Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Old_death » 13 окт 2021 15:12

drvasko98 написа:Аз имам един въпрос към червените във форума. Колко от тях се надяват да се върнат ГЕРБ?

Лично аз се надявам всички да се върнат, но в Централния затвор, като преди това върнат всичко ограбено от народа!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Ali.Sowe

Мнениеот Ali.Sowe » 13 окт 2021 16:26

tmanolov написа:Отборът на Киро
2020 - 26 милиона

ЦСКА
2020 - 12,5 милиона

Оборспор - Подуяне
2020 - 9 милиона

26 милки - шампион и 0 точки в групите на ЛЕ;
12,5 М - Второ място, Купа на България, 5 точки в групите на ЛЕ;
С 9 милиона бюджет за заплати и 8 място ;)
Най-скъпото 8-мо място в историята на БГ футбола, ЧЕСТИТО! :)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 окт 2021 17:18

Сега ако една трета от клубовете поискат отново извънреден конгрес, какво се случва.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 13 окт 2021 17:20

drvasko98 написа:Аз имам един въпрос към червените във форума. Колко от тях се надяват да се върнат ГЕРБ?

На всеки наш мач, ББ е поздравяван нееднократно с ББПП. Така, че да не казвам хич, ама клонят към нула истинските армейци, които чакат да се върне на власт собственика на ПФК Динамо (собственик чрез подставените лица Христо Йовов, Иво Тонев и Гъза). Пък и да не отричаме връзката ви с ДПСеевски (чрез адвоката му, фирмите и директните му финансови траншове).

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2021 17:37

ivan56 написа:Сега ако една трета от клубовете поискат отново извънреден конгрес, какво се случва.

Става конгрес като до колкото разбрах трябва да минат минимум 2-3 месеца.
Боби порка от скъпото като за последно и той го знае много добре. Не е случайно, че са го снимали как се прекинва дори когато тъпче торта :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 окт 2021 17:47

delqnski47 написа:
ivan56 написа:Сега ако една трета от клубовете поискат отново извънреден конгрес, какво се случва.

Става конгрес като до колкото разбрах трябва да минат минимум 2-3 месеца.
Боби порка от скъпото като за последно и той го знае много добре. Не е случайно, че са го снимали как се прекинва дори когато тъпче торта :lol:

Е ти кво искаш да му приседне тортата ли :lol:
Абе важното е, че все пак има доволни от избора на Перуката. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 окт 2021 17:47

d.milanov написа:

На всеки наш мач, ББ е поздравяван нееднократно с ББПП. Така, че да не казвам хич, ама клонят към нула истинските армейци, които чакат да се върне на власт собственика на ПФК Динамо (собственик чрез подставените лица Христо Йовов, Иво Тонев и Гъза). Пък и да не отричаме връзката ви с ДПСеевски (чрез адвоката му, фирмите и директните му финансови траншове).

Само дето вашите собственици са изцяло на държавна хранилка. Задълженията само на "Петрол" към държавата са над 500 млн лв.
Да ти напомням за опростени десетки(стотици милиони лв ) на фирми на ГГ ,от контролираната от ДП НАП. Да ти напомням ли,че в момента срещу България върви дело за над 1 млрд лв за начина на придобиването на "Петрол" и там в схемата ключова роля са играли хора срещу ,които в момента вървят дела за нереглементирани връзки с ДП.
Да ти напомням ли думи на самия ББ ,на кой клуб е помагал най-много. Да ти напомням за едни орални изпълнения ,които правихте на ББ?
За никой не е тайна ,че голяма част от активното ядро на агитка на ЦСКА са служители на ....ДП. като се почне от любимия ви ГА и се свърши с всичките ви момци работещи в "Делта гард" и участвали активно в погромите над протестиращите срещу ББ.
Между другото от коя партия е Инджов? - тук не говорим за някаква имагинерни връзки , тук говорим за човек ,който си е част от ДПС и фирмите му винаги са били част от обръча на фирмите на ДПС.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 окт 2021 18:01

honda написа:
d.milanov написа:

Само дето вашите собственици са изцяло на държавна хранилка. Задълженията само на "Петрол" към държавата са над 500 млн лв.
Да ти напомням за опростени десетки(стотици милиони лв ) на фирми на ГГ ,от контролираната от ДП НАП. Да ти напомням ли,че в момента срещу България върви дело за над 1 млрд лв за начина на придобиването на "Петрол" и там в схемата ключова роля са играли хора срещу ,които в момента вървят дела за нереглементирани връзки с ДП.
Да ти напомням ли думи на самия ББ ,на кой клуб е помагал най-много. Да ти напомням за едни орални изпълнения ,които правихте на ББ?
За никой не е тайна ,че голяма част от активното ядро на агитка на ЦСКА са служители на ....ДП. като се почне от любимия ви ГА и се свърши с всичките ви момци работещи в "Делта гард" и участвали активно в погромите над протестиращите срещу ББ.
Между другото от коя партия е Инджов? - тук не говорим за някаква имагинерни връзки , тук говорим за човек ,който си е част от ДПС и фирмите му винаги са били част от обръча на фирмите на ДПС.

Разкажи за "Левски". Тези клишета омръзнаха за ЦСКА. Стига гледа в чуждата паница. Разкажи за твоята.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 окт 2021 18:22

pomiqrat написа:
honda написа:
d.milanov написа:

Разкажи за "Левски". Тези клишета омръзнаха за ЦСКА. Стига гледа в чуждата паница. Разкажи за твоята.

Истината боли ;)
За Левски - какво да кажа. "Село дето се вижда с пръст не се показва" . Достатъчно е да видиш какви футболисти играят в Левски и ще ти стане пределно ясно,че колкото и да не вие приятно въпросните господа нямат нищо общо с Левски.
Самия ББ си гоказа директно,не че е някаква тайна, на кой клуб най-много е помагал.
Мисля,че разликата в аршина с който мери държава към Левски и към ЦСКА-София е очевиден.

Върни се в “Левски”