Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Nuke » 22 фев 2016 17:51

ivan56 написа:
Nuke написа:
Pichichi написа:98 %-та от хората които не могат да изтичат 10 км. дори и без снаряжение няма да могат не след 1 а и след 10 г. да изтичат
това разстояние с бойно снаряжение сигурен съм напълно в това!

Аз съм живо доказателство, че грешиш. Преди да вляза в казармата само се наливах с бира. После станах кашик и нещата дооста се промениха. :mrgreen:

Спри кашика да почине танка :lol:

Танкове не видях, но в МТЛБ съм се возил доста. :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 фев 2016 17:53

CTAHKO написа:Вие явно не можете да проумеете, че освен права, имате и задължения към тази държава 8-) Нали уж бяхте патриоти, а ние родоотстъпниците 8-) Така като гледам, точно ние родоотстъпниците сме изпълнили гражданският си дълг - да служим за Родината и да я пазим, а вие набедените патриоти се насирате само при мисълта, че може да ви привикат в казармата 8-)

Би ли ме цитирал? Аз дума патриот и родоотсъпник не съм използвал никога. Задълженията ми на гражданин са приключили с платения данък. И 2 годишното губене на време не е никакъв граждански дълг, а чисто и просто дивотия. Пазите някого от гаргите. Иначе всеки може да си вика колкото иска, аз с глупости не се занимавам и никога не съм смятал да ставам войник.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 17:55

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Солидарност ... на наши хора им отидоха милиони левове загуба, с нея кой ще е солидарен, ще се бръкне ли византиецът ?!

Отиват и съдят гръцката държава и си взимат парите, никой не може да ги спре. :)

А защо гръцките помияри не протестират пред парламента си, пред посолството на Германия или не блокират корабите от ЕС по пристанищата, или е по-лесно да преебем българите ?!

На човечеца, камионът му иде с развалена стока, която вече я е платил, с това може да му умре и без това едва кретащият бизнес, ходи му обясни на него как трябва да е солидарен с оялия се с пари гръцки боклук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 фев 2016 18:13

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Солидарност ... на наши хора им отидоха милиони левове загуба, с нея кой ще е солидарен, ще се бръкне ли византиецът ?!

Отиват и съдят гръцката държава и си взимат парите, никой не може да ги спре. :)

А защо гръцките помияри не протестират пред парламента си, пред посолството на Германия или не блокират корабите от ЕС по пристанищата, или е по-лесно да преебем българите ?!

На човечеца, камионът му иде с развалена стока, която вече я е платил, с това може да му умре и без това едва кретащият бизнес, ходи му обясни на него как трябва да е солидарен с оялия се с пари гръцки боклук.

Гръцката държава не иска да плати на кредиторите си,ще плати на някакъв човечец.Глупости,ама защо ли му се чудя на този.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 18:19

То и да заведеш дело срещу гръцката държава, трябват пари, кой ще му ги даде, сигурно тоя руснак-българофоб ??!

Ама много е лесно пред компютъра да даваш акъл на хора, дето прехраната им зависи от това, утре няма русначето да се чуди как да свърже двата края.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 фев 2016 19:13

v.r.s. написа:Ако искат да има отзвук да блокират и пристанищата, но тогава ще ядат бой не само от полицията, а и от останалите гърци. Онези от Брюксел са сезирани, но какво от това, след като не могат да им наредят да отворят границата, най-много да се започне наказателна процедура срещу Гърция. И защо да сме солидарни с тези, от които губим милиони, шофьорите ни не могат да се приберат при семействата си и ще дължат неустойки и изхвърлят стоката, която карат. Хайде се постави на един тираджия, който е пътувал две седмици до Испания примерно и се прибира през Гърция за да спести време и следователно да може да направи още един курс за месеца, за да издържа семейството си и няколко пияни фермера го блокират и не може да се прибере и чака още седмица на границата. Как го виждаш да бъде солидарен с тези, които взимат в пъти повече от него и най-вече му пречат да изкарва прехраната си? Не може и няма как да има подобна солидарност.

