ТВ+)

Контролите

27 юли (сряда)

19:00 Херта - Реал Мадрид (Филм+)

30 юли (събота)

19:15 Лестър - Реал Мадрид (Филм+)

2 август (вторник)

21:45 Марсилия - Манчестър Юнайтед (ТВ+)

6 август (събота)

22:00 Бенфика - Арсенал, контрола (ТВ+)

Суперкупа на Испания

14 август (неделя)

23:00 Реал Мадрид - Барселона (ТВ+)

17 август (сряда)

24:00 Барселона - Реал Мадрид (ТВ+)

А група по ТВ 7 евентуално.ТВ+ ще предава пряко финала за Суперкупата в Бургас.
Почти сигурно е, че мачовете от турнира за Купата на България и тези от "Б" група ще бъдат продадени в пакет за 1 млн. на единствения кандидат за тях Булсатком.

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Re: Всички двубои на българските отбори в Европа на роден екран!

Мнениеот отборът на Пловдив » 26 юли 2011 15:50

Значи, освен тазвечершния мач на Литекс, и реванша на Локо Сф които са по Канал 1, всичко друго трябва да гледам на компа. :|
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 26 юли 2011 15:51

Дано и мачовете на ЦСКА са по ТВ+ , това е най-добрата телевизия за мен и като коментар и като студио, браво отново на Булсат! :)

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 26 юли 2011 15:52

Taz написа:Дано и мачовете на ЦСКА са по ТВ+ , това е най-добрата телевизия за мен и като коментар и като студио, браво отново на Булсат! :)

Не четеш ли и ЦСКА по Тв +
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”