Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Перфектно е, че на 6 Април сме в София 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
JackPackage написа:MuFc1878 написа:Rivaldo10 написа:Чудя се, ако "червените" бяха на наше място, Младенов повече от това, че мача не е в неделя ли щеше да реве, защото щяха да имат мач в сряда. Или пък щеше да реве повече, че не сме наказани с лишаване от домакинство/ без публика, заради боя с полицията.![]()
Освен тези неща и друго щеше да измислиДирективите са повече от една
Отделно за положението с Макриев и ръчичката на Апътъ щеше да ореве света как за 2 секунди има 2 дузпи и само директивата е спряла съдията да ги даде![]()
Иначе последните им три кръга на ония - несвирен червен картон на Апата с Черноморец във 2 минута, недаден нарисуван 5-и жълт на Вальо Илиев с/у Славия, с който пропускаше дербито, "невидяно" положение от съдията за ситуацията с Макриев....а за картоните на нашите в първите минути на втората част да не говорим - всеки фал в центъра за висока топка - картон за защитник на Левски
Болна работа сте сините фенчета.Не надушвате от къде мирише рибата и това е.Хем ви помагат хем ви бутат съдиите и пак чеп за зеле не става от отборчето ви-вие съдиите все ви виновни,че не ви дават по 2 дузпи на мач и по 2 червени на противниците до 10 минута още.Е затова отбор няма да имате никога читав-защото който е свикнал да го бутат властта и съдиите към титли и купи-няма как да свикне да играе истински футбол и това не е само мое мнение доколкото си спомням,ами и на иконата ви Наско Сираков
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
http://novinar.bg/news/peleto-na-diskot ... 0OQ==.html
Един път станеш ли розов,после няма оправия..
Боклук 
Един път станеш ли розов,после няма оправия..
Офтопик:
Офтопик:
- ralka_levskarka
- Контакти:
- Levski4Ever
- Контакти:
Не, че защитавам Пелето, ама да не мислите, че само той ходи да пие по дискотеки преди или след мач?

- ralka_levskarka
- Контакти:
Levski4Ever написа:Не, че защитавам Пелето, ама да не мислите, че само той ходи да пие по дискотеки преди или след мач?
Не, разбира се..
Levski4Ever написа:Не, че защитавам Пелето, ама да не мислите, че само той ходи да пие по дискотеки преди или след мач?
Така е ама аз една седмица ходя като болен и не мога да си намеря място, а тия хем си взимат паричките нищо не играят и вечер бият капата от земята,това не е нормално
- Levski4Ever
- Контакти:
AN71 написа:Levski4Ever написа:Не, че защитавам Пелето, ама да не мислите, че само той ходи да пие по дискотеки преди или след мач?
Така е ама аз една седмица ходя като болен и не мога да си намеря място, а тия хем си взимат паричките нищо не играят и вечер бият капата от земята,това не е нормално
За жалост докато не се махне многоуважавания ни президент нищо нормално няма да видим в ЛЕВСКИ.

FC_LEVSKI написа:tprodanov написа:FC_LEVSKI написа:Няма как да го докажа,това е мнение на много фенове които даваме луди пари да ходим из страната с Левски,а на тия им плащат да ходят да ни ограничават откъм скандирания и т.н.....
Преди две-три години едно такова "момченце",ни викаше мишки и незнам си кво от там,тоя ще казва "не му е времето за такива скандирания"....
На някой хора почна да ни писва и скоро......
1. Кой кога те е ограничил да скандираш каквото и да е? Щото мен никой не ме е ограничавал.
2. Като вика мишки - отиваш и му казваш, че според теб не става и искаш ти да се качиш. Какво правим тогава обаче, ако някой друг експерт дойде тук и каже - абе качи се некъв и беше тотално некадърен, на некой хора почна да ни писва...
И какво скоро?
За да потръгнат нещата трябва да се започне от НАС - ФЕНОВЕТЕ,не от боклука Баткофф...Ако ние бяхме на ниво досега мустака щеше да е лош спомен...Обаче последните години имаме някакъв проблем и ако не НКП и Сие са виновни за тази тенденция,кой тогава???Та нали те трябва да ни обединяват!Как?Като 18 годишен плЪшок ни вика "мишки,п***и",и тн ли?Много хора се отдръпват от сектора не заради лошата игра на отбора,а заради неадекватната позиция именно на тези "органи"!За останалото няма да влизам в диалог с теб,явно имаш твои виждания...
Не мога да разбера какъв е проблема - след като въпросният плъх не те кефи, ще ми отговориш ли накрая - какъв е проблема да отидеш и да му кажеш - пич, не ме кефиш, смени викането или слез аз да пея... ? Що не го направиш? И какво точно очакваш от НКП? Да взривят Батков? Аз съм вдигал плакати срещу него, лепил съм плакати из града, викал съм на стадиона срещу него и никой не ме е бил.
Как можеш да обвиняваш феновете за батковата комуноидна същност?
-
сини богове
- Контакти:
Дали най- накрая ще видим Мики Орачев в игра, че тоя новия португало- африканец изобщо не ми вдъхва доверие.