Ами аз казвам как стоят нещата според мен, както казах, не знам защо са решили да блокират тази граница, а не някое пристанище, може би блокирането на границата е по-лесно изпълнимо.
Брюкселските дипломати трябваше да окажат натиск върху Ципрас, който от своя страна да ускори преговорите с фермерите и блокадата да падне, но това не се случва, аз не мога да кажа защо е така.
Ами на мястото на тираджията бих се запитал защо този човек протестира, без да се поддавам на пиперливи подмятания за мързеливите гърци, които не искат да плащат, защото тия трактористи са същите, като тираджиите, борят се, за да изхранят семействата си, борят се и за пенсиите на родителите си, а и за техните собствени след време.
Не ми харесва как някои хора се старая да превърнат протеста на фермерите във вражда между българския и гръцкия народ, това е грешно и неправилно.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 фев 2016 19:17

HoUs4oOL написа:
v.r.s. написа:Ако искат да има отзвук да блокират и пристанищата, но тогава ще ядат бой не само от полицията, а и от останалите гърци. Онези от Брюксел са сезирани, но какво от това, след като не могат да им наредят да отворят границата, най-много да се започне наказателна процедура срещу Гърция. И защо да сме солидарни с тези, от които губим милиони, шофьорите ни не могат да се приберат при семействата си и ще дължат неустойки и изхвърлят стоката, която карат. Хайде се постави на един тираджия, който е пътувал две седмици до Испания примерно и се прибира през Гърция за да спести време и следователно да може да направи още един курс за месеца, за да издържа семейството си и няколко пияни фермера го блокират и не може да се прибере и чака още седмица на границата. Как го виждаш да бъде солидарен с тези, които взимат в пъти повече от него и най-вече му пречат да изкарва прехраната си? Не може и няма как да има подобна солидарност.

Ами аз казвам как стоят нещата според мен, както казах, не знам защо са решили да блокират тази граница, а не някое пристанище, може би блокирането на границата е по-лесно изпълнимо.
Брюкселските дипломати трябваше да окажат натиск върху Ципрас, който от своя страна да ускори преговорите с фермерите и блокадата да падне, но това не се случва, аз не мога да кажа защо е така.
Ами на мястото на тираджията бих се запитал защо този човек протестира, без да се поддавам на пиперливи подмятания за мързеливите гърци, които не искат да плащат, защото тия трактористи са същите, като тираджиите, борят се, за да изхранят семействата си, борят се и за пенсиите на родителите си, а и за техните собствени след време.
Не ми харесва как някои хора се старая да превърнат протеста на фермерите във вражда между българския и гръцкия народ, това е грешно и неправилно.

А ще се запиташ ли защо този човек протестира само на българската граница, почти всяка година и все по едно и също време-когато на полето няма много работа?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 фев 2016 19:18

HoUs4oOL написа:Ами аз казвам как стоят нещата според мен, както казах, не знам защо са решили да блокират тази граница, а не някое пристанище, може би блокирането на границата е по-лесно изпълнимо.

Преговори не трябва да има!!! Когато някой затваря пътя е редно да бъде отстранен със сила и да бъде изправен пред съд, а не да преговаряш с него. Трябва такива закони да се приемат за целия ЕС, а не всеки да решава и да може да затваря даден път понеже нещо не му е наред.
Спрямо гърците пък трябва да се вземе пример от Тачър и да се следва такава политика и да видиш как за 1 година ще им изкарат всичките протести през задника.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 фев 2016 19:21

HoUs4oOL написа:

Съветски,точно на нас не ни обяснявай какви са гърците.Много векове живеем един до друг.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 22 фев 2016 19:42

Как така Пеевски имал чист бизнес, когато няма право да има бизнес, уееееее? Всички журналисти ли са гувна, че не зададат този тъп въпрос?

Върни се в “Свободна зона”