Ла Лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ла Лига (2021/2022)

Мнениеот wolf » 01 май 2022 01:52

Противно на очакванията ми предвид престоя му в Наполи и Евертън, Карлето явно не е свършил с големия футбол все още. Честита титла и от мен

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 май 2022 03:49

5/5 са му титлите вече.

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 май 2022 09:07

wolf написа:Противно на очакванията ми предвид престоя му в Наполи и Евертън, Карлето явно не е свършил с големия футбол все още. Честита титла и от мен

Престоите му в Евертън и Наполи показват, че вероятно Анчелоти вече е достигнал лимита си като треньор, нещо, което ясно си пролича и в отделни етапи от сезона в Реал. Освен това той никога не е бил треньор, който да поеме среден отбор и да направи някакъв пробив. Силата на Анчелоти е във воденето на елитни състави, където неговият по-свободен подход позволява да се максимализира потенциала на класните му играчи. Освен това Анчелоти никога не е бил обсебен с определена схема или стил на игра, тоест е гъвкав тактически, което според мен го държи още в играта. Единственият път, когато този подход го подведе беше в Байерн Мюнхен, където свикналите с детайлна подготовка за мачовете играчи на немците директно го бойкотираха и сметнаха методите му за неподходящи.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 май 2022 10:29

CSKA69 написа:
wolf написа:Противно на очакванията ми предвид престоя му в Наполи и Евертън, Карлето явно не е свършил с големия футбол все още. Честита титла и от мен

Престоите му в Евертън и Наполи показват, че вероятно Анчелоти вече е достигнал лимита си като треньор, нещо, което ясно си пролича и в отделни етапи от сезона в Реал. Освен това той никога не е бил треньор, който да поеме среден отбор и да направи някакъв пробив. Силата на Анчелоти е във воденето на елитни състави, където неговият по-свободен подход позволява да се максимализира потенциала на класните му играчи. Освен това Анчелоти никога не е бил обсебен с определена схема или стил на игра, тоест е гъвкав тактически, което според мен го държи още в играта. Единственият път, когато този подход го подведе беше в Байерн Мюнхен, където свикналите с детайлна подготовка за мачовете играчи на немците директно го бойкотираха и сметнаха методите му за неподходящи.

Това да но важи и за Моуриньо например а той определено вече не може да се задържи на същото топ ниво. Иначе е нормално да е достигнал лимита си, 26 години е вече в топ отбори. Забележително дълголетие

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 01 май 2022 12:40

Дон Карло или татко Карло е велик '.-)
Доказан треньор и джентълмен. Това е първото нещо за което се сещам винаги, когато стане дума за него:

Изображение

Честита титла!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 май 2022 19:50

CSKA69 написа:

Не може да си перфектен в 38 мача или да кажем в +50 за един сезон и все някога ще се направят някои грешки в състава. Има си минуси Карло в някои неща, но като цяло има още хляб в него.

El_Capitan_Puyol

Мнениеот El_Capitan_Puyol » 01 май 2022 20:13

Честита заслужена титла на мадридистите тоя сезон. Знаейки обаче дон Карло какви посредствени сезони прави след спечелена титла си мисля че идва ред на Барса, а за италианеца давам прогноза че няма да завърши идния сезон. :)

El_Capitan_Puyol

Мнениеот El_Capitan_Puyol » 01 май 2022 22:48

Разцепваме островните ни абонатчета цяло първо полувреме, но само 1-0 засега. Нещо много пропуски напоследък на Кампа. Срещу Франкфурт пак изтървани 5-6 гола, после питат някои защо Барса отпаднала...

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 03 май 2022 00:03

Анчелоти нищо не надгради след Зидан, отборът няма стил и е зависим от индивидуалните проблясъци на определени футболисти през сезона.Слабата форма на противниците на Реал се оказа решаваща в битката за титлата,а не някаква доминация от страна на белите.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 май 2022 00:04

Ако не са съдиите, ще са слабите противници. Ясно. Но щом така се утешавате, окей.

Върни се в “Архив”