GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот TristaNNN » 25 юни 2014 16:21

Как не ви е срам бе, и вие ли се понесохта по вълната на интригите :evil: Само си вижте заглавието: "Любо Пенев се скара на журналистите на първия си брифинг"
И в какво се състоеше тая караница? В това, че Пенев културно помоли наглите ви колеги-непрофесионалисти да си изключат телефоните ли? Впрочем, той прави това доста често и така е редно да бъде, тъй като журналята съвсем прекрачват елементарните норми :!:

И защо, аджеба, не качихте цялото интервю? Значи намерихте време да публикувате интригата, но не успяхте да поместите цялата пресконференция, пък била тя и само аудио :evil:

От ден на ден ни падате в очите :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юни 2014 14:48

Какво се учудвате, "Гонг" е по-зле и от аматьорски сайт.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 юни 2014 12:45

Забелязвам една тенденция в статиите ви, която не ми харесва. Ето например тук:
http://worldcup2014.gong.bg/grandiozno-posreshtane-za-suares-v-montevideo-285222
По същината на темата пишете с 1-2 изречения и след това много повече - няколко абзаца, в които припомняте предисторията (известни вече факти). Не знам дали гоните обем, но се получава един дисбаланс, който дразни. По-добре е ако нямате повече информация по темата, просто статията да остане по-кратка.
Отделно в конкретната статия може би не казвате най-интересното, а именно какво е било отношението на уругвайските фенове към Суарез.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
toshko
Контакти:

Мнениеот toshko » 27 юни 2014 22:33

Искам да попитам,защо след въвеждането на новата версия, не мога да отварям мултимедията от сайта(видео и аудио файлове). Ползвания от мен браузер е Opera.

Благодаря ви!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 юни 2014 18:21

Х-А–М–Е–С Родригез :twisted: :twisted: :twisted:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2014 08:40

http://gong.bg/football-sviat/italia/ro ... iia-285683

Статия за Робетро Манчини със снимка на Роберто Мартинез :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 30 юни 2014 15:08

Още един гаф.
Този на снимката не е Денис Черишев, а Алберто Морено оправете си гафовете че ставате за смях.
http://real.gong.bg/football-sviat/tran ... eal-285723

decer
Контакти:

Мнениеот decer » 02 юли 2014 18:03

Един въпрос.Кой измисли името на играта ви за световното със "Савой"? Защото може да му препоръчате да си припомни Българската граматика.Без да съм специалист знам че израза "За КОЙ сме" е направилен.Би трябвало да се каже "За КОГО сме" :!: .После че чудим защо всяко следващо поколение е по-неграмотно.Как да не е като отвсякъде го заливат с неправилен Български ;) .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юли 2014 18:31

decer написа:Един въпрос.Кой измисли името на играта ви за световното със "Савой"? Защото може да му препоръчате да си припомни Българската граматика.Без да съм специалист знам че израза "За КОЙ сме" е направилен.Би трябвало да се каже "За КОГО сме" :!: .После че чудим защо всяко следващо поколение е по-неграмотно.Как да не е като отвсякъде го заливат с неправилен Български ;) .

Грешиш. Името на играта е написано съвършено правилно. В случая се има предвид за кой отбор, а съществителното "отбор" е неодушевено и правилната форма е "кой".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 юли 2014 18:42

Tommi написа:
decer написа:Един въпрос.Кой измисли името на играта ви за световното със "Савой"? Защото може да му препоръчате да си припомни Българската граматика.Без да съм специалист знам че израза "За КОЙ сме" е направилен.Би трябвало да се каже "За КОГО сме" :!: .После че чудим защо всяко следващо поколение е по-неграмотно.Как да не е като отвсякъде го заливат с неправилен Български ;) .

Грешиш. Името на играта е написано съвършено правилно. В случая се има предвид за кой отбор, а съществителното "отбор" е неодушевено и правилната форма е "кой".

Само дето са пропуснали думата "отбор" и така КОЙ може да е за всичко, а не само за отбор и забележката на колегата е напълно уместна. Може да питаш за кой отбор, но се пита за кого, ако не е пояснено с думата отбор. Обяснение от рода на, "то се подразбира" не вървят в писаната реч.
Нека разговорната реч си остане само в разговор, а не и като писана такава :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”