Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Drago_Nedved
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот Drago_Nedved » 09 авг 2009 00:01

yasen_ov4arov написа:
DukeUnv написа:Ае стига сте давали тия глупави статистики и много се гордеете с тях. Ае кажи ми като си говорим за публика, кога в София сектора ви за гости е бил почти пълен?? Всеки път сте колкото да запълните стълбите между седалките. Докато ние в Пловдив винаги сме много и пеем по сила наравно с вас. :?

Извода е просто,че не представлявате дразнител за нас ;) .Кво да правим в София бе мен?Старият Ботев ли е да дойдем да го гледаме?Не е.Някакво жалко подобие на отбор,гаврещо името на една легенда.Това ли да дойда да гледам?Какво и е на статистиката ?Приемам ,че цифрите може да са малко преувеличени ,НО самият факт,че сме близки по посещаемост при позициите ,които имаме ние и вие обезсмисля целия спор :) .

Е ние за кво да идваме да гледаме отборчета като вас ? Ние си ходим на яките мачове ;) А вие като чуете че Левски ще играе на стадиона ви и го препълвате,за да може поне 1 път в годината да видите кво е футбол ;)
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 00:04

yasen_ov4arov написа:Не е.Някакво жалко подобие на отбор,гаврещо името на една легенда.

Дойдохме си на думата. :? Ние сме се гаврели с името на Васил Левски?? Хаха помисли си пак. Или вие по-скоро с името на Христо Ботев? Вижте си положението и тогава ще си говорим за гаврене. Ние сме шампиони и носители на всякакви видове купи в България. Вие в момента сте в тая роля - ние никога не сме били и никога няма да бъдем!!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 00:05

Drago_Nedved написа:
yasen_ov4arov написа:
DukeUnv написа:Ае стига сте давали тия глупави статистики и много се гордеете с тях. Ае кажи ми като си говорим за публика, кога в София сектора ви за гости е бил почти пълен?? Всеки път сте колкото да запълните стълбите между седалките. Докато ние в Пловдив винаги сме много и пеем по сила наравно с вас. :?

Извода е просто,че не представлявате дразнител за нас ;) .Кво да правим в София бе мен?Старият Ботев ли е да дойдем да го гледаме?Не е.Някакво жалко подобие на отбор,гаврещо името на една легенда.Това ли да дойда да гледам?Какво и е на статистиката ?Приемам ,че цифрите може да са малко преувеличени ,НО самият факт,че сме близки по посещаемост при позициите ,които имаме ние и вие обезсмисля целия спор :) .

Е ние за кво да идваме да гледаме отборчета като вас ? Ние си ходим на яките мачове ;) А вие като чуете че Левски ще играе на стадиона ви и го препълвате,за да може поне 1 път в годината да видите кво е футбол ;)

Аз го гледам по телевизията срещу Тампере,Бате и Жилина :mrgreen: .В мачовете с Левски и ЦСКА бяхме наказани ;) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 00:09

Извода е просто,че не представлявате дразнител за нас ;) .Кво да правим в София бе мен?Старият Ботев ли е да дойдем да го гледаме?Не е.Някакво жалко подобие на отбор,гаврещо името на една легенда.Това ли да дойда да гледам?Какво и е на статистиката ?Приемам ,че цифрите може да са малко преувеличени ,НО самият факт,че сме близки по посещаемост при позициите ,които имаме ние и вие обезсмисля целия спор :) .[/quote]
Е ние за кво да идваме да гледаме отборчета като вас ? Ние си ходим на яките мачове ;) А вие като чуете че Левски ще играе на стадиона ви и го препълвате,за да може поне 1 път в годината да видите кво е футбол ;)[/quote]
Аз го гледам по телевизията срещу Тампере,Бате и Жилина :mrgreen: .В мачовете с Левски и ЦСКА бяхме наказани ;) .[/quote]

Да разбирам ли че си гледал и мачовете срещу Публикум, Оксер, Динамо Букурещ, Олимпик Марсилия, Артмедия, Удинезе, Шалке 04, Барселона, Челси, Вердер, Баку? Или само Тампере, Жилина и бате си спомняш. А вие с кой играхте в Европа апропо? :)

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 00:11

DukeUnv написа:
yasen_ov4arov написа:Не е.Някакво жалко подобие на отбор,гаврещо името на една легенда.

Дойдохме си на думата. :? Ние сме се гаврели с името на Васил Левски?? Хаха помисли си пак. Или вие по-скоро с името на Христо Ботев? Вижте си положението и тогава ще си говорим за гаврене. Ние сме шампиони и носители на всякакви видове купи в България. Вие в момента сте в тая роля - ние никога не сме били и никога няма да бъдем!!!! :)

И от толкова много купи нищо съществено в Европа.Защо мислиш,че публиката ви намалява с всеки изминал сезон?Защото на хората почва да им писва да гледат една и съща боза-Левски ритат топкато до изкривяване без идея в нападение ,накрая Гонзо пада за дузпа гол и Левски шампион.А ,че никога няма да сте в нашата роля то е ясно:след като цялата държава само с вас се занимава и медиите само с новини ала Кокала кара колело ни занимават много ясно (и за да спестя на някой дебилното мнение "МИ ЧИ НИЙ СМИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ВА" ви предлагам да видите пак статистиката за посещаемост) .

