Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2011 14:19

santi_santi написа:Привличането на черногореца е инвестиция за в бъдеще и според мен ще има време през пролетта да се аклиматизира и да свикне с отбора и от лятото да е готов за титуляр.А относно това че Ясен ще налага схемата ромб за мен това е пълен абсурд,просто нямаме нужните изпълнители,и това е 100% провал.Но продължавам да твърдя че ни е нужен централен защитник.

Напълно съм съглсен ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 яну 2011 14:27

Топчооо написа:3 мача има за младежите на Черна гора тоя халяхульо ама Борат говори за португалски младежки национал а взимат черногорски младежки национал който има феноменалните 3 мача за тях и 10 за Анортозис за 1 година.
Мале мале. Поне мустака знае ли че Черна гора и Португалия са две различни държави :?: :evil:

Силно се съмнявам :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 28 яну 2011 14:36

Преди малко гледах клипчето с него и ми хареса като цяло, смело играе и като и защитник и като халф, показва качества които ако се доразвият още малко, може да се окаже добро попадение, лично на мен ми хареса.Всеки си има предпочитания и виждания за футбол, още повече виждаме какво прави Черна гора в последните година и какво направиха и нашият смешен национален отбор, на този пост в България освен Веско Минев аз не виждам друг добър играч и най-вече някой в перспектива!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 яну 2011 14:47

Има ли някъде информация след като е бил на проби в Анортозис, Станимир Стоилов защо не го е одобрил, защото това е доста интересен момент?
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 яну 2011 14:48

Отборът на Анортозис потвърди на официалния си сайт, че е постигната сделка с Левски за трансфера на Марко Видович.

Кипърският тим съобщава, че черногорският младежки национал е футболист на сините от 1 февруари.

Според медиите в Кипър Видович е напуснал отбора, воден от Станимир Стоилов, в посока Левски срещу 50 000 евро.
Според мен ако и Минев, и Щърков останат този трансфер е абсолютно ненужен, което може би значи, че Минев вече е договорен някъде. В такъв случай може и да е за добро, все пак тоя е само на 22-23 години.
Само Левски!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 яну 2011 14:56

Имам предчувствие, че втория полусезон ще играем "Тотален футбол" :lol: :lol:

Надявам се, че този Видович може да се справи като крило. Или пък го гласят за халф-бек :? При продажба на Дембеле е напълно възможно (даже е желателно) да настъпи промяна в постройката и тогава черногорецът може да ни е доста полезен. До началото на официалните ни мачове ще е доста интересно, а когато започнат ще е още по-интересно. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 яну 2011 14:57

PFC Litex написа:Има ли някъде информация след като е бил на проби в Анортозис, Станимир Стоилов защо не го е одобрил, защото това е доста интересен момент?

Той досега е играл в Анортозис, не е бил на проби.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 28 яну 2011 15:10

Вижте на една обикновенна проверка какво излиза,че струва 500 000 хил евро този играч http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 60442.html,и не мисля че ще е лош трансфер аз лично Щърков не го харесвам на мача с Калиакра ми скъса нервите Садула го изкриви 2-3 пъти,а Веско е за червен картон почти всеки мач в последно време така че взимаме играчи точно където ни трябват.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 яну 2011 15:39

тряябва ни крилооо при положение че Продадем Гара и Жо ни трябват 2 крила и 1 нападател (но добър) ... закво ни е тоя ляв бек :( , смисал добре че е евтин и млад поне , явно ще наследи Минев който вече е на 30
Дано не продадат Жо и Гарата без тях отбора е мин 50% по слаб : (
Добре че Тасевски се ожени за Българка да го задържим Д: ...
Стига с тия защитници повече от Ясно е че Грийн ще играе заедно с Милиев отзад и Иво ще е резерва , отпаднахме от ЛЕ така че за нов защитник ще се мисли лятото поне според мен ...
Но задължително ни трябва някое класно крило : ( ...

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 яну 2011 15:48

scooool написа:Вижте на една обикновенна проверка какво излиза,че струва 500 000 хил евро този играч http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 60442.html,и не мисля че ще е лош трансфер аз лично Щърков не го харесвам на мача с Калиакра ми скъса нервите Садула го изкриви 2-3 пъти,а Веско е за червен картон почти всеки мач в последно време така че взимаме играчи точно където ни трябват.

Ти пък какво си се загледал в цената която са му поставили в transfermarkt.Там преди няколко месеца цената на Караджов от ЦСКА беше 900 хиляди евро и трансферните суми които слагат на повечето футболисти са нереални.

Върни се в “Архив”