Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2014 00:02

сини богове написа:Дали най- накрая ще видим Мики Орачев в игра, че тоя новия португало- африканец изобщо не ми вдъхва доверие.

Нунеш ли?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 12 мар 2014 00:56

ralka_levskarka написа:
сини богове написа:Дали най- накрая ще видим Мики Орачев в игра, че тоя новия португало- африканец изобщо не ми вдъхва доверие.

Нунеш ли?

Нунеш, с какво е по- добър от Орачев?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 мар 2014 01:07

AN71 написа:
Levski4Ever написа:Не, че защитавам Пелето, ама да не мислите, че само той ходи да пие по дискотеки преди или след мач?

Така е ама аз една седмица ходя като болен и не мога да си намеря място, а тия хем си взимат паричките нищо не играят и вечер бият капата от земята,това не е нормално :(

Ти си фен, а те са наемници, днес са в Левски, а утре в ЦСКА и ако почнат всяка една загуба да я преживяват като феновете си се излъгал.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 12 мар 2014 14:10

tprodanov написа:
FC_LEVSKI написа:
tprodanov написа:
FC_LEVSKI написа:Няма как да го докажа,това е мнение на много фенове които даваме луди пари да ходим из страната с Левски,а на тия им плащат да ходят да ни ограничават откъм скандирания и т.н.....
Преди две-три години едно такова "момченце",ни викаше мишки и незнам си кво от там,тоя ще казва "не му е времето за такива скандирания"....
На някой хора почна да ни писва и скоро......

1. Кой кога те е ограничил да скандираш каквото и да е? Щото мен никой не ме е ограничавал.
2. Като вика мишки - отиваш и му казваш, че според теб не става и искаш ти да се качиш. Какво правим тогава обаче, ако някой друг експерт дойде тук и каже - абе качи се некъв и беше тотално некадърен, на некой хора почна да ни писва...

И какво скоро?

За да потръгнат нещата трябва да се започне от НАС - ФЕНОВЕТЕ,не от боклука Баткофф...Ако ние бяхме на ниво досега мустака щеше да е лош спомен...Обаче последните години имаме някакъв проблем и ако не НКП и Сие са виновни за тази тенденция,кой тогава???Та нали те трябва да ни обединяват!Как?Като 18 годишен плЪшок ни вика "мишки,п***и",и тн ли?Много хора се отдръпват от сектора не заради лошата игра на отбора,а заради неадекватната позиция именно на тези "органи"!За останалото няма да влизам в диалог с теб,явно имаш твои виждания...

Не мога да разбера какъв е проблема - след като въпросният плъх не те кефи, ще ми отговориш ли накрая - какъв е проблема да отидеш и да му кажеш - пич, не ме кефиш, смени викането или слез аз да пея... ? Що не го направиш? И какво точно очакваш от НКП? Да взривят Батков? Аз съм вдигал плакати срещу него, лепил съм плакати из града, викал съм на стадиона срещу него и никой не ме е бил.

Как можеш да обвиняваш феновете за батковата комуноидна същност?

Не ми обяснявай на мен бе...Като му кажа и ще ми наскачат 2-3 пикльовци с девствени мустаци,трябва да правим сцени като в турският сектор ли?Стига им майките им да ги бият...но както ти казах скоро и това може да стане...
А не говори,че феновете НЕ СМЕ виновни,защото дори папагалите преди години бяха по-адекватни от НАС....Те търпяха доста по-малко гаврата с отбора си и виж ги къде са сега.На мен не ми пука дори да почнем от В група стига само тоя боклук да го няма!Но на някой от псевдо феновете Тара киха парици!!!А за днес са продадени толкова билети ,че преди години с Беласица ходехме повече хора...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 12 мар 2014 14:41

От днес трябва да е свалено доверието от Тонев
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 мар 2014 19:57

Бившият спортен директор на Левски Христо Йовов изпълни свое обещание и гледа днешния двубой срещу Ботев (Пловдив) като фен. Той бе седнал сред привържениците в сектор "В", а не в официалната ложа. Компания му правеше членът на Управителния съвет Димитър Иванков. Двамата, които са сред най-големите любимци на "синя" България, пяха заедно със запалянковците след края на мача. Срещата за Купата на България завърши 3:1 и по този начин Левски взе първа победа в официален мач през 2014 г. След последния сигнал Йовов слезе на пистата и се поздрави с голяма част от играчите, а Аймен Белаид дори му подари фланелката си. Именно доскорошният директор доведе бившия бранител на Локомотив (Пловдив) на "Герена" през зимата.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 мар 2014 20:00

Йовов е един от най-любимите ми футболисти, а си го спомням с екипа на Ловеч, как ни вкара и переше средния пръст :mrgreen: Обожавам го, за всичко, което направи в името на "Левски". Начинът, по който се върна в "Левски" беше уникален!
Днес поехме глътка въздух. Много се радвам за Старокин!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 мар 2014 21:04

Sardukar написа:Йовов е един от най-любимите ми футболисти, а си го спомням с екипа на Ловеч, как ни вкара и переше средния пръст :mrgreen: Обожавам го, за всичко, което направи в името на "Левски". Начинът, по който се върна в "Левски" беше уникален!
Днес поехме глътка въздух. Много се радвам за Старокин!

Голем

Офтопик:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2014 21:05

Впрочем доста се учудих, като видях Старокин капитан.
Поздравления за Крумов, че стисна зъби, мъжко момче. Вярно, не игра като Рибери, ама се раздаде.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 мар 2014 21:12

Йовов пее с феновете на "Герена" в Сектор В срещу Ботев (Пловдив)

Виж видеото http://www.sportal.bg/news.php?news=477196

Офтопик:

Върни се в “Левски”