Трябва ли да бъде наказан Миньор???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде наказан Миньор???

Мнениеот Tony_CSKA » 20 апр 2012 15:25

Tommi написа:
Tony_CSKA написа:Трябва да се наказват отбори, които не могат да намерят линейка за провеждането на мач и вместо да играят такъв ядат миди. Например Калиакра за яденето на миди знаем с кого.

Не следиш нещата. ;) Калиакра беше наказана със служебна загуба, мисля, че имаше и парична глоба. Както е по правилник ;)

Знам, че бяха. Но за Локо Пд не съм сигурен, а трябваше. Вас също не си спомням да ви наказаха за излизането от терена със Славия, а и за купения мач с Металург. Металург май ги изхвърлиха, но вас - не.

Просто казвам, че трябва да се наказват подобни постъпки. Не казвам, че никой не е получил наказание. Но за Миньор няма основание, все едно вас да ви накажат, че сте пуснали Антонио Вутов с Локо Сф.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 апр 2012 15:26

Никой не може по абсолютно никакъв начин да задължи даден отбор да играе с дадени футболисти. Всеки е свободен да пуска когото си поиска, в който си мач поиска. Щом са картотекирани тези футболисти, те имат право да играят. Решение е на ръководството и на треньорите да изберат състава за даден мач. Всичко друго са глупости. На какво основание да бъде наказан Миньор?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 15:28

Според мен Миньор не могат да бъдат наказани. Щом играчите, взели участие в мача са с редовни документи да се състезават в професионалния футбол, няма как да ги пипнат. Те и Барса излязоха в мач от ШЛ срещу БАТЕ през есента с 9 играча, състезаващи се в Б отбора им, само че с тази разлика, че и с тях биха с 4:0 :P
Аз, като фен на пряк конкурент на Лудогорец съм ощетен, но ако се поставя на мястото на собственика на Миньор, напълно му влизам в положението. Не може един "малък" клуб, със скромни възможности да си чака парите, докато фалира, както се случи на няколко други през последните години. И ние сме потърпевши от тази гледна точка. Гадините трябва да се заставят да си плащат!
[center]Изображение[/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 20 апр 2012 15:29

mistreated написа:
Tommi написа:То това е наказанието в правилника за липса на линейка. Какво друго наказание искате?

Нали точно за правилниците говорим. Те са зле и глупаво написани, за да може всякакви смотани комисийки да си ги тъклуват, както им изнася.
Като не осигуряваш линейка - губиш служебно и те наказват поне още 2 мача с лишаване от домакинство. После пак недей да осигуряваш линейка.
Същата работа и с простотиите на Локо Сф срещу Славия, нямали охрана. Ами глоби ги 20 бона и после пак да не я осигурят охраната.

Бях забравил, че и Локо Сф трябва да ги накажат за неявяването със Славия. Така е.

Но като цяло причината е лоша организация на първенството от страна на БФС години наред.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 апр 2012 15:30

Много принципни станахте ? ЦСКА колко наказания трябваха да получат досега ? Така са решили перничани така са постъпили . Моралисти сте големи :) И аз съм чорбарче , ама това реване ....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 апр 2012 15:31

kiko3 написа:Каквото беше наказанието за Калиакра такова трябва да е и за перничани,иначе няма да е справедливо.Калиакра се оправдаха че нямало линейка за мача, от миниоро могат да кажат че това си е решение на трениьора.От БФС не могат да казват на трениора с каква тактика и какви футболисти ще играят. За съжеление за всичко си има вратички.

Сладурче, първо тук не става въпрос за справедливост, а за ясно написани правила. И второ, ако все пак накажат "Миньор" така, както наказаха "Калиакра", то 3-те гола за служебна победа ще се прибавят към 7-те вкарани от "Лудогорец" и резултатът ще стане 0:10. Нали тъкмо затова пищяхте, че головата разлика на "Лудогорец" ставала убийствена, така че по-добре си кротувайте... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 апр 2012 15:33

[quote="MoNteSo,В Англия ги наказват, така че не е толкова нелепо.[/quote]

Айде кажи един случай.. деба пустата Англия къде си я повтарате само![/quote]

Мачът на Уулвърхемптън с Юнайтед преди две години. Уулвс излезнаха с 10 или 11 резерви, защото Макартни прецени че е по-добре да запази титулярите за следващия им мач като домакини и няма смисъл да си дават зор на Олд Трафорд. Вдигна се страхотна олелия в Англия, а случаят е доста по-различен. Все едно Видима да дойде на Герена и да пусне резервите. Правиш ли разликата между Англия и Б-я???? Също случай с Юнайтед помня друг. Червените дяволи си бяха осигурили титлата предсрочно и им предстоеше мач с някой от борещите се да не изпаднат тимове, не помня кой точно беше. Сър Алекс преди мача каза че ще пусне резервите основно. Елитът в Англия, медиите и т.н. веднага реагираха още преди да се изиграе мача. В крайна сметка Стария пусна наистина доста резерви, но мисля, че Гибсън тогава вкара гол в един от редките си мачове като титуляр и Юнайтед биха и не се стигна до наказания. Но ФА на Англия мисля предупреди Юнайтед да внимават как подхождат към този мач! Да не мислите че в Англия има конкретно правило примерно: "Ако даден отбор, примерно Юнайтед си е осигурил титлата, но му предстои мач в ШЛ и реши да пусне резервите срещу изпаащ отбор то ще ги накажем с еди какво си и еди какво си" :) .Не мисля, че има такова правило. Просто и там има някаква обща точка вероятно която казва, че трябва да има феърплей и той да се спазва от отборите. Но там неписаните правила и морални закони се изпълняват, защото тяхната асоциация е независима. Как си представяте там Фъргюсън или Далглиш или някой незнаен адвокат да излезе и да каже: Шефът на федерацията ме заплаши с това и това, беше еди къде си, еди кога си и т.н. Фъргюън един-два пъти се изказа нещо лошо за съдиите и последва едно наказание от 7-8 мача да не седи на пейката :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 апр 2012 15:33

patron написа:НЕ! Трябва да бъде наказан БФС, като всичко живо там бъде изметено и се почне на чисто! Стига сте търсили вината в клубовете, РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ПЕРУКАТА!

Не съм адвокат на Б.Михайлов, но първо си погледни "вмирисаното" ви управление и после изразявай мнение.
[center]Изображение[/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 20 апр 2012 15:34

DmG написа:Много принципни станахте ? ЦСКА колко наказания трябваха да получат досега ? Така са решили перничани така са постъпили . Моралисти сте големи :) И аз съм чорбарче , ама това реване ....

Много ми е интересно за какво трябваше да получи наказание ЦСКА? На общо основание може би?! Я ми поясни. Аз пък си мисля, че наказания трябва да получат отбори, които осигуряват футболистите на минимална работна заплата или поразяващо близка до нея сума, а те S-класят яко.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 апр 2012 15:37

Кога ще се оправи тоя скапан, шибан бг футбол???? :) ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Миньор”