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 00:13

yasen_ov4arov написа:И от толкова много купи нищо съществено в Европа.Защо мислиш,че публиката ви намалява с всеки изминал сезон?Защото на хората почва да им писва да гледат една и съща боза-Левски ритат топкато до изкривяване без идея в нападение ,накрая Гонзо пада за дузпа гол и Левски шампион.А ,че никога няма да сте в нашата роля то е ясно:след като цялата държава само с вас се занимава и медиите само с новини ала Кокала кара колело ни занимават много ясно (и за да спестя на някой дебилното мнение "МИ ЧИ НИЙ СМИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ВА" ви предлагам да видите пак статистиката за посещаемост) .

Ъъъ, ти в Европа какво се очаква да направим и срещу кого?? Може би да отстраним Шалке 04 или пък в Шампионската Лига да бием Челси И Барса по 2 пъти и да се класираме :oops:

П.С: Бате стига с тия статистики. :)
Изображение

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 00:14

yasen_ov4arov написа:
DukeUnv написа:

И от толкова много купи нищо съществено в Европа.Защо мислиш,че публиката ви намалява с всеки изминал сезон?Защото на хората почва да им писва да гледат една и съща боза-Левски ритат топкато до изкривяване без идея в нападение ,накрая Гонзо пада за дузпа гол и Левски шампион.А ,че никога няма да сте в нашата роля то е ясно:след като цялата държава само с вас се занимава и медиите само с новини ала Кокала кара колело ни занимават много ясно (и за да спестя на някой дебилното мнение "МИ ЧИ НИЙ СМИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ВА" ви предлагам да видите пак статистиката за посещаемост) .

Прав си нищо съществено , освен 1/4 финал за Уефа, рекордни 14 мача, първо влизане в ШЛ на БГ отбор. Наистина нищо съществено. А вестниците как да пишат за неудачници и за разни села и паланки? Пък и не знаех че вестниците играят. Ама днес "7 дни спорт" колко гола вкараха. УАХАХАХХАХАХА :geek:
Последна промяна от monster1011 на 09 авг 2009 00:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 00:15

monster1011 написа:Извода е просто,че не представлявате дразнител за нас ;) .Кво да правим в София бе мен?Старият Ботев ли е да дойдем да го гледаме?Не е.Някакво жалко подобие на отбор,гаврещо името на една легенда.Това ли да дойда да гледам?Какво и е на статистиката ?Приемам ,че цифрите може да са малко преувеличени ,НО самият факт,че сме близки по посещаемост при позициите ,които имаме ние и вие обезсмисля целия спор :) .

Е ние за кво да идваме да гледаме отборчета като вас ? Ние си ходим на яките мачове ;) А вие като чуете че Левски ще играе на стадиона ви и го препълвате,за да може поне 1 път в годината да видите кво е футбол ;)[/quote]
Аз го гледам по телевизията срещу Тампере,Бате и Жилина :mrgreen: .В мачовете с Левски и ЦСКА бяхме наказани ;) .[/quote]

Да разбирам ли че си гледал и мачовете срещу Публикум, Оксер, Динамо Букурещ, Олимпик Марсилия, Артмедия, Удинезе, Шалке 04, Барселона, Челси, Вердер, Баку? Или само Тампере, Жилина и бате си спомняш. А вие с кой играхте в Европа апропо? :)[/quote]
Уаааау Публикум?Честно????И бихте ли ги?Еее завиждам ви.Ние с някакъв полуфинал на КНК (сегашната Шампионска лига) ,победи над Барселона и Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид се хвалим,но виж победа над Публикум е друго нещо извинявай .

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 00:19

yasen_ov4arov написа:
monster1011 написа:Извода е просто,че не представлявате дразнител за нас ;) .Кво да правим в София бе мен?Старият Ботев ли е да дойдем да го гледаме?Не е.Някакво жалко подобие на отбор,гаврещо името на една легенда.Това ли да дойда да гледам?Какво и е на статистиката ?Приемам ,че цифрите може да са малко преувеличени ,НО самият факт,че сме близки по посещаемост при позициите ,които имаме ние и вие обезсмисля целия спор :) .

Да разбирам ли че си гледал и мачовете срещу Публикум, Оксер, Динамо Букурещ, Олимпик Марсилия, Артмедия, Удинезе, Шалке 04, Барселона, Челси, Вердер, Баку? Или само Тампере, Жилина и бате си спомняш. А вие с кой играхте в Европа апропо? :)[/quote]
Уаааау Публикум?Честно????И бихте ли ги?Еее завиждам ви.Ние с някакъв полуфинал на КНК (сегашната Шампионска лига) ,победи над Барселона и Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид се хвалим,но виж победа над Публикум е друго нещо извинявай .[/quote]

За победите дето дядо ми е гледал не говоря. щото и ние можем да говорим за победите на Левски над Аякс, за отстраняванията на Динамо Киев, на Щутгарт (вкл и като шампион на Германия), на Глазгоу Рейнджърс и др. А за 1/2 финалите дето по формата на евротурнирите едно време се стигаше с 6 мача, от които 4 с полуаматьори няма да коментира, Вие не сте играли 14 мача в Европа никога и никога няма да играете. А че сегашната ШЛ има нещо общо с КНК (Купа на носителите на национални купи, вляла се в УЕФА къп) може само човек далече от футбола да говори. Единственото на което ШЛ е наследник е КЕШ (Купа на европейските шампиони)

Drago_Nedved
Контакти:

Мнениеот Drago_Nedved » 09 авг 2009 00:20

Който квото и да говори обаче - истината е една :
ЛЕВСКИ - Ботев Пловдив - 5 : 0 :)
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Върни се в “Архив”